Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Vin rosu sec
Recunoscut ca emblemă națională a viilor românești, Feteasca Neagră, soi originar din Moldova, se simte la Cotnari ca acasă. În pahar, acest vin rubiniu cu nobile reflexe purpurii te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale.
Vin rosu dulce
De culoare rosu inchis stralucitor, are arome puternice de fructe negre, marcate de mirodenii. Un vin amplu, plin, stilat. Taninurile sunt rotunde si puternice. Vinul se distinge prin amploare, caldura si intensitatea aromelor. Armonia dintre fruct si taninuri ii conferă eleganta si finete.
Shiraz, Mourvedre, Grenache
Temperatura de servire: 10-12ºC
Rosu Faurar realizat din soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra este un vin interesant, ce reuseste sa se faca remarcat prin aromele caracteristice soiurilor care au contribuit la realizarea sa.
Asociere culinara: preparate usor condimentate, pizza, paste
Temperatura de servire: 16°-18° C
Se consuma alaturi de preparate din carne rosie la o temperatura de 15-16°C
Laya este un cupaj de 70% Garnacha Tintorera si 30% Monastrell din plantatii situate la aproximativ 1000 metri deasupra nivelului marii si maturat timp de 4 luni in butoaie noi de stejar frantuzesc.
Podgoria Aradului pe vremuri, actualmente Podgoria Miniș-Măderat, se află la 26 km distanță Est de orașul Arad, la poalele Munților Zărandului, în imediata apropiere a râului Mureș. Se întinde pe o lungime de 40 km între localitățile Barațca – Șiria -Mocrea – Șilindia.
Vinul de miniș “… Aprinde scânteia dragostei, dă aripi gândurilor şi emană focul prieteniei”. (dr. Csávossy György)
Strugurii provin din sudul Australiei , iar stilul apartine winemaker-Ilor Taylors, pastrand aromele vinurilor proaspete.
Feteasca Neagra demisec
4 luni in butoaie de stejar american si frantuzesc.
Domeniile franco Romane Merlot
Alc: 13%
Alc. 14.5%
Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală asociată discuțiilor constructive, momentelor de inspirație sau clipelor în care comunicarea alunecă spre subiecte fabuloase.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 - 18 grade C. Se poate savura în compania preparatelor din carne de porc sau vită.
Cupaj: Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra
Un vin de culoare rosu rubiniu. Mirosul este fructat, vegetal. Vinul ia amplitudine în gust, unde, pe lângă fructe coapte şi cafea, regăsim note de coacaze rosii, zmeura şi condimente.
Strugurii au fost culeși între 15 -20 septembrie, la o acumulare de zahăr de 200-215g/l. La fermentarea alcoolică și malolactică s-au folosit drojdii selecționate.
Gustul este rotund și armonios ce îl recomandă alături de preparate din carne roșie. A se servi la 12º-14ºC.
Nomad este vinul nostru dedicat celor care traiesc pentru a descoperi. E vinul pe care Aurelia Visinescu l-a purtat in gand la intoarcerea din calatoria ei in podgoriile Lumii Noi. Nomadul cauta si gaseste gustul intr-un context modern, e interesat de experiente noi si priveste vinul ca pe un vehicul intre oameni.
Un nomad stie sa gaseasca drumul spre povesti inedite si intregeste gustul vinului cu sentimentul vizual al unui peisaj, cu traierea unei bucati muzicale sau cu aroma artei culinare. Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.
Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.
Este un concept destinat să deschidă o nouă direcție în comunicarea vinurilor, cea a conversației inteligente și limbajului fără cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece întotdeauna expresia corectă și armonioasă reprezintă echilibrul fizic și mental.
Temperatura de servire: 10-12 grade Celsius.
Tara de origine: Romania.