Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Temperatura de servire 7-9°C.
Un spumant îndrăzneț cu o culoare galben-pai, obținut prin a doua fermentare în sticlă a soiurilor Fetească Albă și Chardonnay.
Compozitie: 60% Chardonnay, 35% Pinot Noir, 5% Meunier.
Perioada de maturare: 2 ani
O sampanie cu o superba culoare roze, cu arome fine, fructate si cu un gust rotund cu note intense de fructe rosii.
Compozitie: 100% Chardonnay
Perioada de maturare: 3 ani
Culoare: auriu cutente de verzui.
O sampanie cu reflexe verzui, tipice pentru sampaniile obtinute numai din Chardonnay, cu arome puternice de citrice cu o nota finala persistenta. .
Recomandarea noastra de astazi, Dibon – Brut Rose, este un vin realizat din soiul de struguri Garnacha, al carui buchet cucereste inca de la primele tonuri de zmeura si coacaze negre. Bogat si bine structurat, gustul aduce in prim plan senzatia de mineralitate specifica acestor vinuri, la care se adauga aromele de fructe rosii. Vinul are un final lung si elegant. Se recomanda degustarea lui la 6 grade Celsius, alaturi de preparate din peste, fructe de mare, branzeturi si deserturi ceva mai sofisticate.
Aspect: galben-pai, cu aciditate fină și persistentă
Miros: fructat și vegetal
Gust: note fructate, dominate ușor de mere și pere coapte, urmate de flori și vegetale (fân). Post gust mediu, răcoritor
Temperatura de servire: 6 – 8 °C
Spumant romanesc, brut obtinut prin metoda traditionala.
Alc. 11%
Culoarea galben pai cu reflexe verzui este innobilata cu arome fine de mere verzi, faguri de miere si flori de camp. Fermentarea secundara si maturarea indelungata in sticla confera vinului un gust unic inconfundabil, bine echilibrat si delicat cu un perlaj scanteietor, persistent si fin. O veritabila calatorie in timp alaturi de Cuvee de Purcari.
Se recomandă a fi servit alături de un aperitiv sau de preparate din pește sau cu paste.Se servește la o temperatură de 5º- 6º C
Pur si simplu facinant, Chandon Garden Spritz, este un Spritz delicios realizat de echipa de vinificatie Chandon din Mendoza. Amestecul este creat special pentru a fi delicios, simplu si natural, de aceea nu se folosesc arome artificiale si nici coloranti in nici o etata a productiei sale.