Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Vin alb sec. Asociere culinara: preparate din carne alba, legume la cuptor si branzeturi de capra.
Vin alb sec
Numele Gramma provine din greaca veche, unde insemna litera, unitate primordiala prin care se infaptuiesc cuvintele pe hartie, pentru a fi aratate si citite.
Aparută pe teritoriul istoric al Moldovei, Feteasca albă a fost cunoscută în popor și sub denumirea de Poama fetei.
Vin alb demisec
Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală asociată discuțiilor constructive, momentelor de inspirație sau clipelor în care comunicarea alunecă spre subiecte fabuloase.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 8 - 12 °C lângă specialități din pește, salate de vară sau prosciutto cu pepene galben.
Vin alb demidulce
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 10 grade C. Savurați acest vin lângă o porție de fructe de mare picante, sushi sau sahimi, pateu rece sau langă o tartă de fructe.
A se servi la 8º-10ºC.
Un vin expresiv, particular și fin, ce își dezvaluie de la început aroma deosebită de petale de trandafir. Gust complex, corpolent de fructe citrice, susținut de o aciditate moderată îl recomandă alături de pește, fructe de mare, salate sau deserturi ușoare.
A se servi la 8º-10ºC
Acest Chablis este produs din struguri cultivați pe o parcelă de viță de vie Chardonnay cu vârstă venerabilă. Maturitatea vițelor permit potențialului terroir-ului calcaroso-argilos de tip Kimmeridgian să se exprime pe deplin.
Se spune ca vinul este o imbratisare intr-un pahar.Sauvignon Blanc a imbratisat cu radacinile sale pamanturile Dealurilor Silagiului,creand cu acestea o legatura vesnica. Din aceste radacini se naste acest vin unic de culoarea aurului.
Un vin născut din strugurii crescuți pe o singură parcelă este încărcat cu multe povești. Multe rămân nespuse, dar toate se regăsesc în personalitatea acelui vin.Sauvignon Blanc Single Vineyard este un vin select care îmbrățișează arome tentante și proaspete, istoria de secole din sudul Franței și caracterul aparte specific Dealurilor Silagiului.Un vin care te va surprinde de la primul pahar.
Isi poarta denumirea dupa ce o parcela a fost vanduta in urma unei strangeri de mana cu un vecin.Strugurii provin din sudul Australiei, iar stilul apartine winemaker-Ilor Taylors, pastrand aromele vinurilor proaspete.
Are un gust curat, elegant, o coloană vertebrală acidă și un final lung și persistent.Fructele pentru acest vin au fost recoltate noaptea din moșia familiei Taylor din Valea Clare și livrate direct la cramă.
Din regiunea iconica a Australiei, in gama Jaraman, s-au ales strugurii cei mai buni, din cele mai bune parcele care pot da vinurile ce pot exprima terroin-ul si stilul caracteristic zonei.
Proaspat, bine echilibrat si vibrant, e caracterizat atat de o suplete si o precizie minerala, cat si de o complexitate specifica soiului. Se deschide cu impresii de mere verzi, piersici coapte si fructe tropicale, incadrate de atingeri de vanilie, alune prajite, ceara si piscot. Gustativ, notele de mere verzi si pere coapte capata amploare alaturi de aciditatea proaspata, de grapefruit.
Recomandat a fi servit la temperaturi de 9-12 grade Celsius.
Desi neobisnuit, Carbernet-ul Sauvignon este de aceasta data “Blanc”,culoarea este galben pai cu reflexii roz.
Vinul La Plage aduce un gust răcoritor papilelor gustative. Ofera energie si optimism in mod direct, afiseaza arome proaspete si puternice de piersici si caise coapte, completate de sentimente originale, citrice si ierburi aromate, cum ar fi coriandru si materii prime organice. Gustul suculent aminteste de primul mar dulce si suculent, dupa care accentul este mutat pe tonuri citrice cu unele tonuri vegetale. Prietenos si proaspat, se potriveste bine cu peste, fructe de mare sau salate.
Un vin delicios, cu o culoare galben-verzui stralucitoare, ce dezvolta arome din cele mai diverse, de la cele de flori de salcam, ceai verde, pere si caise confiate, pana la cele de grapefruit si coaja de lamaie. Relatia dintre aciditatea citrica, mineralitatea usor sarata si tentele fructate confera vinului o tinută energica, dar si consistenta si rotunjime gustativa fascinanta. Finalul fructat si proaspat readuce în prim planul aromatic notele de mere si nectarine, cu senzatii usor aprinse, condimentate, dar si atingeri minerale.
