Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Vin rosu sec
Sfântul Ștefan este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, care dezvoltă îndrăzneț note de condimente, prune uscate, ciocolată și accente fructe de pădure, condiment, vanilie și unt. Dens și catifelat, cu taninuri plăcute și elegante, vinul are o structură prietenoasă dar și o profunzime ce te adâncește până la senzația de condiment și lemn.
Sfântul Nicolae este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, care dezvoltă îndrăzneț note de condimente, prune uscate, ciocolată și accente fructe de pădure, condiment, vanilie și unt. Dens și catifelat, cu taninuri plăcute și elegante, vinul are o structură prietenoasă dar și o profunzime ce te adâncește până la senzația de condiment și lemn.
Cupaj roșu între Merlot și Cabernet Sauvignon.
Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn ușor ars și ciocolată.
Sfântul Ilie este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, care dezvoltă îndrăzneț note de condimente, prune uscate, ciocolată și accente fructe de pădure, condiment, vanilie și unt. Dens și catifelat, cu taninuri plăcute și elegante, vinul are o structură prietenoasă dar și o profunzime ce te adâncește până la senzația de condiment și lemn.
Sfântul Gheorghe este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, care dezvoltă îndrăzneț note de condimente, prune uscate, ciocolată și accente fructe de pădure, condiment, vanilie și unt. Dens și catifelat, cu taninuri plăcute și elegante, vinul are o structură prietenoasă dar și o profunzime ce te adâncește până la senzația de condiment și lemn.
Sfântul Dumitru este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, care dezvoltă îndrăzneț note de condimente, prune uscate, ciocolată și accente fructe de pădure, condiment, vanilie și unt. Dens și catifelat, cu taninuri plăcute și elegante, vinul are o structură prietenoasă dar și o profunzime ce te adâncește până la senzația de condiment și lemn.
Sfântul Andrei este un cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, care dezvoltă îndrăzneț note de condimente, prune uscate, ciocolată și accente fructe de pădure, condiment, vanilie și unt. Dens și catifelat, cu taninuri plăcute și elegante, vinul are o structură prietenoasă dar și o profunzime ce te adâncește până la senzația de condiment și lemn.
Poveștile încep, de obicei, cu „A fost odată ca niciodată…” Acest „odată” are pentru Crama Oprișor o latură documentară, dar și o notă reflexivă. Privirea înapoi nu este doar o ocheadă aruncată peste umăr, ci o mândră întoarcere în timp pentru a dezvălui oamenilor fundamentul pe care construim conceptele și valorile.
LA CETATE nu este doar unul dintre brandurile care au scris istorie în renaşterea vinului românesc. Pentru Crama Oprişor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producţie, rezultate excepţionale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renaşterea acestor pământuri.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 - 18 grade C. Culinar, vinul poate fi asociat cu somon, cartofi bine rumeniţi în cuptor, raţă cu sos de fructe de pădure sau miel.
Ca un inalt dregator ce pandeste slabiciunea regelui pentru a-i smulge coroana, Merlot-ul inca se mai afla in stadiul in care vrea sa multumeasca intreaga lume.Stie ca e doar o chestiune de timp pana sa-si revendice tronul.Nu are nici o inflexiune care ar putea starni suspiciuni, manierele sale sunt desavarsite si discursul doct, fara a fi plictisitor.Se afla deja in mijlocul maretiei, nu mai trebuie decat sa-l recunoasca si ceilalti, pentru a-si arata cu adevarat puterea.Dincolo de metafore, Merlot-ul Miracol este un vin caruia doar un carcotas profesionist i-ar gasi vreo urma de defect.Este complicat, dar placut de urmarit, cu profunzimi flexibile, care ii arata privitorului atat cat are acela puterea de a patrunde.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 - 18 grade C. Se poate savura în compania preparatelor picante din carne de vita.
Chiar daca Merlot-ul este “ mana sa dreapta” si impreuna pot face lucruri minunate, Cabernet-ul nu trebuie decat sa se arate, iar lumea il va recunoaste: sobru, impetuos, ferm, hotarat, drept si puternic, asa cum trebuie sa fie orice rege.Profunzimile sale sunt evidente nu trebuie sa netezeasca niciun colt, nu trebuie sa dea vreo explicatie. El este, si atat.De la primele arome, izbucnite parca din strafundurile pamantului, pana la eleganta ultimei clipe de gust, Cabernet-ul isi demonstreaza nobletea legendara, suprematia in coagularea zecilor de nuante care definesc un vin mare si meritul de a avea cei mai multi supusi de pe Pamant. Este un vin pe care il poti intelege imediat sau pe care il poti studia in ani si ani de evolutie, dar pe care niciun iubitor de vin nu-l poate ignora.
Aspect: Rosu intensMiros: Scortisoara, Fructe rosii confiateGust: Ciocolata neagra, Fructe rosii confiate
„Dragaica rosie” este un cupaj rubiniu stralucitor produs de profesorul Liviu Grigorica din 4 soiuri rosii: Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra si Shiraz. Isi trage numele de la sarbatoarea de Sanziene, cunoscuta si sub numele de Dragaica.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 - 18 grade C. Se poate savura în compania preparatelor din carne de porc sau vită.
