Vești bune pentru tine. Barrique deschide un nou magazin în Brașov. Te așteaptă cu experiențe inedite la Barrique Concept Store.

07/02/2020
de catre test test

Suntem foarte entuziasmați să te anunțăm că începând din această lună ești invitat într-un magazin Barrique nou-nouț pe strada Carpaților, nr. 44. Băuturile sunt păstrate la temperatura perfectă pentru a fi consumate imediat, înghețata este

Cum ne pregătim de masa de Florii?

04/02/2020
de catre test test

Floriile, o sărbătoare a Postului Mare, este o mare bucurie pentru cei ce s-au ostenit să ţină post după rânduiala creştină. Masa de Florii trebuie să fie plină de preparate din pește.

6 vinuri potrivite pentru meniul tradițional de Crăciun

12/09/2019
de catre test test

Crăciunul a fost întotdeauna o mare oportunitate pentru membrii unei familii de a se reuni și a sărbători împreună în atmosfera caldă, iubitoare și confortabilă a casei lor.

Our bottles are going crazy

10/29/2019
de catre test test
https://www.thebottle.ro/black-friday

Black Friday a devenit o tradiție în România și de anul acesta, TheBottle primește cu entuziasm conceptul. Pentru noi, Black Friday 2019 este prima ediție și vrem s-o facem pe bune.

Vinul rosé frantuzesc – parfum si calitate

07/16/2019
de catre test test

Pentru majoritatea cunoscatorilor si nu numai pentru acestia, Franta inseamna vin bun, fin, de calitate, a carui celebritate in jurul lumii a ridicat statutul tarii la cel de reprezentant de seama al viticulturii mondiale.

Totul despre vinul spumant - tradițională

06/27/2019
de catre test test

Cel mai cunoscut vin spumant este sampania, datorita traditiei din regiunea Champagne, care si-a castigat numele de la aceasta regiune. Desi vinul spumant din Champagne este un vin de referinta,

2016, an de exceptie pentru Feteasca Neagra

06/10/2019
de catre test test

Poate ai observat daca ai baut acelasi tip de vin mai mult timp, acesta isi schimba usor carateristicile in fiecare an. In continuare vei afla care este motivul.

Feteasca Neagra, un soi spectaculos

05/15/2019
de catre test test

Cu siguranta te-ai intalnit pana acum cu o Feteasca Neagra. Vinurile produse din acest soi sunt reprezentative pentru Romania si  trebuie apreciate la adevarata lor valoare.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu