6 vinuri potrivite pentru meniul tradițional de Crăciun

12/09/2019
by

Crăciunul a fost întotdeauna o mare oportunitate pentru membrii unei familii de a se reuni și a sărbători împreună în atmosfera caldă, iubitoare și confortabilă a casei lor.

Our bottles are going crazy

10/29/2019
by
https://www.thebottle.ro/black-friday

Black Friday a devenit o tradiție în România și de anul acesta, TheBottle primește cu entuziasm conceptul. Pentru noi, Black Friday 2019 este prima ediție și vrem s-o facem pe bune.

Vinul rosé frantuzesc – parfum si calitate

07/16/2019
by

Pentru majoritatea cunoscatorilor si nu numai pentru acestia, Franta inseamna vin bun, fin, de calitate, a carui celebritate in jurul lumii a ridicat statutul tarii la cel de reprezentant de seama al viticulturii mondiale.

Totul despre vinul spumant - tradițională

06/27/2019
by

Cel mai cunoscut vin spumant este sampania, datorita traditiei din regiunea Champagne, care si-a castigat numele de la aceasta regiune. Desi vinul spumant din Champagne este un vin de referinta,

2016, an de exceptie pentru Feteasca Neagra

06/10/2019
by

Poate ai observat daca ai baut acelasi tip de vin mai mult timp, acesta isi schimba usor carateristicile in fiecare an. In continuare vei afla care este motivul.

Feteasca Neagra, un soi spectaculos

05/15/2019
by

Cu siguranta te-ai intalnit pana acum cu o Feteasca Neagra. Vinurile produse din acest soi sunt reprezentative pentru Romania si  trebuie apreciate la adevarata lor valoare.

Comments

No posts found

New post