Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Vin rosu sec
Castel MIMI este un producator de vinuri din Republica Moldova, inceputurile cramei fiind in anul 1893 cand Constantin Mimi planteaza primii butasi de vie. In anul 2010 crama a fost dotata cu cele mai moderne aparate pentru producerea, imbutelierea si stocarea vinurilor. Dupa o restaurare care a durat 5 ani, in 2011 castelul si-a redeschis portile pentru vizitatori.
Vin rosu sec ecologic
Alc. 14.5%
Domeniile franco Romane Merlot
Alc: 13%
Tara: Spania
Alc: 15%
Se consuma alaturi de preparate din carne rosie la o temperatura de 15-16°C
Temperatura de servire: 10-12ºC
Vin rosu sec.
Temperatura de servire: 16-18⁰C
ur Mer Rosu are un cupaj din soiurile de struguri Cabernet Sauvignon si Syah. Are o culoare rosu intens, un miros cu arome putin ascutite, de samburi de fructe, fum, migdale si ciocolata si un gust rotund, prietenos si consistent, cu tente suculente de fructe rosii, o aciditate revigoranta si o mineralitate salina, mai ales in partea finala. Se recomanda a se servi la o temperatura de de 16-18°C alaturi de preparate precum branzeturi si carne.
Se poate consuma racit si la temperaturi mai mici (12-14 grade) in zilele de vara.
Un cupaj inspirat intre soiul autohton Feteasca Neagra si Syrah, vinul are o culoare de un rosu dens, adanc cu reflexii violacee. Aromatic ne intampina cu o complexitate aromatica in care regasim note de fructe de padure, pruna uscata si mirodenii dulci orientale, piper negru, si nuante de scortisoara. Un vin opulent, modern, cu un final persistent si armonios.
Vin rosu dulce.
Se recomanda a fi servit la o temperatura de 10-12 grade Celsius.
Vin corpolent, cu arome de prune uscate si fructe de padure.
Vin rosu
Este un vin fresh compus dintr-un asamblaj de Merlot, Feteasca Neagra si Syrah.
O Fetească Neagră cu note de prune uscate, cireșe și vișine negre și îmbogățită cu note de trufe, cacao și arome seducatoare de lemn.
Se potrivește cu carne roșie sau vânat și se servește la 18 - 20 grade Celsius.
Din regiunea ionica a Australiei,in gama Jaraman, s-au ales strugurii cei mai buni, din cele mai bune parcele care pot da vinurile ce pot exprima terroir-ul si stilul caracteristic zonei.
Rosu intens, cu reflexe purpurii, cu arome de prune si cirese coapte cu note subtile de masline negre si condimente. Un vintage de exceptie, peste media anilor atat in calitate cat si in cantitate.
Strugurii provin din sudul Australiei , iar stilul apartine winemaker-Ilor Taylors, pastrand aromele vinurilor proaspete.
Vinurile Ferdinand sunt atent selectionate de la cei mai buni producatori din Romania. Soiuri autentic romanesti prelucrate in baricuri alese, doar in editii limitate.
Chateau Franc Le Maine Saint-Emilion Grand Cru 2014 este un mix interesant de Merlot (65%), Cabernet Franc (34%) si Cabernet Sauvignon (1%). Bine structurat si echilibrat, cu o mineralitate bine definita, finalul aduce in prim plan tente de fructe de padure negre si tutun. Se recomanda servirea acestui vin la 16-20 grade Celsius alaturi de paste, preparate cu carne si mancaruri cu legume ceva mai consistente.
Maturarea s-a făcut timp de un an în baricuri din stejar franțuzesc și american, aflate la prima sau a doua folosire.
Este un vin puternic, corpolent, cu o uşoară astringenţă ce-i accentuează forţa sustinută de o aciditate placută şi învăluitoare. Este în acelaşi timp, un vin echilibrat şi armonios, care lasă pe final un gust catifelat, picant, misterios.
Un Cabernet de elita din inima Olteniei, nascut firesc din cadenta energica a tot ceea ce inseamna Oltenia: tumult, forta, curaj.
Renumita zona viticola inca din vechi timpuri, Silagiu avea in 1919 circa 579 de hectare de vie. Dealurile Silagiului se afla la o altitudine de 324m si fac parte din Podgoria Buzias-Silagiu situata pe piemontul dintre Timis si Barzava.Crama Thesaurus reinvie traditia zonei, profitand de clima continental mediteraneana, varietatea mare de tipuri de sol, influenta raurilor din zona si expunerea ideala la soare.
Sugestii de consum: Se serveste intr-un pahar cu balon la temperatura de 16-18 ° C. Potrivit pentru carne rosie prajita, carne la gratar, vanat, branza tare
Vin rosu sec, strugurii au fost culeși în luna octombrie, iar dupa încheierea fermentației alcoolice si a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prajire mediu, timp de 23 luni.
Vinul este rezultatul cupajării soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Cadarcă după maturarea lor în butoaie mici de stejar timp de 2 ani.
Vinul s-a obținut de pe plantații cu o altitudine ridicată, pe un sol scheletos, stâncos, cu o producție scăzută pe butuc.
