Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Vin roșu sec, obținut din struguri de Fetească Neagră
FN 14 este un vin rosu, obtinut din struguri de Feteasca Neagra. FN 14 este unul din cele mai bune vinuri romanesti obtinut din soiul Feteasca Neagra.
Ie de Fintesti Feteasca Neagra este un vin rosu sec, obtinut din struguri de Feteasca Neagra, maturat in butoaie de stejar 18 luni si in sticla 6 luni.
1000 de Chipuri IE de Fintesti Shiraz este un vin din shiraz masiv, bogat, plin de ciocolata si gem de fructe negre de padure.
1000 De Chipuri Merlot este un vin roșu rubiniu cu gust bine echilibrat. În miros se simt arome de fructe de pădure roșii și negre și note fine de vanilie.
Vin Rosu 1000 de Chipuri Shiraz este un vin rosu sec, obtinut 100% din struguri de Shiraz.Culoare rubiniu inchis, cu arome intense.
Vin rosu sec, cu arome de fructe negre, uscate, vanilie si condimente.
Vin rosu sec
Un Cabernet Sauvignon creat pe malurile Dunării, între Aliman și Rasova, după filosofia din Bordeaux care impresionează prin putere și eleganță. Se remarcă printr-o armonie perfectă între notele de fructe coapte și cele de condimente sau chiar senzații olfactive mai rustice, de piele tăbăcită. Taninii bine integrați îl ajută să evolueze frumos timp de câțiva ani, rămânând viguros.
Pentru a experimenta la maxim potența vinului se poate asocia și cu o pastramă de oaie cu condimente puternice orientale.
Un cupaj echilibrat și corpolent de Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră. De o culoare intensă.
Servire: Servire la maxim 18 °C, după ce a fost deschis și decantat cu cel puțin 30 de minute înainte de servire. Se poate păstra până la 10 ani, ferit de raza solare, în poziție orizontală, la 13 °C.
Alira Eleganza este un vin rosu dulce, un cupaj din Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon.
Strugurii au fost deshidratati natural pentru a capta exact esenta lor si vinul a fost maturat timp de 8 luni in butoaie de stejar frantuzesc. Este un vin complex, armonios si echilibrat.
Creat din struguri selecționați manual, vinul obținut reflecta maximumul de potențial al soiului: taninuri fine, note de vișine, ciocolata si prune coapte, cu un final lung si bogat în senzații dulci. Este un companion potrivit pentru carne roșie, de la gulaș de vițel la vânat în sos. Poate înnobila un platou de brânzeturi maturate. Se recomandă, de asemenea, lângă piept de rață sau cârnați italieni.
Maturat in baric 12 luni
Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011 este un vin sec creat din struguri atent selectionati de pe cele mai bune parcele din Aliman. Baricat timp de 14 luni in butoaie de stejar, acest Cabernet Sauvignon emana arome de mure, menta si lemn dulce. Cu un potential de invechire de pana la 10 ani, Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon este vinul care impresioneaza prin stil si eleganta.
Acest asamblaj din Fetească Neagră, Merlot și Cabernet Sauvignon este un exercițiu de măiestrie al oenologilor Alira. Pariul este de a crea un vin mai expresiv decât oricare dintre componente. Rezultatul este un vin corpolent, cu o intensitate plăcută, cu arome puternice de fructe roșii coapte dar și note fine de lemn și frunze uscate.
Servire la 18 grade, la minim 60 de minute după decantare. Poate fi păstrat până la 10 ani, la o temperatură de 13 grade, ferit de lumină, în poziție orizontală.
Acest vin rubiniu spectaculos este intens, corpolent și se pretează pentru învechire la sticlă.
Un Merlot echilibrat, incantator si perfect pentru mesele de sarbatoare petrecute impreuna cu cei dragi.
Cupaj: Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra
Un vin de culoare rosu rubiniu. Mirosul este fructat, vegetal. Vinul ia amplitudine în gust, unde, pe lângă fructe coapte şi cafea, regăsim note de coacaze rosii, zmeura şi condimente.
Sugestii de consum: Se serveste intr-un pahar cu balon la temperatura de 16-18 ° C. Potrivit pentru carne rosie prajita, carne la gratar, vanat, branza tare
Vin rosu sec, obtinut dintr-un cupaj din 3 Fetesti Negre din 3 ani diferiti.
Acest vin a fost maturat 19 luni în butoaie de stejar românesc, apoi 12 luni în sticle, înainte de a fi scos pe piață.
Vin rosu sec, obtinut dintr-un cupaj deosebit, produs doar in anii exceptionali.
Vin rosu sec, baricat 12 luni.
Vin rosu sec, baricat 12 luni
Vin rosu sec, cu structura complexa si corpolenta, vin elegant si generos
Cupaj Feteasca Neagra,Merlot si Cabernet Sauvignon
Vin rosu cu miros de cafea si tabac, gust de ciocolata amaruie, condimente si vanilie. Invechit in baric timp de 24 de luni.
Vinurile KARAKTER vorbesc despre soare, pamant, rod si crezut oenologului. Dedicate soiurilor international, aceste vinuri se impugn de la prima degustare, ramanand in memoria papilelor. Sunt vinuri cu personalitate.
Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.
