Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Comanzi mai mult, primești mai mult!
La 5 sticle de Alira Champagne J. de Telmont, primești 1 GRATIS. Bonusul va fi vizibil direct în coșul de cumpărături.
Prosecco
Este deosebit de bun ca un aperitiv, merge bine cu pește sau feluri de mâncare albă.
Vin spumant rose
Miniș, o podgorie viticolă renumită din regiunea Aradului, uitată în negura vremii datorită promovării cantităţii în detrimentul calităţii vinurilor.
Vin spumant
Vin spumant brut, obținut prin metoda tradițională de fermentare la butelii, din soiul alb cu o veche tradiție în podgoria Miniș, Mustoasa de Măderat.
Compozitie: 100% Chardonnay
Perioada de maturare: 3 ani
Culoare: auriu cutente de verzui.
O sampanie cu reflexe verzui, tipice pentru sampaniile obtinute numai din Chardonnay, cu arome puternice de citrice cu o nota finala persistenta. .
Compozitie: 60% Chardonnay, 35% Pinot Noir, 5% Meunier.
Perioada de maturare: 2 ani
O sampanie cu o superba culoare roze, cu arome fine, fructate si cu un gust rotund cu note intense de fructe rosii.
Perlajul fin si persistent invaluie palatul si dau eleganta vinului nu doar vizual ci si prin textura fina care le ofera. Postgust persistent cu note de fructe si flori albe. Structura armonioasa, echilibru perfect intre prospetime si maturitate.
Se recomandă a fi servit alături de un aperitiv sau de preparate din pește sau cu paste.Se servește la o temperatură de 5º- 6º C
Pur si simplu facinant, Chandon Garden Spritz, este un Spritz delicios realizat de echipa de vinificatie Chandon din Mendoza. Amestecul este creat special pentru a fi delicios, simplu si natural, de aceea nu se folosesc arome artificiale si nici coloranti in nici o etata a productiei sale.
Spumant romanesc, brut obtinut prin metoda traditionala.
Vin spumant extrasec
Vechi soi nobil din Divanul viticol al Moldovei voievodale, Busuioaca de Bohotin își confirmă valoarea și în varianta de spumant.
Alc. 11%
Recomandari culinare: Un excelent deschizator de masa, alaturi de aperitive, salate sau branzeturi nematurate, dar si alaturi de un gratar de pastrav.