Filtrează

Filtrează Filtrează

Vinuri rosii

55,00 lei 45,00 lei

Cupaj Feteasca Neagra,Merlot si Cabernet Sauvignon

Vin rosu cu miros de cafea si tabac, gust de ciocolata amaruie, condimente si vanilie. Invechit in baric timp de 24 de luni.

in stoc
+

54,00 lei

Vin rosu sec, cu structura complexa si corpolenta, vin elegant si generos


in stoc
+

99,00 lei

Vin rosu sec

Vinul „Ferdinand Cabernet sauvignon & Syrah” este recomandat a fi servit alaturi de preparate din carne rosie (vitel, porc, miel, oaie, rata, gasca etc) si branzeturi maturate.
Vinul este maturat timp de 12 luni, in butoaie de stejar.

in stoc
+

290,00 lei

Vin rosu sec, obtinut dintr-un cupaj din 3 Fetesti Negre din 3 ani diferiti.  

in stoc
+

149,00 lei

Vin rosu sec

Notele afumate si taninii catifelati fac ca acest vin sa aiba un corp atletic si o structura eleganta. Vinul prezinta  un bun potential de invechire.

Asocieri culinare: carne de vanat, steakuri de vita, rata la cuptor sau confit; Branzeturi cu mucegai; Deserturi cu: cirese, mure, coacaze; Mousse de ciocolata neagra

Temperatura de servire: 14-18 C


in stoc
+

170,00 lei 99,00 lei

Vin rosu sec 

Acest vin a fost maturat 19 luni în butoaie de stejar românesc, apoi 12 luni în sticle, înainte de a fi scos pe piață.

in stoc
+

95,00 lei

Vin rosu sec, baricat 12 luni. 

in stoc
+

54,00 lei

Vin rosu sec

Vinurile KARAKTER vorbesc despre soare, pamant, rod si crezut oenologului. Dedicate soiurilor international, aceste vinuri se impugn de la prima degustare, ramanand in memoria papilelor. Sunt vinuri cu personalitate.

in stoc
+

100,00 lei

Vin rosu sec

Descendent al soiurilor de Negru Vartos si Babeasca Neagra, se reflecta in acest soi toata diversitatea regiunii Dragasani – climatul cald si insorit, varietatile de fructe si condimente si sarmul locuitorilor.

Dupa maturarea de minim un an in butoaie de stejar, acest vin se prezinta cu arome dense in nas si elegant catifelat in gura – seducator, invitand la mai multe, niciodata obositor. Structura de taninuri intensifica, dar niciodata nu acopera acest caracter deosebit al soiului de Negru de Dragasani. Se potriveste ca insotitor la branzeturi tinere si proaspate la fel ca si la roastbeef sau alta carne fina, dar si la paste si risotto din bucataria italiana.


in stoc
+

63,00 lei

Vin rosu sec,  cu arome de fructe negre, uscate, vanilie si condimente.

In stoc furnizor Adaugă la Favorite

70,00 lei 63,00 lei

Vin rosu sec

Denumirea Cuvee Diorit se trage, la propriu, de la radacinile acestui vin. Solul vulcanic din Minis in general, si solul cu continut de diorit in special isi pun amprenta pe acest vin. Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc nu intamplator este un cupaj de success in regiunea Bordeaux, aceste doua soiuri se completeaza perfect si in acest cupaj. Eleganta si echilibrul Cabernet Franc imblanzeste corpolenta si masculinitatea Sauvignonului.

in stoc
+

49,00 lei

Vin rosu sec

Ca un inalt dregator ce pandeste slabiciunea regelui pentru a-i smulge coroana, Merlot-ul inca se mai afla in stadiul in care vrea sa multumeasca intreaga lume.Stie ca e doar o chestiune de timp pana sa-si revendice tronul.Nu are nici o inflexiune care ar putea starni suspiciuni, manierele sale sunt desavarsite si discursul doct, fara a fi plictisitor.Se afla deja in mijlocul maretiei, nu mai trebuie decat sa-l recunoasca si ceilalti, pentru a-si arata cu adevarat puterea.Dincolo de metafore, Merlot-ul Miracol este un vin caruia doar un carcotas profesionist i-ar gasi vreo urma de defect.Este complicat, dar placut de urmarit, cu profunzimi flexibile, care ii arata privitorului atat cat are acela puterea de a patrunde.

in stoc
+

95,00 lei

Vin rosu sec, baricat 12 luni

in stoc
+

88,00 lei

Vin rosu sec

  • Gust: revigorant, magiun de prune, coacăze negre şi vişine supra-coapte.
  • Nas: elegant, cu fructe negre de pădure, fum şi vanilie.
  • Culoare: rosu-rubiniu deschis.


in stoc
+

160,00 lei 148,00 lei

Vin rosu sec.

Cupaj:Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon

Este unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania in ultimii ani si este reprezentativ pentru arealul Dealu Mare.  Cele trei soiuri care intra in componenta sunt vinificate separat. Metoda de vinificatie in rosu este clasica, pe bostina, in vase mici de inox, la 22-26°C. Fermentatia malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. In cupaj sunt reprezentate cele mai valoroase loturi, procentele de participare ale fiecarui soi stabilindu-se dupa 2 – 3 luni de tatonare prin microprobe. Maturat in baricuri de stejar romanesc si apoi invechit la sticla minim 22 luni.


in stoc
+

229,00 lei

Vin rosu dulce

Taylor’s este unul dintre cei mai respectati producatori de vin de Porto Tawny de 10 ani. Acest tip de vin de Porto este maturat complet in butoaie de stejar ce sustin aproximativ 630 litri de vin. Aici, in decursul a mai multor ani de maturare obtine nuanta de chihlimbar spre aramiu si celelalte trasaturi caracteristice unui Tawny: aromele fine si structura placuta din palat.

in stoc
+