Our bottles are going crazy

10/29/2019
de catre
https://www.thebottle.ro/black-friday

Black Friday a devenit o tradiție în România și de anul acesta, TheBottle primește cu entuziasm conceptul. Pentru noi, Black Friday 2019 este prima ediție și vrem s-o facem pe bune.

Așa cum vinul este mai bun pe măsură ce trec anii, și reducerile de la TheBottle de Black Friday sunt mai mari pe măsură ce trec zilele din noiembrie.

Începând cu 8 noiembrie 2019 până pe 29 noiembrie 2019, TheBottle promite reduceri pe bune la cele mai căutate produse, de la vinuri până la băuturi fine, pe care le poți achiziționa cu 8% reducere pe 8 noiembrie, 9% reducere pe 9 noiembrie, 10% reducere pe 10 noiembrie.... te-ai prins?

Ofertele noastre de Black Friday vor cuprinde o gamă variată de produse. Ai șansa să cumperi vinuri, bere, băuturi fine de la unele dintre cele mai recunoscute brand-uri românești și de import, cum ar fi:

Crama Aurelia Vișinescu, Casa de vinuri Cotnari, Villa Vinea, Zetea, Zăganu, Salitos, Tenuta Ulisse, Gramma

... dar și Ferdinand, brand-ul nostru, autentic românesc, care aduce la viață calitatea superioară a băuturilor alcoolice. Lucrăm cu cele mai bune crame locale pentru a vă oferi un moment de pasiune comprimat într-un pahar, fie el de vin, fie el de distilat fin.

VEZI OFERTELE


Așadar, va urma o perioadă specială și incitantă atât pentru noi cât și pentru clienții noștri. Vei avea la dispoziție peste 20 produse cu reduceri subsanțiale, care cu siguranță te vor acompania în serile friguroase, la întâlnirile cu gașca, la zile romantice în doi, evenimente speciale sau vor deveni cadouri unice și speciale pentru cei dragi.

VEZI OFERTELE

Vinul rosé frantuzesc – parfum si calitate

07/16/2019
de catre

Pentru majoritatea cunoscatorilor si nu numai pentru acestia, Franta inseamna vin bun, fin, de calitate, a carui celebritate in jurul lumii a ridicat statutul tarii la cel de reprezentant de seama al viticulturii mondiale.

Totul despre vinul spumant - tradițională

06/27/2019
de catre

Cel mai cunoscut vin spumant este sampania, datorita traditiei din regiunea Champagne, care si-a castigat numele de la aceasta regiune. Desi vinul spumant din Champagne este un vin de referinta,

2016, an de exceptie pentru Feteasca Neagra

06/10/2019
de catre

Poate ai observat daca ai baut acelasi tip de vin mai mult timp, acesta isi schimba usor carateristicile in fiecare an. In continuare vei afla care este motivul.

Feteasca Neagra, un soi spectaculos

05/15/2019
de catre

Cu siguranta te-ai intalnit pana acum cu o Feteasca Neagra. Vinurile produse din acest soi sunt reprezentative pentru Romania si  trebuie apreciate la adevarata lor valoare.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă