Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Vin rosu sec
Feteasca Neagra Castel Vladoianu este vinul rubiniu cu aroma unica fructata. Recomandam servirea la o temperatura de 16-18 °C.
Vin rosu sec. Este produs din struguri Montepulciano D’Abruzzo in regiunea italiana Lanciano si se recomana degustarea acestuia la o temperatura de 18° C dupa o perioada de aerisire/decantare de minim 30 de minute.
Vinul “10 (Dieci) Vendemmie” de la Tenuta Ulisse reprezinta o editie limitata, produsa dintr-un blend de 10 vinuri Montelpulciano vintage, care celebreaza cele 10 vii ale cramei.
Vin rosu sec. Strugurii Montepulciano sunt recoltati la inceputul lunii Noiembrie, manual, apoi plasati in ladite din lemn de 18 Kg. Dupa desciorchinare, acestia isi continua macerarea in cuve din inox timp de 15-20 de zile. Maturarea are loc in rezervoare din otel inoxidabil inertizate, la temperatura maxima de 26 °C.
De culoare rosu inchis stralucitor, are arome puternice de fructe negre, marcate de mirodenii. Un vin amplu, plin, stilat. Taninurile sunt rotunde si puternice. Vinul se distinge prin amploare, caldura si intensitatea aromelor. Armonia dintre fruct si taninuri ii conferă eleganta si finete.
Shiraz, Mourvedre, Grenache
Vin rosu dulce. Taylor’s Fine Tawny este un amestec de vinuri bogate de porto, maturate timp de doi ani in butoaie mari din stejar, in pivnitele Taylor’s din Vila Nova de Gaia.
Vin rosu dulce
Taylor’s este unul dintre cei mai respectati producatori de vin de Porto Tawny de 10 ani. Acest tip de vin de Porto este maturat complet in butoaie de stejar ce sustin aproximativ 630 litri de vin. Aici, in decursul a mai multor ani de maturare obtine nuanta de chihlimbar spre aramiu si celelalte trasaturi caracteristice unui Tawny: aromele fine si structura placuta din palat.
Vin rosu sec, obtinut dintr-un cupaj din 3 Fetesti Negre din 3 ani diferiti.
Recunoscut ca emblemă națională a viilor românești, Feteasca Neagră, soi originar din Moldova, se simte la Cotnari ca acasă. În pahar, acest vin rubiniu cu nobile reflexe purpurii te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale.
Vin rosu sec, cu arome de fructe negre, uscate, vanilie si condimente.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 - 18 grade ° C. Acompaniaza foarte bine preparatele din carne de vita sau vanat cu ciuperci la gratar si pastele cu sosuri bogate
Pinot Noir‐ul nostru Villa Vinea Premium apartine scolii vechi de vin rosu. Rosu rubiniu, profund, bogat in culoare este feed‐back‐ul la sol, in special la solurilor argiloase grele si microclimatul specific.
Villa Vinea Premium Merlot ajuns la maturitate deplină, care se exprimă cu eleganţă şi discreţie, neîncercând să impresioneze prin accente aromatice stridente sau note extravagante de baric. În schimb, livrează echilibru, complexitate şi o anume fineţe care aminteşte de stilul de vinificare bordelez.
Villa Vinea Premium Zweigelt, cel mai răspândit soi roşu din Austria, a ajuns, iată, pe valea Târnavei Mici, unde pare că s-a acomodat de minune. În podgoria cramei Villa Vinèa, Zweigelt-ul dă un vin care joacă undeva la limita dintre rustic şi elegant, făcând vagi trimiteri către un Pinot Noir foarte tânăr. Amatorii de vinuri roşii ieşite din tiparele clasice îl vor aprecia cu siguranţă.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 - 18 grade ° C.
Cupaj:Merlot, Zweigelt şi Fetească Neagră DOC-CMD
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 18 - 20 grade °
Soi de struguri: Fetească Neagră
Conținut de alcool: 15.3%Temperatură de servire: 12-16 grade CelsiusMâncare: cotlete de bernecuț, pulpe sau piept de rată, gulaș
Vinul este un cupaj cu personalitate tânără și vibrantă, adusă de fructe și condimente. Vinul din Fetească Neagră și Cabernet Franc este realizat după o maturare individuală a soiurilor timp de 2 ani, urmată de cupajarea acestora cu 2-3 luni înainte de îmbuteliere.
Balla Geza CABERNET FRANC este un vin rosu corpolent cu o culoare rosie-rubinie, cu tanini imblanziti si cu un gust amplu.
Podgoria Aradului pe vremuri, actualmente Podgoria Miniș-Măderat, se află la 26 km distanță Est de orașul Arad, la poalele Munților Zărandului, în imediata apropiere a râului Mureș. Se întinde pe o lungime de 40 km între localitățile Barațca – Șiria -Mocrea – Șilindia.
Vinul de miniș “… Aprinde scânteia dragostei, dă aripi gândurilor şi emană focul prieteniei”. (dr. Csávossy György)
Evolutie foarte buna dupa invechire, atunci cand gustul se finiseaza foarte mult.
Se recomanda alaturi de preparate din carne de porc, vita sau branzeturi.
Vin rosu sec, Balla Geza Burgund Mare este un soi de struguri rar intalnit in vinicultura romaneasca.
Maturat timp de 24 de luni in butoaie de stejar.
Denumirea Cuvee Diorit se trage, la propriu, de la radacinile acestui vin. Solul vulcanic din Minis in general, si solul cu continut de diorit in special isi pun amprenta pe acest vin. Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc nu intamplator este un cupaj de success in regiunea Bordeaux, aceste doua soiuri se completeaza perfect si in acest cupaj. Eleganta si echilibrul Cabernet Franc imblanzeste corpolenta si masculinitatea Sauvignonului.
Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul românesc care a îmbrăţişat cu graţie şi eleganţă pământul din Drăgăşani, luând tot ceea ce este mai bun din sol. 40% din acest vin este învechit în baricuri de stejar timp de 14 luni.
Negru de Drăgășani, un soi unic de struguri, își are originile în zona Drăgășani, unde a putut să-și pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgășani este rezultatul unei încrucișări între Negru Vârtos și un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.
Cupaj: Pinot Noir, Merlot si Feteasca Neagra
Specialități recomandate: Un vin excelent pentru preparatele din carne de miel, gulaș, mâncăruri din bucătăria mediteraneană și brânzeturi maturat.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16 grade C. Se asociaza perfect alături de preparate din carne de rață, preparate din legume sau souffle de brânză.
Vinul este maturat timp de 12 luni în barrique din lemn de stejar românesc aflate la a doua umplere şi apoi este învechit în sticlă pe o perioadă de cel puţin 12 luni.
Culinar, sortimentul poate fi asociat cu preparate pe bază de carne roşie, paste, pizza şi brânzeturi semimature.
Vin rosu sec.
Cupaj:Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon
Este unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania in ultimii ani si este reprezentativ pentru arealul Dealu Mare. Cele trei soiuri care intra in componenta sunt vinificate separat. Metoda de vinificatie in rosu este clasica, pe bostina, in vase mici de inox, la 22-26°C. Fermentatia malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. In cupaj sunt reprezentate cele mai valoroase loturi, procentele de participare ale fiecarui soi stabilindu-se dupa 2 – 3 luni de tatonare prin microprobe. Maturat in baricuri de stejar romanesc si apoi invechit la sticla minim 22 luni.
Rosu Faurar realizat din soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra este un vin interesant, ce reuseste sa se faca remarcat prin aromele caracteristice soiurilor care au contribuit la realizarea sa.