Magazine
Favorite
Coșul meu
Vin rosu sec
Temperatura de servire: 10-12 grade Celsius.
Tara de origine: Romania.
Vin alb sec.
Dupa 2-3 luni de pastrare in sticle, castiga un buchet discret de fructe exotice.Temperatura recomandata de servire 8-10º C.
Vin alb sec. Vechi soi romanesc, cu aroma ce aminteste de parfumul florilor de vita de vie.
Excelent ca aperitiv. Asociat cu mancaruri pe baza de peste si fructe de mare, racit la temperaturi de 6-8 C, poate crea acea buna dispozitie a serilor de vara si nu numai.
Vin rose sec
Alc. 13%
Asocieri culinare:Este o alegere excelentă pentru seri calde, alături de salate, mâncăruri asiatice, dar și singur. Se recomandă a fi servit bine răcit la 6°C.
Nomad este vinul nostru dedicat celor care traiesc pentru a descoperi. E vinul pe care Aurelia Visinescu l-a purtat in gand la intoarcerea din calatoria ei in podgoriile Lumii Noi. Nomadul cauta si gaseste gustul intr-un context modern, e interesat de experiente noi si priveste vinul ca pe un vehicul intre oameni.
Un nomad stie sa gaseasca drumul spre povesti inedite si intregeste gustul vinului cu sentimentul vizual al unui peisaj, cu traierea unei bucati muzicale sau cu aroma artei culinare. Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.
Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.
Vin alb sec. Temperatura ideala de servire a vinului trebuie sa fie de 8°C.
Podgoria Aradului pe vremuri, actualmente Podgoria Miniș-Măderat, se află la 26 km distanță Est de orașul Arad, la poalele Munților Zărandului, în imediata apropiere a râului Mureș. Se întinde pe o lungime de 40 km între localitățile Barațca – Șiria -Mocrea – Șilindia.
Vinul de miniș “… Aprinde scânteia dragostei, dă aripi gândurilor şi emană focul prieteniei”. (dr. Csávossy György)
Vin alb sec
Se spune ca vinul este o imbratisare intr-un pahar.Sauvignon Blanc a imbratisat cu radacinile sale pamanturile Dealurilor Silagiului,creand cu acestea o legatura vesnica. Din aceste radacini se naste acest vin unic de culoarea aurului.
Brânzeturi, Carne porc, Carne pui, Fructe de mare, Salată
Vinul are un caracter proaspăt, motiv pentru care este o alegere potrivită vara, savurat la 8° - 10°C.
Se consuma alaturi de preparate din carne rosie la o temperatura de 15-16°C
Aurelia Visinescu White Artisan este un vin alb sec realizat din trei soiuri de struguri albi: Feteasca Alba, Feteasca Regala si Tamaioasa Romaneasca
Servire: Este recomandat a fi servit la o temperatura de 6-8 grade C. A se servi singur ca aperitiv sau alaturi de salate, mancaruri asiatice.
Vin rosu dulce
Vin alb sec. Balla Geza Mustoasa de Maderat este soiul caracteristic al podgoriei Minis-Maderat. Fermentat la temperatura controlata de 12-140C isi pastreaza aroma caracteristica de floare de vita de vie.
Vin rosu sec, Balla Geza Burgund Mare este un soi de struguri rar intalnit in vinicultura romaneasca.
Maturat timp de 24 de luni in butoaie de stejar.
Vin alb sec. Munca la culturile de viță și la vechea crama (acum renovată), în care se află butoaiele de maturare, a permis dezvoltarea gamei generoase de vinuri monosoi, albe și roșii, denumite inspirat Issa (de la localitatea Potaissa, cunoscută din timpul Imperiului Roman).
Cupaj Feteasca Neagra,Merlot si Cabernet Sauvignon
Vin rosu cu miros de cafea si tabac, gust de ciocolata amaruie, condimente si vanilie. Invechit in baric timp de 24 de luni.
Vin alb sec. Balla Geza Frizzy este un vin revigorant de tip frizzante avand la baza renumitul soi alb al podgoriei, Mustoasa de Maderat, insotit de Riesling de Rhin si Traminer.
Vin rose sec petiant
Miniș – o podgorie viticolă renumită din regiunea Aradului.
Vinurile ISSA s-au născut lângă Turda, în inima Transilvaniei, zonă cu o puternică vocație pentru vinuri albe.
Crama Balla Geza este o podgorie la poalele Aradului, fosta Minis-Măderat – o podogie străveche, ce datează înca din anul 1023. Din anul 1999, Crama Balla Geza, a încercat să câștige inapoi faima acestei regiuni – regiunea viiticolă Minis. Totodata, se produc struguri pentru vin pe o suprafață de 75 ha, peste 80% din suprafețe fiind cultivate cu soiuri roșii. Au o capacitate de stocare de 5.000 hL. Climatul și condițiile de sol distins, care este similar cu clima Adriatică conduc la mândria regiunii viticole.