Filtrează

Filtrează Filtrează

Vinuri rosii

63,00 lei

Vin rosu sec

  • Gust: delicat, ușor de băut,  note de prune coapte și vanilie în post gust.
  • Nas: arome de cireșe, turtă dulce și note de piper negru.
  • Culoare: rosu-rubiniu

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 grade C. Se asociaza perfect alături de preparate din carne de rață, preparate din legume sau souffle de brânză.


in stoc
+

82,00 lei

Vin rosu sec

Vinul este maturat timp de 12 luni în barrique din lemn de stejar românesc aflate la a doua umplere şi apoi este învechit în sticlă pe o perioadă de cel puţin 12 luni.

Culinar, sortimentul poate fi asociat cu preparate pe bază de carne roşie, paste, pizza şi brânzeturi semimature. 


in stoc
+

160,00 lei 148,00 lei

Vin rosu sec.

Cupaj:Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon

Este unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania in ultimii ani si este reprezentativ pentru arealul Dealu Mare.  Cele trei soiuri care intra in componenta sunt vinificate separat. Metoda de vinificatie in rosu este clasica, pe bostina, in vase mici de inox, la 22-26°C. Fermentatia malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. In cupaj sunt reprezentate cele mai valoroase loturi, procentele de participare ale fiecarui soi stabilindu-se dupa 2 – 3 luni de tatonare prin microprobe. Maturat in baricuri de stejar romanesc si apoi invechit la sticla minim 22 luni.


in stoc
+

39,00 lei

Vin rosu sec

Rosu Faurar realizat din soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra este un vin interesant, ce reuseste sa se faca remarcat prin aromele caracteristice soiurilor care au contribuit la realizarea sa.


in stoc
+

399,00 lei

Vin rosu sec

Cupaj: Cabernet Sauvignon (64%), Merlot (27%), Feteasca Neagra (9%)

Strugurii Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră care intră în compoziţia sortimentului sunt culeşi selectiv, din podgorii cu viţe de vie vechi de 37-40 de ani.

Vinificarea se face în roşu, folosind metoda clasică pe boştină, în vase din oţel inoxidabil de dimensiuni mici. Sortimentul este maturat timp de 9-10 luni în barrique-uri din lemn de stejar românesc, dintre care un procent de 88% noi si 12% aflate la a doua umplere.


in stoc
+

100,00 lei

Vin rosu sec

Descendent al soiurilor de Negru Vartos si Babeasca Neagra, se reflecta in acest soi toata diversitatea regiunii Dragasani – climatul cald si insorit, varietatile de fructe si condimente si sarmul locuitorilor.

Dupa maturarea de minim un an in butoaie de stejar, acest vin se prezinta cu arome dense in nas si elegant catifelat in gura – seducator, invitand la mai multe, niciodata obositor. Structura de taninuri intensifica, dar niciodata nu acopera acest caracter deosebit al soiului de Negru de Dragasani. Se potriveste ca insotitor la branzeturi tinere si proaspate la fel ca si la roastbeef sau alta carne fina, dar si la paste si risotto din bucataria italiana.


in stoc
+

69,00 lei

Vin linistit rosu, arome de prune si fructe de padure, completate de urme de condimente dulci produs la domeniul geografic viticol Mehedinti - Starmina.

in stoc
+

134,00 lei

Vin rosu sec

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 - 18 °C. Se poate servi la preparate din carne roşie preparată la cuptor sau grătar, vânat mare, preparate tradiţionale româneşti pe bază de carne, brânzeturi maturate.

in stoc
+

70,00 lei 53,00 lei

Vin rosu sec

Recomandat alaturi de tocanita de vitel sau ciuperci, cu friptura de curcan sau piept de rata sau paste cu sosuri usoare, tartar de somon.

in stoc
+

27,00 lei

Vin rosu sec

Temperatura de servire: 10-12 grade Celsius.

Tara de origine: Romania.


in stoc
+

149,00 lei

Vin rosu sec

Notele afumate si taninii catifelati fac ca acest vin sa aiba un corp atletic si o structura eleganta. Vinul prezinta  un bun potential de invechire.

