Filtrează

Filtrează Filtrează

Vinuri rosii

158,00 lei

Vin rosu sec

Vinul “Smerenie” este primul din Romania care a parcurs un drum invers, de la nume si idee la lichidul inchis in sticla. S-a vrut a fi un tribut adus sufletului nemuritor si credintei nesmintite, calugaritei inchise in chilie care citeste Cartea Sfanta, privind uneori prin geamul minuscul, care isi petrece cea mai mare parte a vietii rugandu-se pentru fiecare om pe care l-a intlnit sau de care a auzit vreodata. 

in stoc
+

88,00 lei

Vin rosu sec

  • Gust: căpşuni, fragi şi vişine pârguite.
  • Nas: arome de zmeură, mure şi cireşe.
  • Culoare: rubiniu deschis.

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 - 18 grade ° C.


in stoc
+

70,00 lei 53,00 lei

Vin rosu sec

Recomandat alaturi de tocanita de vitel sau ciuperci, cu friptura de curcan sau piept de rata sau paste cu sosuri usoare, tartar de somon.

in stoc
+

43,00 lei 37,00 lei

Vin rosu sec

Podgoria Aradului pe vremuri, actualmente Podgoria Miniș-Măderat, se află la 26 km distanță Est de orașul Arad, la poalele Munților Zărandului, în imediata apropiere a râului Mureș. Se întinde pe o lungime de 40 km între localitățile Barațca – Șiria -Mocrea – Șilindia.

Vinul de miniș “… Aprinde scânteia dragostei, dă aripi gândurilor şi emană focul prieteniei”. (dr. Csávossy György)


in stoc
+

75,00 lei

Vin rosu sec

„Dragaica rosie” este un cupaj rubiniu stralucitor produs de profesorul Liviu Grigorica din 4 soiuri rosii: Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra si Shiraz. Isi trage numele de la sarbatoarea de Sanziene, cunoscuta si sub numele de Dragaica. 

in stoc
+

82,00 lei

Vin rosu sec

Vinul este maturat timp de 12 luni în barrique din lemn de stejar românesc aflate la a doua umplere şi apoi este învechit în sticlă pe o perioadă de cel puţin 12 luni.

Culinar, sortimentul poate fi asociat cu preparate pe bază de carne roşie, paste, pizza şi brânzeturi semimature. 


in stoc
+

46,00 lei

Vin rosu sec

Evolutie foarte buna dupa invechire, atunci cand gustul se finiseaza foarte mult.

Se recomanda alaturi de preparate din carne de porc, vita sau branzeturi.



in stoc
+

46,00 lei

Vin rosu sec

Pinot Noir‐ul nostru Villa Vinea Premium apartine scolii vechi de vin rosu. Rosu rubiniu, profund, bogat in culoare este feed‐back‐ul la sol, in special la solurilor argiloase grele si microclimatul specific.

in stoc
+

89,00 lei

Vin rosu sec

Vin nefiltrat, baricat 12 luni în butoaie de stejar francez din pădurea Jupille. Un Cabernet roşu-rubiniu clasic, plin de forţă, dens şi intens, dominat iniţial de note dobândite în timpul maturării în butoaie de stejar – rom, lemn uscat, condimente, prună afumată. După aerisire, trece spre fructe negre – coacăze şi mure, deschizând în acelaşi timp un evantai de nuanţe secundare care construiesc un buchet impresionant – frunze verzi, struguri supracopţi, aproape stafidiţi, piperuri, sâmburi lemnoşi, dulceţuri şi gemuri.

in stoc
+

88,00 lei

Vin rosu sec

Cupaj:
Merlot, Zweigelt şi Fetească Neagră DOC-CMD

  • Gust: vişine coapte, cireşe negre şi magiun de prune.
  • Nas: se deschide cu note de coacăze, mure şi vanilie.
  • Culoare: rosu-rubiniu strălucitor.

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 18 - 20 grade °


in stoc
+

34,00 lei

Vin rosu sec

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 - 18 grade C. Se poate savura în compania preparatelor din carne de porc sau vită.

in stoc
+

32,00 lei

Vin rosu sec

Un nomad stie sa gaseasca drumul spre povesti inedite si intregeste gustul vinului cu sentimentul vizual al unui peisaj, cu traierea unei bucati muzicale sau cu aroma artei culinare. Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.


in stoc
+

32,00 lei

Vin rosu sec

Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.

in stoc
+

134,00 lei

Vin rosu sec

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 - 18 °C. Se poate servi la preparate din carne roşie preparată la cuptor sau grătar, vânat mare, preparate tradiţionale româneşti pe bază de carne, brânzeturi maturate.

in stoc
+

49,00 lei

Vin rosu sec

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 - 18 grade C. Se poate savura în compania preparatelor picante din carne de vita.

in stoc
+

49,00 lei

Vin rosu sec

LA CETATE nu este doar unul dintre brandurile care au scris istorie în renaşterea vinului românesc. Pentru Crama Oprişor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producţie, rezultate excepţionale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renaşterea acestor pământuri.

in stoc
+