Temperatura de servire: 10⁰C
Povestea vinului incepe in miezul geros al iernii, atunci cand strugurii ramasi pe vie inca din toamna sunt culesi cu delicatese si speranta, mustul lor, unul savuuros si incarcat de zaharuri devenind dulcele si licorosul Issa Icewine.Aciditatea ridicata alaturi de alcoolul bine integrat, fac din acest icewine un vin desert potrivit nu doar pentru ocaziile speciale.
Temperatura de servire: 6°C
Poate fi servit alaturi de carne alba, branzeturi sau scoici.
Temperatura de servire: 10-12°C
Alc: 14.3%
Vin alb
Alc. 14.5%
Alc. 13.5%
Alc.12%
„Pe lumea asta, singura cale de a trai in onoare este sa fii cu adevarat ceea ce pretinzi ca esti.”
Tipul vinului: Cupaj Alb, secVarietate: Feteasca Alba, Chardonnay baricat si nebaricat, Sauvignon, PinotGrisAnul de recolta: 2020Alcool: 12,5 % vol.Organizarea plantatiei: Domeniul dispune de 14,6 hectare de Feteasca Alba,35,3 hectare de Chardonnay, 27,3 hectare de Sauvignon si 13 hectare dePinot Gris, plantate cu o densitate de 5.000 – 5.600 de plante la hectar.Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol argilo-calcaros. Modulde taiere este Guyot simplu.
Temperatura recomandata de servire; 11ºC - 13ºC. Eventualele depunericertifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.
„Gestul simplu al unui om curajos este a nu fi partas la minciuna. Un singur cuvant adevarat poate rasturna lumea.”
Tipul vinului: Cupaj Alb, secVarietate: Viognier si Tamaioasa Romaneasca Anul de recolta: 2020Alcool:12,5 %
Strugurii, culesi mecanizat, au fost zdrobiti si s-au tinut la macerare peliculara la temperaturi de 8°C - 10°C, timp de 12 ore. A urmat apoi o presare usoara si o fermentare lenta, in cisterne de inox cu temperatura controlata, intre 120C – 170C. Vinul s-a maturat pe drojdii fine, in butoaie de stejar frantuzesc si in cisterne de inox, pentru o perioada de 6-8 luni
Temperatura recomandata de servire: 11ºC - 13ºC. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului
Un cupaj din Fetească Albă (90%) şi Tămâioasă Românească (10%)
Un vin demisec
Modalitate de păstrare: A se păstra intr-un loc răcoros cu temperatură constantă și umiditate ridicată, bine ventilat și cât mai puţin expus la lumină.
Temperatura cramei: 10-15 °C
Maturarea minimă: 1 an
Temperatura de servire: 10/12 °C
Lechburg – Lechinta – Gewurztraminer BIO
Culoarea: galben pai încărcat cu reflexe aurii.Miros: scorțişoară, trandafir, cuişoare, coajă de portocală.Corpolent, amplu cu un plăcut gust persistent de mirodenii.Temperatura de servire: 10/12 °C
Culoare:galben deschis cu reflexe verzui.
Miros: piersică albă, soc, smochine coapte și în floare.
Gustul: vin vioi, uşor băubil şi cu o mare sapiditate.
Acest vin este un companion perfect alaturi de un peste alb si midii preparate dupa specificul local.
vIN ALB SEC
Nouă luni în butoi conferă acestui cuvée un nas foarte deschis, fără rezervă, de citrice, pere, mușețel și miere. Un atac curat introduce un gust proaspăt și lung, cu o textură mătăsoasă și suplă.
Gama Naiv este cea mai buna expresie a faptului ca facem vinuri doar din soiuri pure romanesti si unomagiu adus podgoriei noastre.
Naiv Grasa de Cotnari este un vin alb sec, productie limitata, produs in zona viticola Cotnari, in judetul Iasi.
Acest vin are o culoare galben-pai, stralucitoare, impresionand datorita aromei revigorante de citrice, cu accente de grapefruit si lime, dar si note de fructe exotice si nuante florale.