Asocieri culinare: carne de vanat, steakuri de vita, rata la cuptor sau confit; Branzeturi cu mucegai; Deserturi cu: cirese, mure, coacaze; Mousse de ciocolata neagra

Temperatura de servire: 14-18 C


in stoc
+

89,00 lei

Vin rosu sec

De un violet pur, acest vin obține maximum de expresie şi maturitate din soiul port-drapel al României. Debutul este închis, semn al unui stagiu serios de maturare în butoaie de stejar, însă o jumătate de oră de aerisire îl aduce în zona de fructe negre de pădure, piele şi curmale uscate.

in stoc
+

89,00 lei

Vin rosu sec

Vin nefiltrat, baricat 12 luni în butoaie de stejar francez din pădurea Jupille. Un Cabernet roşu-rubiniu clasic, plin de forţă, dens şi intens, dominat iniţial de note dobândite în timpul maturării în butoaie de stejar – rom, lemn uscat, condimente, prună afumată. După aerisire, trece spre fructe negre – coacăze şi mure, deschizând în acelaşi timp un evantai de nuanţe secundare care construiesc un buchet impresionant – frunze verzi, struguri supracopţi, aproape stafidiţi, piperuri, sâmburi lemnoşi, dulceţuri şi gemuri.

in stoc
+

159,00 lei 127,00 lei

Vin rosu sec, obtinut dintr-un cupaj din 3 Fetesti Negre din 3 ani diferiti.  

in stoc
+

100,00 lei

Vin rosu sec

Fratele mai mare al “Negrului de Dragasani“, desi nascut si crescut in aceeasi regiune, dezvolta o personalitate complet proprie.  Flateaza cerul gurii cu caldura sa, corpul consistent, taninul perfect integrat, aciditatea fina si o finisare lunga. Vinul este aidoma regiunii in care s-a nascut : salbatic , rasfatand simturile.

in stoc
+

45,00 lei

Vin rosu sec

Crama Balla Geza este o podgorie la poalele Aradului, fosta Minis-Măderat – o podogie străveche, ce datează înca din anul 1023. Din anul 1999, Crama Balla Geza, a încercat să câștige inapoi faima acestei regiuni – regiunea viiticolă Minis. Totodata, se produc struguri pentru vin pe o suprafață de 75 ha, peste 80% din suprafețe fiind cultivate cu soiuri roșii. Au o capacitate de stocare de 5.000 hL. Climatul și condițiile de sol distins, care este similar cu clima Adriatică conduc la mândria regiunii viticole.

in stoc
+

50,00 lei

Vin rosu sec

Se asociază cu carne roșie cu textură fină. A se servi la 12º-14ºC.

in stoc
+

103,00 lei 80,00 lei

Vin rosu dulce

Dulce Fanny de la Ștefănești este un vin de desert, obținut din struguri stafidiți, din soiul Cabernet Sauvignon, vinificați împreună cu Fetească Neagră.

in stoc
+

34,00 lei

Vin rosu sec

Cupaj: Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra

Un vin de culoare rosu rubiniu. Mirosul este fructat, vegetal. Vinul ia amplitudine în gust, unde, pe lângă fructe coapte şi cafea, regăsim note de coacaze rosii, zmeura şi condimente.


in stoc
+

48,00 lei

Vin rosu sec

Un Merlot echilibrat, incantator si perfect pentru mesele de sarbatoare petrecute impreuna cu cei dragi.


in stoc
+

64,00 lei

Vin rosu sec

Un Cabernet Sauvignon creat pe malurile Dunării, între Aliman și Rasova, după filosofia din Bordeaux care impresionează prin putere și eleganță. Se remarcă printr-o armonie perfectă între notele de fructe coapte și cele de condimente sau chiar senzații olfactive mai rustice, de piele tăbăcită. Taninii bine integrați îl ajută să evolueze frumos timp de câțiva ani, rămânând viguros.

Pentru a experimenta la maxim potența vinului se poate asocia și cu o pastramă de oaie cu condimente puternice orientale.

Maturat în baric 12 luni

in stoc
+

48,00 lei

Vin rosu sec

 Creat din struguri selecționați manual, vinul obținut reflecta maximumul de potențial al soiului: taninuri fine, note de vișine, ciocolata si prune coapte, cu un final lung si bogat în senzații dulci. Este un companion potrivit pentru carne roșie, de la gulaș de vițel la vânat în sos. Poate înnobila un platou de brânzeturi maturate. Se recomandă, de asemenea, lângă piept de rață sau cârnați italieni.

Maturat in baric 12 luni

in stoc
+

48,00 lei

Vin rosu sec

Un cupaj echilibrat și corpolent de Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră. De o culoare intensă. 

Servire: Servire la maxim 18 °C, după ce a fost deschis și decantat cu cel puțin 30 de minute înainte de servire. Se poate păstra până la 10 ani, ferit de raza solare, în poziție orizontală, la 13 °C.

in stoc
+

86,00 lei

Alira Eleganza este un vin rosu dulce, un cupaj din Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon. 

