6 vinuri potrivite pentru meniul tradițional de Crăciun

12/09/2019
de catre test test

Crăciunul a fost întotdeauna o mare oportunitate pentru membrii unei familii de a se reuni și a sărbători împreună în atmosfera caldă, iubitoare și confortabilă a casei lor.


Între găsirea cadourilor perfecte și găsirea celui mai frumos brad de împodobit există multe alte aspecte pentru care trebuie să te pregătești. Unul dintre cele mai importante elemente ale zilei de Crăciun este masa. Și pentru că masa de Crăciun nu este ca orice altă masă, ea merită un decor de care să fii mândru/ă și bucate alese.


După ce ați împachetat cadourile și ați pregătit mâncarea este timpul să vă concentrați asupra vinului potrivit. Pentru a te ajuta să economisești timp și să petreci mai mult cu cei dragi, îți vom prezenta cele mai potrivite vinuri pentru masa ta de Crăciun.


Fie că vorbim de aperitive sau de feluri principale, laitmotivul mesei de Crăciun la români este carnea. Cârnați, sarmale, tobă, mușchi, afumături, friptură, toate sunt nelipsite dintr-un meniu tradițional de Crăciun. Pentru astfel de bucate, vinul roșu este o alegere potrivită. Cupajul dintre Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră îl recomandă alături de toate cărnurile roșii, dar și de brânzeturi maturate.


Dacă doriți să aduceți o notă mai modernă și serviți pește la masa de Crăciun, alegerea potrivită de vin este un Sauvignon Blanc Fume, vin proaspăt recomandat a fi servit cu carne albă.


Pentru vestita salată de Boeuf cupajul dintre Fetească Albă cu Sauvignon Blanc este alegerea perfectă. Cupajul celor două soiuri de vin impresionează prin îmbinarea perfectă a notelor proaspete de flori de soc și salcâm cu arome de vanilie.


In luna decembrie, thebottle.ro este somelierul tău și al prietenilor tăi. Iar pentru că decembrie este luna cadourilor, noi îți vom oferi întreaga lună reducere de 20% la 3 pachete de vinuri Ferdinand, în ediții limitate, pentru a completa perfect masa ta de Crăciun.

Pachet promoțional vin alb și roșu FerdinandPachet promoțional vin alb și roșu FerdinandPachet promoțional vinuri albe FerdinandComentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă