Filtrează

Filtrează Filtrează

Vinuri rosii

88,00 lei

Vin rosu sec

  • Gust: căpşuni, fragi şi vişine pârguite.
  • Nas: arome de zmeură, mure şi cireşe.
  • Culoare: rubiniu deschis.

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 - 18 grade ° C.


in stoc
+

88,00 lei

Vin rosu sec

Cupaj:
Merlot, Zweigelt şi Fetească Neagră DOC-CMD

  • Gust: vişine coapte, cireşe negre şi magiun de prune.
  • Nas: se deschide cu note de coacăze, mure şi vanilie.
  • Culoare: rosu-rubiniu strălucitor.

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 18 - 20 grade °


in stoc
+

110,00 lei 97,00 lei

Soi de struguri:  Fetească Neagră

Conținut de alcool: 15.3%
Temperatură de servire: 12-16 grade Celsius
Mâncare: cotlete de bernecuț, pulpe sau piept de rată, gulaș

in stoc
+

120,00 lei 101,00 lei

Vinul este un cupaj cu personalitate tânără și vibrantă, adusă de fructe și condimente. Vinul din Fetească Neagră și Cabernet Franc este realizat după o maturare individuală a soiurilor timp de 2 ani, urmată de cupajarea acestora cu 2-3 luni înainte de îmbuteliere.

in stoc
+

120,00 lei 97,00 lei

Balla Geza CABERNET FRANC este un vin rosu corpolent cu o culoare rosie-rubinie, cu tanini imblanziti si cu un gust amplu.

in stoc
+

43,00 lei 37,00 lei

Vin rosu sec

Podgoria Aradului pe vremuri, actualmente Podgoria Miniș-Măderat, se află la 26 km distanță Est de orașul Arad, la poalele Munților Zărandului, în imediata apropiere a râului Mureș. Se întinde pe o lungime de 40 km între localitățile Barațca – Șiria -Mocrea – Șilindia.

Vinul de miniș “… Aprinde scânteia dragostei, dă aripi gândurilor şi emană focul prieteniei”. (dr. Csávossy György)


in stoc
+

60,00 lei 46,00 lei

Vin rosu sec

Evolutie foarte buna dupa invechire, atunci cand gustul se finiseaza foarte mult.

Se recomanda alaturi de preparate din carne de porc, vita sau branzeturi.



in stoc
+

60,00 lei 43,00 lei

Vin rosu sec, Balla Geza Burgund Mare  este un soi de struguri rar intalnit in vinicultura romaneasca.

Maturat timp de 24 de luni in butoaie de stejar.

in stoc
+

70,00 lei 63,00 lei

Vin rosu sec

Denumirea Cuvee Diorit se trage, la propriu, de la radacinile acestui vin. Solul vulcanic din Minis in general, si solul cu continut de diorit in special isi pun amprenta pe acest vin. Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc nu intamplator este un cupaj de success in regiunea Bordeaux, aceste doua soiuri se completeaza perfect si in acest cupaj. Eleganta si echilibrul Cabernet Franc imblanzeste corpolenta si masculinitatea Sauvignonului.

in stoc
+

87,00 lei

Vin rosu sec

Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul românesc care a îmbrăţişat cu graţie şi eleganţă pământul din Drăgăşani, luând tot ceea ce este mai bun din sol. 40% din acest vin este învechit în baricuri de stejar timp de 14 luni.

in stoc
+

91,00 lei

Vin rosu sec

Negru de Drăgășani, un soi unic de struguri, își are originile în zona Drăgășani, unde a putut să-și pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgășani este rezultatul unei încrucișări între Negru Vârtos și un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.

in stoc
+

63,00 lei

Vin rosu sec

Cupaj: Pinot Noir, Merlot si Feteasca Neagra

Specialități recomandate: Un vin excelent pentru preparatele din carne de miel, gulaș, mâncăruri din bucătăria mediteraneană și brânzeturi maturat.

in stoc
+

63,00 lei

Vin rosu sec

  • Gust: delicat, ușor de băut,  note de prune coapte și vanilie în post gust.
  • Nas: arome de cireșe, turtă dulce și note de piper negru.
  • Culoare: rosu-rubiniu

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 grade C. Se asociaza perfect alături de preparate din carne de rață, preparate din legume sau souffle de brânză.


in stoc
+

82,00 lei

Vin rosu sec

Vinul este maturat timp de 12 luni în barrique din lemn de stejar românesc aflate la a doua umplere şi apoi este învechit în sticlă pe o perioadă de cel puţin 12 luni.

Culinar, sortimentul poate fi asociat cu preparate pe bază de carne roşie, paste, pizza şi brânzeturi semimature. 


in stoc
+

160,00 lei 148,00 lei

Vin rosu sec.

Cupaj:Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon

Este unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania in ultimii ani si este reprezentativ pentru arealul Dealu Mare.  Cele trei soiuri care intra in componenta sunt vinificate separat. Metoda de vinificatie in rosu este clasica, pe bostina, in vase mici de inox, la 22-26°C. Fermentatia malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. In cupaj sunt reprezentate cele mai valoroase loturi, procentele de participare ale fiecarui soi stabilindu-se dupa 2 – 3 luni de tatonare prin microprobe. Maturat in baricuri de stejar romanesc si apoi invechit la sticla minim 22 luni.


in stoc
+

39,00 lei

Vin rosu sec

Rosu Faurar realizat din soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra este un vin interesant, ce reuseste sa se faca remarcat prin aromele caracteristice soiurilor care au contribuit la realizarea sa.


in stoc
+