Maturarea s-a făcut timp de un an în baricuri din stejar franțuzesc și american, aflate la prima sau a doua folosire.
Este un vin puternic, corpolent, cu o uşoară astringenţă ce-i accentuează forţa sustinută de o aciditate placută şi învăluitoare. Este în acelaşi timp, un vin echilibrat şi armonios, care lasă pe final un gust catifelat, picant, misterios.
Un Cabernet de elita din inima Olteniei, nascut firesc din cadenta energica a tot ceea ce inseamna Oltenia: tumult, forta, curaj.
O Fetească Neagră cu note de prune uscate, cireșe și vișine negre și îmbogățită cu note de trufe, cacao și arome seducatoare de lemn.
Se potrivește cu carne roșie sau vânat și se servește la 18 - 20 grade Celsius.
Feteasca Neagra demisec
Vin rosu dulce
Dulce Fanny de la Ștefănești este un vin de desert, obținut din struguri stafidiți, din soiul Cabernet Sauvignon, vinificați împreună cu Fetească Neagră.
Cupaj: Pinot Noir, Merlot si Feteasca Neagra
Specialități recomandate: Un vin excelent pentru preparatele din carne de miel, gulaș, mâncăruri din bucătăria mediteraneană și brânzeturi maturat.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 grade C. Se asociaza perfect alături de preparate din carne de rață, preparate din legume sau souffle de brânză.
Culoare:roșu puternic rubiniu.
Miros: coacăze negre, frăguțe de pădure si aromă de tămâie.
Gust: vin catifelat cu tanini moi și cu aciditate hotărâtă dar catifelată.
Laya este un cupaj de 70% Garnacha Tintorera si 30% Monastrell din plantatii situate la aproximativ 1000 metri deasupra nivelului marii si maturat timp de 4 luni in butoaie noi de stejar frantuzesc.
Tara: Spania
Alc: 15%
Bodegas Atteca îşi are sediul în orăşelul Atteca din regiunea Zaragoza la 40 km distanţă de Calatayud. Viile sunt vechi şi sunt plantate pe dealuri la o altitudine de aproximativ 1000 m deasupra nivelului mării. După procesul de fermentare vinul este maturat timp de 10 luni în butoaie de stejar.
Strugurii predominanți în subregiunea Almansa sunt Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet) și Monastrell. Alaya înseamnă 100% Garnacha Tintorera din podgorii cu o vechime de 50 ani, plantate la 1000 metri altitudine și maturate timp de 15 luni în butoaie noi de stejar, franțuzești și americane.
4 luni in butoaie de stejar american si frantuzesc.
Temperatura de servire: 10-12 grade Celsius.
Tara de origine: Romania.
Recomandat alaturi de tocanita de vitel sau ciuperci, cu friptura de curcan sau piept de rata sau paste cu sosuri usoare, tartar de somon.
Vin rosu sec.
Temperatura de servire: 16-18⁰C
Gramofon Feteasca Neagra se consuma la o temperatura recomandata de 14-16 °C.
Vin rosu demisec
OPUS FABULA – Fetească Neagră
Vin rosu demidulce
Este un concept destinat să deschidă o nouă direcție în comunicarea vinurilor, cea a conversației inteligente și limbajului fără cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece întotdeauna expresia corectă și armonioasă reprezintă echilibrul fizic și mental.
Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală asociată discuțiilor constructive, momentelor de inspirație sau clipelor în care comunicarea alunecă spre subiecte fabuloase.
Vinurile Ferdinand sunt atent selectionate de la cei mai buni producatori din Romania, vinuri autentice romanesti, prelucrate in baricuri alese, doar in editii limitate.
Vinurile Ferdinand sunt atent selectionate de la cei mai buni producatori din Romania. Soiuri autentic romanesti prelucrate in baricuri alese, doar in editii limitate.
Vinul „Ferdinand Cabernet sauvignon & Syrah” este recomandat a fi servit alaturi de preparate din carne rosie (vitel, porc, miel, oaie, rata, gasca etc) si branzeturi maturate.Vinul este maturat timp de 12 luni, in butoaie de stejar.
De culoare rosu inchis stralucitor, are arome puternice de fructe negre, marcate de mirodenii. Un vin amplu, plin, stilat. Taninurile sunt rotunde si puternice. Vinul se distinge prin amploare, caldura si intensitatea aromelor. Armonia dintre fruct si taninuri ii conferă eleganta si finete.
Shiraz, Mourvedre, Grenache
Vin corpolent, cu arome de prune uscate si fructe de padure.
Vin rosu
Este un vin fresh compus dintr-un asamblaj de Merlot, Feteasca Neagra si Syrah.
Vin rosu dulce.
Se recomanda a fi servit la o temperatura de 10-12 grade Celsius.
„Nimeni nu ne poate lua respectul de sine dacă nu îl cedăm singuri.”
Tipul vinului: Cupaj Rosu, sec
Varietate: Cabernet Sauvignon si Marselan
Anul de recolta: 2017
Alcool: 14% vol.
16ºC - 18ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului
„Adevarata forta sta in supunerea care te face sa-ti dedici viata unor lucruri mai presus de tine.”
Tipul vinului: Cupaj Rosu, secVarietate: Cabernet Sauvignon, Marselan si SyrahAnul de recolta: 2017Alcool: 14% vol.