Strugurii au fost deshidratati natural pentru a capta exact esenta lor si vinul a fost maturat timp de 8 luni in butoaie de stejar frantuzesc. Este un vin complex, armonios si echilibrat.

in stoc
+

83,00 lei

Vin rosu sec

Acest vin rubiniu spectaculos este intens, corpolent și se pretează pentru învechire la sticlă. 

in stoc
+

92,00 lei

Vin rosu sec

Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011 este un vin sec creat din struguri atent selectionati de pe cele mai bune parcele din Aliman. Baricat timp de 14 luni in butoaie de stejar, acest Cabernet Sauvignon emana arome de mure, menta si lemn dulce. Cu un potential de invechire de pana la 10 ani, Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon este vinul care impresioneaza prin stil si eleganta.



in stoc
+

99,00 lei 85,00 lei

Vin rosu sec

Acest asamblaj din Fetească Neagră, Merlot și Cabernet Sauvignon este un exercițiu de măiestrie al oenologilor Alira. Pariul este de a crea un vin mai expresiv decât oricare dintre componente. Rezultatul este un vin corpolent, cu o intensitate plăcută, cu arome puternice de fructe roșii coapte dar și note fine de lemn și frunze uscate.

in stoc
+

125,00 lei

Vin rosu sec

Servire la 18 grade, la minim 60 de minute după decantare. Poate fi păstrat până la 10 ani, la o temperatură de 13 grade, ferit de lumină, în poziție orizontală.


in stoc
+

129,00 lei 89,00 lei

Vin rosu sec

Vinurile Ferdinand sunt atent selectionate de la cei mai buni producatori din Romania, vinuri autentice romanesti, prelucrate in baricuri alese, doar in editii limitate.

 


in stoc
+

180,00 lei

Vin rosu sec

În San Marzano, istoria viticulturii are mai mult de o mie de ani și poate fi văzută în cele mai vechi podgorii, bogate în clone vechi de secole. Din această moștenire prețioasă a podgoriilor, care au peste șaizeci de ani, vine un vin care este cea mai frumoasă poveste pe care teritoriul nostru trebuie să o spună.

in stoc
+

63,00 lei

Vin rosu sec

Un vin corpolent cu o textura fina si un post-gust placut.

in stoc
+

85,00 lei

Vin rosu sec

Aspect: Rosu visiniu
Miros: Fructe rosii, Alcool integrat
Gust: Tanini moi, Cirese negre, Nucsoara, Mure, Fragi


in stoc
+

500,00 lei

Depozitat in recipiente atent sablate si ermetizate de tip magnum (1,5), dobandit dintr-un soi de struguri autohtoni recunoscuti pentru proprietatile sale diferite (Merlot), acest vin este repurtat in orchestra proceselor de fabricatie neintrerupte pentru a capata arome distinse si note unice pentru degustare ( maturat in barique de stejar frantuzesc vreme de 12 luni, apoi perimat in sticle vreme de 12 luni).

in stoc
+

450,00 lei

Vin rosu sec

Nu putem sa ii spunem “un vin de colectie”, asadar ii vom spune “vinul” de colectie. Pentru ca nu este un alt vin care sa ii semene. Vinul ce capata valoare cu fiecare an ce trece.

in stoc
+

108,00 lei

  • Categorie:Vinuri si spumante 
  • Culoare: Roșu
  • Regiuni: California
  • Soi: Primitivo / Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Merlot, Malbec
  • Țară: SUA
  • Tip: Sec
  • Producator:TerlatoWines
in stoc
+

142,00 lei

Vin rosu sec

Strugurii predominanți în subregiunea Almansa sunt Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet) și Monastrell. Alaya înseamnă 100% Garnacha Tintorera din podgorii cu o vechime de 50 ani, plantate la 1000 metri altitudine și maturate timp de 15 luni în butoaie noi de stejar, franțuzești și americane.

in stoc
+

56,00 lei

Vin rosu sec

Vinul reprezintă alegerea perfectă pentru evenimentele restrânse sau de amploare și mai ales pentru momentele importante cu familia. Din cele mai vechi timpuri vinul era ales pentru a sărbători și celebra momente frumoase, reușite sau întâlniri între familii, datorită efectului și gustului său.

in stoc
+

36,00 lei

Vin rosu sec

4 luni in butoaie de stejar american si frantuzesc.

in stoc
+

72,00 lei

Vin rosu sec

Bodegas Atteca îşi are sediul în orăşelul Atteca din regiunea Zaragoza la 40 km distanţă de Calatayud. Viile sunt vechi şi sunt plantate pe dealuri la o altitudine de aproximativ 1000 m deasupra nivelului mării. După procesul de fermentare vinul este maturat timp de 10 luni în butoaie de stejar.

in stoc
+

38,00 lei

Vin rosu sec

Laya este un cupaj de 70% Garnacha Tintorera si 30% Monastrell din plantatii situate la aproximativ 1000 metri deasupra nivelului marii si maturat timp de 4 luni in butoaie noi de stejar frantuzesc.

in stoc
+

84,00 lei

Vin rosu sec

Maturarea indelungata - 10 luni in butoaie de stejar francez si 3 luni in butoaie de stejar american - se reflecta in caracterul energic si aromele complexe ale acestui vin.