La gust vinul este plin cu taninuri ușoare, cu un caracter de fructe supracoapte, plăcut acidulat și lung în post gust.
Gustul este intens, de fructe coapte roșii și negre, cu cireșe negre, afine și coacăze în prim plan, dublate de note secundare de ierburi aromatice.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16-17 °C alături de preparate precum paste cu hribi si trufe, gulas de vita sau rulada de miel cu ierburi.
Asociere culinară: musaca dobrogeană, sarmale în foi de viță (preferabil de Fetească Neagră) și tochitură de porc.
Strugurii au fost culeși între 15 -20 septembrie, la o acumulare de zahăr de 200-215g/l. La fermentarea alcoolică și malolactică s-au folosit drojdii selecționate.
Gustul este rotund și armonios ce îl recomandă alături de preparate din carne roșie. A se servi la 12º-14ºC.
Invechit in butoaie de stejar, acest vin, de un caracter aparte, se adreseaza unui public pretentios de avangarda. Se consuma la mese elegante cu carne rosie, sosuri consistente, se serveste la temperatura camerei.
Petro Vaselo - "The Soul of our Soil". Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odata ajunsi in pivnita, trec prin doua selectii manuale pentru a indeparta orice manunchi considerat impropriu. De-a lungul procesului de productie vinul este tratat in absenta oricarui contact cu oxigenul; acest lucru permite sa se ajunga la sfarsitul fermentatiei fara a adauga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile sunt supuse unei perioade de rafinare dupa procesul de fermentatie. Rafinamentul este manipulat atat in recipiente mici (butoaie de 225 L) cat si in vase de lemn de mare capacitate (pana la 7500 de litri).
Intens, corpolent, luxuriant și opulent. Interpretarea teritorială a unui cupaj classic de Bordeaux ce exprimă potențialul nostru prin posibilitatea comparației.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 14 - 16 grade C. Va invităm să va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vânat sau roast beef.
Vin rosu sec,
Cupaj: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Feteasca Neagra
Se recomanda a se consuma in jurul unor platouri aperitive generoase, paste cu sosuri sau deserturi cu proeminenta amaruie.
Creat în inima Dealului Mare, dintr-o vie veche de peste 50 de ani, Apogeum este o Fetească Neagră de geniu, premiată pe trei continente.
Recomandăm minim două ore de decantare.
Este un concept destinat să deschidă o nouă direcție în comunicarea vinurilor, cea a conversației inteligente și limbajului fără cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece întotdeauna expresia corectă și armonioasă reprezintă echilibrul fizic și mental.
Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală asociată discuțiilor constructive, momentelor de inspirație sau clipelor în care comunicarea alunecă spre subiecte fabuloase.
Asociere culinara: Paste cu ragu de vita, coaste de miel in sos de vin
Asociere culinara: preparate usor condimentate, pizza, paste
Temperatura de servire: 16°-18° C
Maturarea indelungata - 10 luni in butoaie de stejar francez si 3 luni in butoaie de stejar american - se reflecta in caracterul energic si aromele complexe ale acestui vin.
Laya este un cupaj de 70% Garnacha Tintorera si 30% Monastrell din plantatii situate la aproximativ 1000 metri deasupra nivelului marii si maturat timp de 4 luni in butoaie noi de stejar frantuzesc.
Bodegas Atteca îşi are sediul în orăşelul Atteca din regiunea Zaragoza la 40 km distanţă de Calatayud. Viile sunt vechi şi sunt plantate pe dealuri la o altitudine de aproximativ 1000 m deasupra nivelului mării. După procesul de fermentare vinul este maturat timp de 10 luni în butoaie de stejar.
4 luni in butoaie de stejar american si frantuzesc.
Vinul reprezintă alegerea perfectă pentru evenimentele restrânse sau de amploare și mai ales pentru momentele importante cu familia. Din cele mai vechi timpuri vinul era ales pentru a sărbători și celebra momente frumoase, reușite sau întâlniri între familii, datorită efectului și gustului său.
Strugurii predominanți în subregiunea Almansa sunt Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet) și Monastrell. Alaya înseamnă 100% Garnacha Tintorera din podgorii cu o vechime de 50 ani, plantate la 1000 metri altitudine și maturate timp de 15 luni în butoaie noi de stejar, franțuzești și americane.
Nu putem sa ii spunem “un vin de colectie”, asadar ii vom spune “vinul” de colectie. Pentru ca nu este un alt vin care sa ii semene. Vinul ce capata valoare cu fiecare an ce trece.
Depozitat in recipiente atent sablate si ermetizate de tip magnum (1,5), dobandit dintr-un soi de struguri autohtoni recunoscuti pentru proprietatile sale diferite (Merlot), acest vin este repurtat in orchestra proceselor de fabricatie neintrerupte pentru a capata arome distinse si note unice pentru degustare ( maturat in barique de stejar frantuzesc vreme de 12 luni, apoi perimat in sticle vreme de 12 luni).
Aspect: Rosu visiniuMiros: Fructe rosii, Alcool integratGust: Tanini moi, Cirese negre, Nucsoara, Mure, Fragi