Magazine
Favorite
Coșul meu
Underberg este un produs natural fabricat pe baza retetei secrete a familiei Underberg inca din 1846.La obtinerea lui se folosesc plante aromatizate selectate din 43 de tari, apa naturala pura si alcool de calitate superioara.
Tara: Marea Britanie
Concentratie Alcool: 43%
Capacitate: 0.05L
Vin spumant
Își obţine efervescența printr-un proces de fermentație vechi de secole și pentru a evidenția perlajul natural sunt adaugaţi fulgi de foiţă de aur de 24K aprobat pentru consum.
Vinul este produs din soiul de struguri “Glera”, originar din zona Treviso. Condițiile de mediu și de creștere ale podgoriilor îndeplinesc cerințele de calitate precise, iar solul bine expus este deosebit de potrivit pentru acest soi.
Vin alb demisec
Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală asociată discuțiilor constructive, momentelor de inspirație sau clipelor în care comunicarea alunecă spre subiecte fabuloase.
Vin alb sec
Alc: 14.3%
Vin rosu sec
Temperatura de servire: 10-12 grade Celsius.
Tara de origine: Romania.
Vin alb sec.
Dupa 2-3 luni de pastrare in sticle, castiga un buchet discret de fructe exotice.Temperatura recomandata de servire 8-10º C.
Este un concept destinat să deschidă o nouă direcție în comunicarea vinurilor, cea a conversației inteligente și limbajului fără cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece întotdeauna expresia corectă și armonioasă reprezintă echilibrul fizic și mental.
Vin alb sec. Vechi soi romanesc, cu aroma ce aminteste de parfumul florilor de vita de vie.
Excelent ca aperitiv. Asociat cu mancaruri pe baza de peste si fructe de mare, racit la temperaturi de 6-8 C, poate crea acea buna dispozitie a serilor de vara si nu numai.
Vin rose sec
Alc. 13%
Asocieri culinare:Este o alegere excelentă pentru seri calde, alături de salate, mâncăruri asiatice, dar și singur. Se recomandă a fi servit bine răcit la 6°C.
Nomad este vinul nostru dedicat celor care traiesc pentru a descoperi. E vinul pe care Aurelia Visinescu l-a purtat in gand la intoarcerea din calatoria ei in podgoriile Lumii Noi. Nomadul cauta si gaseste gustul intr-un context modern, e interesat de experiente noi si priveste vinul ca pe un vehicul intre oameni.
Un nomad stie sa gaseasca drumul spre povesti inedite si intregeste gustul vinului cu sentimentul vizual al unui peisaj, cu traierea unei bucati muzicale sau cu aroma artei culinare. Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.
Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.