in stoc
+

39,00 lei

Vin rosu sec

Asociere culinara: preparate usor condimentate, pizza, paste

Temperatura de servire: 16°-18° C


in stoc
+

77,00 lei

Vin rosu sec

Asociere culinara: Paste cu ragu de vita, coaste de miel in sos de vin

in stoc
+

35,00 lei

Vin rosu sec

Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală asociată discuțiilor constructive, momentelor de inspirație sau clipelor în care comunicarea alunecă spre subiecte fabuloase.

in stoc
+

28,00 lei

Vin rosu sec

Este un concept destinat să deschidă o nouă direcție în comunicarea vinurilor, cea a conversației inteligente și limbajului fără cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece întotdeauna expresia corectă și armonioasă reprezintă echilibrul fizic și mental.

in stoc
+

320,00 lei

Creat în inima Dealului Mare, dintr-o vie veche de peste 50 de ani, Apogeum este o Fetească Neagră de geniu, premiată pe trei continente.

Recomandăm minim două ore de decantare.

in stoc
+

53,00 lei

Vin rosu sec,

Cupaj: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Feteasca Neagra

 Se recomanda a se consuma in jurul unor platouri aperitive generoase, paste cu sosuri sau deserturi cu proeminenta amaruie.

in stoc
+

88,00 lei

Vin rosu sec

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 14 - 16 grade C. Va invităm să va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vânat sau roast beef.

in stoc
+

100,00 lei

Vin rosu sec

Intens, corpolent, luxuriant și opulent. Interpretarea teritorială a unui cupaj classic de Bordeaux ce exprimă potențialul nostru prin posibilitatea comparației.

in stoc
+

53,00 lei

Vin rosu sec

Petro Vaselo - "The Soul of our Soil". Petro Vaselo  este o vie biologic certificata unde strugurii, odata ajunsi in pivnita, trec prin doua selectii manuale pentru a indeparta orice manunchi considerat impropriu. De-a lungul procesului de productie vinul este tratat in absenta oricarui contact cu oxigenul; acest lucru permite sa se ajunga la sfarsitul fermentatiei fara a adauga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile sunt supuse unei perioade de rafinare dupa procesul de fermentatie. Rafinamentul este manipulat atat in recipiente mici (butoaie de 225 L) cat si in vase de lemn de mare capacitate (pana la 7500 de litri).

in stoc
+

100,00 lei

Vin rosu sec

Invechit in butoaie de stejar, acest vin, de un caracter aparte, se adreseaza unui public pretentios de avangarda. Se consuma la mese elegante cu carne rosie, sosuri consistente, se serveste la temperatura camerei.

in stoc
+

32,00 lei

Vin rosu sec

Strugurii au fost culeși între 15 -20 septembrie, la o acumulare de zahăr de 200-215g/l. La fermentarea alcoolică și malolactică s-au folosit drojdii selecționate.

Gustul este rotund și armonios ce îl recomandă alături de preparate din carne roșie. A se servi la 12º-14ºC.

in stoc
+

385,00 lei

Vin rosu sec

Asociere culinară: musaca dobrogeană, sarmale în foi de viță (preferabil de Fetească Neagră) și tochitură de porc.

in stoc
+

345,00 lei

Vin rosu sec

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16-17 °C alături de preparate precum paste cu hribi si trufe, gulas de vita sau rulada de miel cu ierburi.

in stoc
+

68,00 lei

Vin rosu sec

Gustul este intens, de fructe coapte roșii și negre, cu cireșe negre, afine și coacăze în prim plan, dublate de note secundare de ierburi aromatice. 


in stoc
+

80,00 lei 72,00 lei

Vin rosu sec

Vinul s-a obținut de pe plantații cu o altitudine ridicată, pe un sol scheletos, stâncos, cu o producție scăzută pe butuc. 

La gust vinul este plin cu taninuri ușoare, cu un caracter de fructe supracoapte, plăcut acidulat și lung în post gust.



in stoc
+

212,00 lei

Vinul este rezultatul cupajării soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Cadarcă după maturarea lor în butoaie mici de stejar timp de 2 ani.

in stoc
+

195,00 lei
10 Vendiemme este un vin rosu, sec, produs dintr-un blend de 10 vinuri Montelpulciano vintage. Este un vin corpolent, elegant si complex, de o culoare...
in stoc
+

56,00 lei

Vin rosu sec, strugurii au fost culeși în luna octombrie, iar dupa încheierea fermentației alcoolice si a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prajire mediu, timp de 23 luni.

in stoc
+

145,00 lei

Vin rosu sec

Sugestii de consum: Se serveste intr-un pahar cu balon la temperatura de 16-18 ° C. Potrivit pentru carne rosie prajita, carne la gratar, vanat, branza tare

in stoc
+