​ 2 rețete delicioase pentru seri romantice

10/28/2020
de catre Lucian Dan

Îți dorești să-i pregătești o cină romantică persoanei dragi? Dacă restaurantele s-au închis, nu înseamnă că nu vă puteți răsfăța cu rețete delicioase.

În continuarea articolului vei găsi 2 rețete ușor de pregătit pentru cină și câteva trucuri pentru a crea o atmosferă intimă.

 

Înainte de orice, crează o atmosferă plăcută în locul unde veți lua masa. Acordă atenție luminilor calde, difuze și nu uita de muzica în surdină. De preferat să folosești un playlist cu melodiile voastre preferate, care au marcat momentele importante de-a lungul relației voastre.

 

Acum că decorul este pregătit, playlistul cu muzică este ales, toarnă-ți un pahar de vin și pregătește una dintre rețetele pe care ți le prezentăm în continuare.

 

Somon în crustă de mac cu legume chinezești Bonduelle / 2 porții

Ingrediente necesare:


Somonul se îmbracă în crustă de pâine cu mac, urmând a fi lăsat în cuptorul încins la 110 grade Celsius pentru 15 minute. Între timp, poți pregăti legumele chinezești Bonduelle. Acestea se trag la tigaie în unt și pesto. 


GOURMET-SOMON

 

Steak de vită maturată cu legume stir fry Bonduelle / 2 porții

Ingrediente necesare:

  • 2 bucăți steak extra de vită calibrat, porționat, maturat la 250g - cumpără
  • Amestec de dovleac cu legume stir fry Bonduelle 400g - cumpără
  • 20g curry;
  • 20g miere;
  • 40g sos soia - cumpără la 1l sau la 150ml
  • 10g ardei iute.


Bucățile de steak se ung pe o singură parte cu curry. Se prăjesc mai întâi pe partea cu curry, în funcție de preferințe (rare, medium rare, well done) și se adaugă sosul de soia. Legume se trag la tigaie cu curry, sos de soia și miere.


GOURMET STEAK

 

Aceste rețete garantează succesul unei cine romantice care o va impresiona pe persoana dragă din viața ta. 

Pentru că paharele niciodată nu trebuie să fie goale la o cină romantică, am creat 2 pachete care să îți ușureze munca, ce includ câte o sticlă de vin potrivită pentru fiecare rețetă în parte, reduse cu 10%.
Pachet cu Somon + legume Bonduelle + vin Ferdinand
Pachet cu Steak + legume Bonduelle + vin Ferdinand

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu