Filtrează

Filtrează Filtrează

Vinuri rosii

56,00 lei

Vin rosu sec

Vinul reprezintă alegerea perfectă pentru evenimentele restrânse sau de amploare și mai ales pentru momentele importante cu familia. Din cele mai vechi timpuri vinul era ales pentru a sărbători și celebra momente frumoase, reușite sau întâlniri între familii, datorită efectului și gustului său.

in stoc
+

36,00 lei

Vin rosu sec

4 luni in butoaie de stejar american si frantuzesc.

in stoc
+

72,00 lei

Vin rosu sec

Bodegas Atteca îşi are sediul în orăşelul Atteca din regiunea Zaragoza la 40 km distanţă de Calatayud. Viile sunt vechi şi sunt plantate pe dealuri la o altitudine de aproximativ 1000 m deasupra nivelului mării. După procesul de fermentare vinul este maturat timp de 10 luni în butoaie de stejar.

in stoc
+

38,00 lei

Vin rosu sec

Laya este un cupaj de 70% Garnacha Tintorera si 30% Monastrell din plantatii situate la aproximativ 1000 metri deasupra nivelului marii si maturat timp de 4 luni in butoaie noi de stejar frantuzesc.

in stoc
+

84,00 lei

Vin rosu sec

Maturarea indelungata - 10 luni in butoaie de stejar francez si 3 luni in butoaie de stejar american - se reflecta in caracterul energic si aromele complexe ale acestui vin.

in stoc
+

39,00 lei

Vin rosu sec

Asociere culinara: preparate usor condimentate, pizza, paste

Temperatura de servire: 16°-18° C


in stoc
+

77,00 lei

Vin rosu sec

Asociere culinara: Paste cu ragu de vita, coaste de miel in sos de vin

in stoc
+

35,00 lei

Vin rosu sec

Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală asociată discuțiilor constructive, momentelor de inspirație sau clipelor în care comunicarea alunecă spre subiecte fabuloase.

in stoc
+

28,00 lei

Vin rosu sec

Este un concept destinat să deschidă o nouă direcție în comunicarea vinurilor, cea a conversației inteligente și limbajului fără cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece întotdeauna expresia corectă și armonioasă reprezintă echilibrul fizic și mental.

in stoc
+

320,00 lei

Creat în inima Dealului Mare, dintr-o vie veche de peste 50 de ani, Apogeum este o Fetească Neagră de geniu, premiată pe trei continente.

Recomandăm minim două ore de decantare.

in stoc
+

53,00 lei

Vin rosu sec,

Cupaj: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Feteasca Neagra

 Se recomanda a se consuma in jurul unor platouri aperitive generoase, paste cu sosuri sau deserturi cu proeminenta amaruie.

in stoc
+

88,00 lei

Vin rosu sec

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 14 - 16 grade C. Va invităm să va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vânat sau roast beef.

in stoc
+

100,00 lei

Vin rosu sec

Intens, corpolent, luxuriant și opulent. Interpretarea teritorială a unui cupaj classic de Bordeaux ce exprimă potențialul nostru prin posibilitatea comparației.

in stoc
+

53,00 lei

Vin rosu sec

Petro Vaselo - "The Soul of our Soil". Petro Vaselo  este o vie biologic certificata unde strugurii, odata ajunsi in pivnita, trec prin doua selectii manuale pentru a indeparta orice manunchi considerat impropriu. De-a lungul procesului de productie vinul este tratat in absenta oricarui contact cu oxigenul; acest lucru permite sa se ajunga la sfarsitul fermentatiei fara a adauga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile sunt supuse unei perioade de rafinare dupa procesul de fermentatie. Rafinamentul este manipulat atat in recipiente mici (butoaie de 225 L) cat si in vase de lemn de mare capacitate (pana la 7500 de litri).

in stoc
+

100,00 lei

Vin rosu sec

Invechit in butoaie de stejar, acest vin, de un caracter aparte, se adreseaza unui public pretentios de avangarda. Se consuma la mese elegante cu carne rosie, sosuri consistente, se serveste la temperatura camerei.

in stoc
+

32,00 lei

Vin rosu sec

Strugurii au fost culeși între 15 -20 septembrie, la o acumulare de zahăr de 200-215g/l. La fermentarea alcoolică și malolactică s-au folosit drojdii selecționate.

Gustul este rotund și armonios ce îl recomandă alături de preparate din carne roșie. A se servi la 12º-14ºC.

in stoc
+

385,00 lei

Vin rosu sec

Asociere culinară: musaca dobrogeană, sarmale în foi de viță (preferabil de Fetească Neagră) și tochitură de porc.

in stoc
+

345,00 lei

Vin rosu sec

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16-17 °C alături de preparate precum paste cu hribi si trufe, gulas de vita sau rulada de miel cu ierburi.

in stoc
+

68,00 lei

Vin rosu sec

Gustul este intens, de fructe coapte roșii și negre, cu cireșe negre, afine și coacăze în prim plan, dublate de note secundare de ierburi aromatice. 


in stoc
+

80,00 lei 72,00 lei

Vin rosu sec

Vinul s-a obținut de pe plantații cu o altitudine ridicată, pe un sol scheletos, stâncos, cu o producție scăzută pe butuc. 

La gust vinul este plin cu taninuri ușoare, cu un caracter de fructe supracoapte, plăcut acidulat și lung în post gust.



in stoc
+

250,00 lei 212,00 lei

Vinul este rezultatul cupajării soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Cadarcă după maturarea lor în butoaie mici de stejar timp de 2 ani.

in stoc
+

195,00 lei
10 Vendiemme este un vin rosu, sec, produs dintr-un blend de 10 vinuri Montelpulciano vintage. Este un vin corpolent, elegant si complex, de o culoare...
in stoc
+

56,00 lei

Vin rosu sec, strugurii au fost culeși în luna octombrie, iar dupa încheierea fermentației alcoolice si a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prajire mediu, timp de 23 luni.

in stoc
+

145,00 lei

Vin rosu sec

Sugestii de consum: Se serveste intr-un pahar cu balon la temperatura de 16-18 ° C. Potrivit pentru carne rosie prajita, carne la gratar, vanat, branza tare

in stoc
+

64,00 lei

Vin rosu sec

Renumita zona viticola inca din vechi timpuri, Silagiu avea in 1919 circa 579 de hectare de vie. Dealurile Silagiului se afla la o altitudine de 324m si fac parte din Podgoria Buzias-Silagiu situata pe piemontul dintre Timis si Barzava.
Crama Thesaurus reinvie traditia zonei, profitand de clima continental mediteraneana, varietatea mare de tipuri de sol, influenta raurilor din zona si expunerea ideala la soare.

in stoc
+

140,00 lei

Vin rosu sec

Maturarea s-a făcut timp de un an în baricuri din stejar franțuzesc și american, aflate la prima sau a doua folosire. 

Este un vin puternic, corpolent, cu o uşoară astringenţă ce-i accentuează forţa sustinută de o aciditate placută şi învăluitoare. Este în acelaşi timp, un vin echilibrat şi armonios, care lasă pe final un gust catifelat, picant, misterios.

Un Cabernet de elita din inima Olteniei, nascut firesc din cadenta energica a tot ceea ce inseamna Oltenia: tumult, forta, curaj.


in stoc
+

155,00 lei

Vin rosu sec

Chateau Franc Le Maine Saint-Emilion Grand Cru 2014 este un mix interesant de Merlot (65%), Cabernet Franc (34%) si Cabernet Sauvignon (1%). Bine structurat si echilibrat, cu o mineralitate bine definita, finalul aduce in prim plan tente de fructe de padure negre si tutun. Se recomanda servirea acestui vin la 16-20 grade Celsius alaturi de paste, preparate cu carne si mancaruri cu legume ceva mai consistente.

in stoc
+

99,00 lei

Vin rosu sec

Vinurile Ferdinand sunt atent selectionate de la cei mai buni producatori din Romania. Soiuri autentic romanesti prelucrate in baricuri alese, doar in editii limitate.

in stoc
+

37,00 lei

Strugurii provin din sudul Australiei , iar stilul apartine winemaker-Ilor Taylors, pastrand aromele vinurilor proaspete. 

in stoc
+

87,00 lei

Rosu intens, cu reflexe purpurii, cu arome de prune si cirese coapte cu note subtile de masline negre si condimente. Un vintage de exceptie, peste media anilor atat in calitate cat si in cantitate.

in stoc
+

87,00 lei

Din regiunea ionica a Australiei,in gama Jaraman, s-au ales strugurii cei mai buni, din cele mai bune parcele care pot da vinurile ce pot exprima terroir-ul si stilul caracteristic zonei.

in stoc
+

19,00 lei
in stoc
+