Nomad este vinul nostru dedicat celor care traiesc pentru a descoperi. E vinul pe care Aurelia Visinescu l-a purtat in gand la intoarcerea din calatoria ei in podgoriile Lumii Noi. Nomadul cauta si gaseste gustul intr-un context modern, e interesat de experiente noi si priveste vinul ca pe un vehicul intre oameni.
Un nomad stie sa gaseasca drumul spre povesti inedite si intregeste gustul vinului cu sentimentul vizual al unui peisaj, cu traierea unei bucati muzicale sau cu aroma artei culinare. Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.
Culoare: rosu inchis, cu reflexii stralucitoare
Temperatura optima de consum: 16-18 ° C.
Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul românesc care a îmbrăţişat cu graţie şi eleganţă pământul din Drăgăşani, luând tot ceea ce este mai bun din sol. 40% din acest vin este învechit în baricuri de stejar timp de 14 luni.
Negru de Drăgășani, un soi unic de struguri, își are originile în zona Drăgășani, unde a putut să-și pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgășani este rezultatul unei încrucișări între Negru Vârtos și un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.
Vin rosu sec, Balla Geza Burgund Mare este un soi de struguri rar intalnit in vinicultura romaneasca.
Maturat timp de 24 de luni in butoaie de stejar.
Vinul este rezultatul cupajării soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Cadarcă după maturarea lor în butoaie mici de stejar timp de 2 ani.
Se consuma alaturi de preparate din carne rosie la o temperatura de 15-16°C
Crama Balla Geza este o podgorie la poalele Aradului, fosta Minis-Măderat – o podogie străveche, ce datează înca din anul 1023. Din anul 1999, Crama Balla Geza, a încercat să câștige inapoi faima acestei regiuni – regiunea viiticolă Minis. Totodata, se produc struguri pentru vin pe o suprafață de 75 ha, peste 80% din suprafețe fiind cultivate cu soiuri roșii. Au o capacitate de stocare de 5.000 hL. Climatul și condițiile de sol distins, care este similar cu clima Adriatică conduc la mândria regiunii viticole.
Podgoria Aradului pe vremuri, actualmente Podgoria Miniș-Măderat, se află la 26 km distanță Est de orașul Arad, la poalele Munților Zărandului, în imediata apropiere a râului Mureș. Se întinde pe o lungime de 40 km între localitățile Barațca – Șiria -Mocrea – Șilindia.
Vinul de miniș “… Aprinde scânteia dragostei, dă aripi gândurilor şi emană focul prieteniei”. (dr. Csávossy György)
Denumirea Cuvee Diorit se trage, la propriu, de la radacinile acestui vin. Solul vulcanic din Minis in general, si solul cu continut de diorit in special isi pun amprenta pe acest vin. Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc nu intamplator este un cupaj de success in regiunea Bordeaux, aceste doua soiuri se completeaza perfect si in acest cupaj. Eleganta si echilibrul Cabernet Franc imblanzeste corpolenta si masculinitatea Sauvignonului.
Evolutie foarte buna dupa invechire, atunci cand gustul se finiseaza foarte mult.
Se recomanda alaturi de preparate din carne de porc, vita sau branzeturi.
Balla Geza CABERNET FRANC este un vin rosu corpolent cu o culoare rosie-rubinie, cu tanini imblanziti si cu un gust amplu.
Pe papile, se simte corpolența taninilor îmblânziți de o maturare scurtă și învechire. Vinul este sec, cu taninuri ce reiterează aromele de fructe de pădure, aducând și note pământești și de piele. Gustul final este de durată medie, cu un procent ridicat de alcool, bine integrat.
Vinul s-a obținut de pe plantații cu o altitudine ridicată, pe un sol scheletos, stâncos, cu o producție scăzută pe butuc.
La gust vinul este plin cu taninuri ușoare, cu un caracter de fructe supracoapte, plăcut acidulat și lung în post gust.
Vinul este un cupaj cu personalitate tânără și vibrantă, adusă de fructe și condimente. Vinul din Fetească Neagră și Cabernet Franc este realizat după o maturare individuală a soiurilor timp de 2 ani, urmată de cupajarea acestora cu 2-3 luni înainte de îmbuteliere.
Soi de struguri: Fetească Neagră
Conținut de alcool: 15.3%Temperatură de servire: 12-16 grade CelsiusMâncare: cotlete de bernecuț, pulpe sau piept de rată, gulaș
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 14 - 16 grade C. Va invităm să va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vânat sau roast beef.
Un cupaj rosu sec ce reuneste nu mai putin de 5 soiuri de struguri(Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Shiraz si Feteasca Neagra), ce se deschide in jurul culorii rosu-rubiniu si integreaza arome patrunzatoare de coacaze negre, visine si magiun de prune.
Vin rosu dulce
Tip Strugure: Aragonez, Tempranillo, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca
Un vin porto de colectie din 2002.
Castel MIMI este un producator de vinuri din Republica Moldova, inceputurile cramei fiind in anul 1893 cand Constantin Mimi planteaza primii butasi de vie. In anul 2010 crama a fost dotata cu cele mai moderne aparate pentru producerea, imbutelierea si stocarea vinurilor. Dupa o restaurare care a durat 5 ani, in 2011 castelul si-a redeschis portile pentru vizitatori.