Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Vin spumant
Își obţine efervescența printr-un proces de fermentație vechi de secole și pentru a evidenția perlajul natural sunt adaugaţi fulgi de foiţă de aur de 24K aprobat pentru consum.
Vinul este produs din soiul de struguri “Glera”, originar din zona Treviso. Condițiile de mediu și de creștere ale podgoriilor îndeplinesc cerințele de calitate precise, iar solul bine expus este deosebit de potrivit pentru acest soi.
Aspect: galben-pai, cu aciditate fină și persistentă
Miros: fructat și vegetal
Gust: note fructate, dominate ușor de mere și pere coapte, urmate de flori și vegetale (fân). Post gust mediu, răcoritor
Temperatura de servire: 6 – 8 °C
Prosecco
Este deosebit de bun ca un aperitiv, merge bine cu pește sau feluri de mâncare albă.
Charm brut este un vin spumant nou în portofoliul La Salina și are, cel puțin în parte, origini italiene. Spumantul este obținut din soiul Chardonnay, fermentat prima dată în crama din Transilvania. A doua fermentare este realizată în Valdobbiadene, de către vinificatorul Foss Marai.
Notele florale se combină în mod plăcut cu cele de fructe roșii, fiind puse în valoare de perlajul fin.
Culoare roz somon.
Este excelent la aperitiv sau la felul doi, alături de pește alb. Degustă-l la 6- 8 ° C.
Spumant romanesc, brut obtinut prin metoda traditionala.
Vin spumant extrasec
Vechi soi nobil din Divanul viticol al Moldovei voievodale, Busuioaca de Bohotin își confirmă valoarea și în varianta de spumant.
Recomandari culinare: Un excelent deschizator de masa, alaturi de aperitive, salate sau branzeturi nematurate, dar si alaturi de un gratar de pastrav.
Alc. 11%
Vin spumant rose
Miniș, o podgorie viticolă renumită din regiunea Aradului, uitată în negura vremii datorită promovării cantităţii în detrimentul calităţii vinurilor.
Se recomandă a fi servit alături de un aperitiv sau de preparate din pește sau cu paste.Se servește la o temperatură de 5º- 6º C
Temperatura de servire 7-9°C.
Recomandarea noastra de astazi, Dibon – Brut Rose, este un vin realizat din soiul de struguri Garnacha, al carui buchet cucereste inca de la primele tonuri de zmeura si coacaze negre. Bogat si bine structurat, gustul aduce in prim plan senzatia de mineralitate specifica acestor vinuri, la care se adauga aromele de fructe rosii. Vinul are un final lung si elegant. Se recomanda degustarea lui la 6 grade Celsius, alaturi de preparate din peste, fructe de mare, branzeturi si deserturi ceva mai sofisticate.
Vin spumant brut, obținut prin metoda tradițională de fermentare la butelii, din soiul alb cu o veche tradiție în podgoria Miniș, Mustoasa de Măderat.