Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Ambalare: 44% vol. in sticle de 350 ml
Mix-ul inedit de ingrediente ofera ginului o mireasma captivanta, iar cateva felii de grapefruit dau un plus de savoare bauturii.Este un gin artizanal premium, foarte indragit de consumatorii de bauturi fine.
Ginul este aromat, neted, dar dulce si acru, cu astringenta ginului clasic. Cu 43% alcool, acest gin se amesteca bine cu o gama larga de tonice. Bucurati-va de aceasta bautura cu o felie de lamaie si veti realiza de ce Ortodoxy este un clasic.
Irishman Single Malt este un brand extrem de popular. Este unul dintre rarele single malturi triplu distilate, produse in Irlanda, disponibile acum pe piata. Triplu distilat si invechit atat in butoaie de bourbon precum si in butoaie de sherry oloroso.
Facuta din apa din lacul Ladoga care se afla in nordul inghetat al Rusiei si din grau cultivat pe Stepele Negre, Russian Standard este o vodka exceptionala, fina si delicioasa distilata de mai multe ori si filtrate prin carbune, un etalon al pietii de vodka din Rusia.
Finisaj proaspat, cu o atingere piperata si un gust moale, rotunjit, dar cu un picant interesant, care va inspira cu siguranta mixologii pasionati.
Lichiorul produs de compania italiana Branca este un etalon al bauturilor de tip fernet, la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea.
Vecchio Amaro del Capo Caffo este un lichior pe baza de infuzie de plante medicinale, rezultatul unei rețete vechi tradiționale prelucrată și îmbunatățită.
Printre cele 29 de plante care compun infuziile amintim unele dintre cele mai raspåndite în Calabria, cum ar fi portocala amară, portocala dulce, mandarinele, mușetelul și ienupărul.
Recomandăm ca acestă băutură să fie ținută o scurtă perioadă de timp la –20° C (în congelator) înainte de a fi servită.
Alcool: 40%
Litraj: 700ml
Tare de provenienta: Franta
Regiune: Cognac
Fata de cognac, armagnac-ul este distilat doar o singură dată, urmand a fi depozitat timp de 3 până la 20 de ani în butoaiele tipice de stejar negru.
Sunt trei zone de cultivare a vitei de vie in zona de producere a armagnac-urilor : Bas Armagnac, Haut-Armagnac și Teneraze.
Armagnac 1983 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Bas-Armagnac este cea mai bună zonă. Locațiile de sus ale Bas-Armagnac sunt numite Grand Bas.
Notele tradiţionale ale ginului sunt combinate cu influenţe răcoritoare, proaspete date de citrice şi de zmeura sălbatică, aromatică.Rezultatul un gin fin, cu arome frumoase, cu un gust tradiţional, senzual şi îndrazneţ.