Filtrează

Filtrează Filtrează

Vinuri rosii Davino

82,00 lei

Vin rosu sec

Vinul este maturat timp de 12 luni în barrique din lemn de stejar românesc aflate la a doua umplere şi apoi este învechit în sticlă pe o perioadă de cel puţin 12 luni.

Culinar, sortimentul poate fi asociat cu preparate pe bază de carne roşie, paste, pizza şi brânzeturi semimature. 


in stoc
+

160,00 lei 148,00 lei

Vin rosu sec.

Cupaj:Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon

Este unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania in ultimii ani si este reprezentativ pentru arealul Dealu Mare.  Cele trei soiuri care intra in componenta sunt vinificate separat. Metoda de vinificatie in rosu este clasica, pe bostina, in vase mici de inox, la 22-26°C. Fermentatia malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. In cupaj sunt reprezentate cele mai valoroase loturi, procentele de participare ale fiecarui soi stabilindu-se dupa 2 – 3 luni de tatonare prin microprobe. Maturat in baricuri de stejar romanesc si apoi invechit la sticla minim 22 luni.


in stoc
+

39,00 lei

Vin rosu sec

Rosu Faurar realizat din soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra este un vin interesant, ce reuseste sa se faca remarcat prin aromele caracteristice soiurilor care au contribuit la realizarea sa.


in stoc
+

399,00 lei

Vin rosu sec

Cupaj: Cabernet Sauvignon (64%), Merlot (27%), Feteasca Neagra (9%)

Strugurii Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră care intră în compoziţia sortimentului sunt culeşi selectiv, din podgorii cu viţe de vie vechi de 37-40 de ani.

Vinificarea se face în roşu, folosind metoda clasică pe boştină, în vase din oţel inoxidabil de dimensiuni mici. Sortimentul este maturat timp de 9-10 luni în barrique-uri din lemn de stejar românesc, dintre care un procent de 88% noi si 12% aflate la a doua umplere.


in stoc
+