Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Vin rosu sec
Vin corpolent, cu arome de prune uscate si fructe de padure.
Cupaj: Merlot ~ 60% si Cabernet Franc ~ 40%.
Cabernetul Franc confera nasului un caracter floral si plin de viata.Merlot-ul isi joaca pe deplin rolul, aducand in fundal note mai bogate de mure si coacaze negre.Stejarul aduce note discrete de vanilie si ciocolata neagra
Vin rosu sec in editie limitata (860 de sticle) din struguri Cabernet (66%) si Pinot Noir (34%), vinificat din struguri culesi si desciorchinati manual, maturat 12 luni in butoaie de stejar si alte 18 luni in sticlă.
Aspect: Rosu intensMiros: Scortisoara, Fructe rosii confiateGust: Ciocolata neagra, Fructe rosii confiate
Pe papile, se simte corpolența taninilor îmblânziți de o maturare scurtă și învechire. Vinul este sec, cu taninuri ce reiterează aromele de fructe de pădure, aducând și note pământești și de piele. Gustul final este de durată medie, cu un procent ridicat de alcool, bine integrat.
Are o culoare roșu granat intensă, foarte închisă. Nasul este unul elegant, cu un buchet de fructe coapte (prune, cireșe), note afumate și de condimente (lemn dulce, cuișoare).Are o culoare roșu granat intensă, foarte închisă. Nasul este unul elegant, cu un buchet de fructe coapte (prune, cireșe), note afumate și de condimente (lemn dulce, cuișoare).
Santa Sofia Amarone Della Valpolicella Classico DOCG este un vin rosu rubiniu profund, aproape de nepatruns, cu reflexe granate bine intretinute. Are un buchet puternic, dar delicat in acelasi timp, cu note rafinate de cirese coapte, coacaze negre, prune uscate. O data cu aerarea apar note blande de ciocolata cu lapte, senzatii de rubarba, note balsamice de tutun mentolat: un spectru olfactiv rafinat, armonios, elegant.
Un vin porto de colectie din 2002.
Aspect: Inserti caramizi, Rosu granatMiros: Fructat, Vegetal, IerburiGust: Coacaze, Cafea, Fragi, Ciocolata, Nuci prajite, Lemn dulce, Cirese negre, Busuioc, Tanini integrati, Cuisoare, Cardamon
Miros: În buchet regăsim note fructate, în special prune și gemuri, dar și note mai corpolente de lemn dulce și vanilie
Gust: Arome intense de fructe roşii şi negre proaspete şi în dulceţuri, care continuă într-un postgust prelung, desăvârşit
Vinul Catleya Perfect Simplu Syrah este un vin rosu cu note de fructe rosii si cimbru, cu un corp rotund si taninuri echilibrate.
Acesta este obtinut din struguri culesi manual in ladite sorati pe masa vibranta, macerati pre-fermentativ noua zile pentru extragerea culorii si a aromelor, fermentati malolactic cu fermenti salbatici, urmand ca macerarea sa se desfasoare timp de zece luni (80% din volum in cisterna de inox si 20% in baricuri noi din stejar romanesc cu o ardere medie).
Vin Rosu 1000 de Chipuri Shiraz este un vin rosu sec, obtinut 100% din struguri de Shiraz.Culoare rubiniu inchis, cu arome intense.
Vin roșu sec, obținut din struguri de Fetească Neagră
1000 de Chipuri IE de Fintesti Shiraz este un vin din shiraz masiv, bogat, plin de ciocolata si gem de fructe negre de padure.
Naiv Feteasca Neagra este un vin rosu obtinut din soiul autohton de struguri Feteasca Neagra. Vinul se prezinta cu o culoare rubinie intensa si are un buchet intens, cu note de fructe rosii si condimente. Gustul este plin si echilibrat, iar taninul este catifelat si fin.
1000 De Chipuri Merlot este un vin roșu rubiniu cu gust bine echilibrat. În miros se simt arome de fructe de pădure roșii și negre și note fine de vanilie.
Ie de Fintesti Feteasca Neagra este un vin rosu sec, obtinut din struguri de Feteasca Neagra, maturat in butoaie de stejar 18 luni si in sticla 6 luni.
FN 14 este un vin rosu, obtinut din struguri de Feteasca Neagra. FN 14 este unul din cele mai bune vinuri romanesti obtinut din soiul Feteasca Neagra.
Sugestii de consum: Se serveste intr-un pahar cu balon la temperatura de 16-18 ° C. Potrivit pentru carne rosie prajita, carne la gratar, vanat, branza tare
„Nimeni nu ne poate lua respectul de sine dacă nu îl cedăm singuri.”
Tipul vinului: Cupaj Rosu, sec
Varietate: Cabernet Sauvignon si Marselan
Anul de recolta: 2017
Alcool: 14% vol.
Vin rosu dulce
Tip Strugure: Aragonez, Tempranillo, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca
Rara Neagra de Purcari este un vin de culoare rubinie, cu tenta de rodie care fascineaza datorita aromei complexe, care imbina ciocolata cu prunele. Pentru a te bucura la maxim de gustul plin si catifelat trebuie sa il servesti la o temperatura de 18- 20 grade Celsius.
Feteasca Neagra demisec
Culoare:roșu puternic rubiniu.
Miros: coacăze negre, frăguțe de pădure si aromă de tămâie.
Gust: vin catifelat cu tanini moi și cu aciditate hotărâtă dar catifelată.
16ºC - 18ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului
Vin rosu sec, strugurii au fost culeși în luna octombrie, iar dupa încheierea fermentației alcoolice si a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prajire mediu, timp de 23 luni.
Vinul este rezultatul cupajării soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Cadarcă după maturarea lor în butoaie mici de stejar timp de 2 ani.
Vin rosu sec.
Gustul este unul bogat in arome fructate si florale dar remarcam si cirese amare, completate de accente de lemn dulce. Culoarea este rosu-magenta, iar mirosul dezvaluie accente de fructi rosii.
Se recomanda servirea la o temperature cuprinsa intre 8 si 12 grade Celsius, alaturi de preparate din carne de vita sau miel.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 14 - 16 grade C. Va invităm să va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vânat sau roast beef.
Asociere culinara: preparate usor condimentate, pizza, paste
Temperatura de servire: 16°-18° C
Maturarea indelungata - 10 luni in butoaie de stejar francez si 3 luni in butoaie de stejar american - se reflecta in caracterul energic si aromele complexe ale acestui vin.
Chateau Franc Le Maine Saint-Emilion Grand Cru 2014 este un mix interesant de Merlot (65%), Cabernet Franc (34%) si Cabernet Sauvignon (1%). Bine structurat si echilibrat, cu o mineralitate bine definita, finalul aduce in prim plan tente de fructe de padure negre si tutun. Se recomanda servirea acestui vin la 16-20 grade Celsius alaturi de paste, preparate cu carne si mancaruri cu legume ceva mai consistente.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16-17 °C alături de preparate precum paste cu hribi si trufe, gulas de vita sau rulada de miel cu ierburi.
Domeniile franco Romane Merlot
Alc: 13%