Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Angostura este un bitter concentrat pe baza de gentiana, produs de casa Angostura din Trinidad & Tobago. Inca din anul 1824, producatorii respecta cu strictete reteta originala pastrata secreta. Bitterul aromatic este un ingredient indispensabil in baruri, fiind adaugat in cocktail-uri clasice sau moderne, precum Manhattan, Pink Gin sau Mai Tai. Angostura adauga un plus de complexitate acestor preparate intensificand aroma altor ingrediente. De asemenea, bitterul echilibreaza aciditatea si ajuta digestia. Se spune ca “un bar fara Angostura este ca o bucatarie fara sare si piper”. Sticla este usor de recunoscut dupa eticheta supradimensionata.
Frangelico este un lichior de alune de padure produs in regiunea Piedmont din nordul Italiei, care isi are originile cu peste 300 de ani in urma, de pe vremea primilor calugari crestini ce traiau pe dealurile din acea zona. Priceperea lor in arta mancarurilor si bauturilor a dat nastere unui lichior dulce si savuros din alune de padure si alte ingredient locale, care se afla la baza produsului de astazi.
Romul este un tip de bautura alcoolica spirtoasa obtinuta prin fermentarea si distilarea melasei sau sucului de trestie de zahar. Produsul incolor este de obicei lasat sa se invecheasca in butoaie de stejar. Sortimentele de rom de culoare aurie sunt recomnadate a fi consumate ca atare, cu gheata (“on the rocks”) sau pentru gatit, in timp ce varianta light este preferata ca baza pentru diverse cocktail-uri (Cuba Libre, Mojito, Pina Colada, Mai tai etc.).
Se potriveste cu bacon si branzeturi robuste, paine din secara, herring afumat;
Se bea dupa masa, se poate face cadou.
Temperatura de servire | 16 °C.
Este ingredientul vedeta al multor cocktailuri si bauturi vestite, printre care se regasesc: White Russian, Espresso Martini, Mind Eraser. Va transforma o seara obisnuita Intr-un eveniment remarcabil si diferit.
Bautura este foarte populara in randul tinerilor datorita gustului ei fin, fructat si placut papilelor gustative datorita prezentei subtile a gustului alcoolic.Este o bautura versatila pentru cocktail-uri si este chiar recomandata servirea cu inghetata.
Amaro Muntenegru este un digestiv italian creat in 1885 de Stanislao Cobianchi. Reteta este secreta, desigur, cu o varietate de 40 de plante si condimente exotice.
Distilat pentru prima dată la sfârșitul anilor 1700 ca tonic în Elveția, absintul a devenit un spirit extrem de popular la mijlocul anilor 1800, deoarece era o alternativă mult mai puternică la vin. Pe măsură ce mai mulți producători au intrat pe piață, spiritul a devenit unul accesibil pentru oamenii de toate clasele. Ernest Hemmingway, Pablo Picasso, Oscar Wilde, James Joyce, van Gogh și mulți alți artiști celebri au fost toți cunoscuți consumatori de absint și au fost parțial responsabili de creșterea popularității subculturii sale.
Roner este o afacere de familie pornită în 1946 în Italia, orașul Tramin, de Gottfried Roner, care și-a ridicat prima distilerie în curtea casei sale. Inițial Gottfried a produs distilat de tip grappa, apoi și-a extins afacerea și a început să producă și alte tipuri de distilate aromate cu plante culese din pădurile locale, cum ar fi gentiana, ienupărul și coacăzele.
Lichiorul produs de compania italiana Branca este un etalon al bauturilor de tip fernet, la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea.
Broker's Gin este creat de Martin şi Andy Dawson din cele mai bune plante, condimente şi fructe selecţionate de pe teritoriul a trei continente.
Dead Man's Fingers Raspberry Rum, o licoare cu profil aromatic îndrăzneț, obţinută prin combinarea rețetei originale Spiced Rum cu suc proaspăt de zmeură coaptă.
Dead Man's Fingers Coffee Rum de exemplu, a fost gândit având în centru cremozitatea cafelei. Pentru baza acestei expresii se folosește un blend de romuri din Caraibe, care se infuzează apoi cu cafea prăjită, iar rezultatul este unul fabulos. Caracterul romului echilibrează perfect aromele de vanilie cu cele de stafide și un iz subtil de ciocolată cu portocale.
Dead Man's Fingers Spiced Rum are la bază un blend de romuri originare din Trinidad și Barbados, Caraibe, maturate timp de 3 ani.
Dead Man's Fingers Lime Rum, o licoare cu un profil aromatic ieșit din comun, pentru care rețeta originală a licorii Spiced Rum este combinată cu suc de lămâie concentrat.
Dead Man's Fingers Mango Rum încântă cu tușe exotice, tropicale, astfel că este de-a dreptul savuros sec
Johnnie Walker Red Label este primul blend al brandului, fiind creat de însuşi Johnnie Walker şi lansat în anul 1909. Este cel mai cunoscut şi cel bine vândut scotch whisky din lume. Gustul său intens şi deosebit poate fi recunoscut uşor chiar şi atunci când este servit în combinaţie cu o altă băutură. Aroma sa clasică şi elegantă e rezultatul amestecului a 35 de sortimente de whisky de pe întreg teritoriul Scoţiei.
Broker's gin este realizat după o rețetă veche de 200 de ani, având la bază alcool din grâu, distilat de 4 ori. Aroma lui este dată de 10 ingrediente diferite, principalul fiind ienupărul- de altfel planta predominantă în producția de gin. Ingredientele sunt aduse de pe trei continente și includ semințe de coriandru din Bulgaria, nucșoară din India, scorțișoară din Seychelles, coajă de lămâie și de portocală din Spania, rădăcină de angelica din Polonia și lemn dulce din Italia. Broker’s gin se remarcă prin distilarea în alambicuri, ceea ce oferă bogație aromelor și un gust catifelat.
Whisky caracterizat de note subtile de fum şi o textură catifelată, cu un profil aromatic complex, foarte similar cu un single malt
Tara: Marea Britanie
Concentratie Alcool: 43%
Capacitate: 0.05L
Underberg este un produs natural fabricat pe baza retetei secrete a familiei Underberg inca din 1846.La obtinerea lui se folosesc plante aromatizate selectate din 43 de tari, apa naturala pura si alcool de calitate superioara.