Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Vinarsul Miorita XO 25 de ani, rezultatul a 25 de ani de grija si rabdare, se naste in crama Paradis, din distilate de vin maturate si invechite in butoaie de stejar. Este caracterizat de culoarea ambrei si arome de cafea si ciocolata, invaluite intr-o combinatie misterioasa de tabac si vanilie.
Romul Zacapa 23 ani este originar din Guatemala si este invechit ca nici un alt rom, prin metoda solera, o metoda care impreuna cu localizarea, unica prin inaltimea ei, in munti, combinata cu secrete comerciale pe care concurentii au incercat deseori sa le copieze, ofera acestuia caracteristici, care il fac cu adevarat incomparabil.
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Stejar dulce și miere, cu o notă de turbă uscată (pământie).
GUST: Malțul amestecat cu note de sherry aduce primele note de stafide și scorțișoară. Urmează alune prăjite și păstăi de vanilie ce lasă un urmă o senzație de sec și amărui.
FINISH: O ultimă impresie de prospețime, lăsată de fructe și turbă cu ierburi aromatice sau flori.
Woodford Reserve este un kentuchy bourbon autentic
Aspect: Ambru inchisMiros: Vegetal, Lemnos, CondimenteGust: Cardamon, Fagure, Stafide, Bergamota, Vanilie, Stejar, Nuci prajite, Cacao
Introdus pe piaţă în anul 2000, Ardbeg 10 ani este un sortiment cu aromă foarte puternică de turbă.
Gustul său este însă îmblânzit şi echilibrat de aromele dulci de fundal. Ardbeg 10 ani oferă iubitorilor de single malt ocazia să descopere gustul intens de turbă specific regiunii Islay.
Whiskey invechit 12 ani în două tipuri de butoaie: este transferat din butoaie de bourbon în butoaie de sherry aflate la prima umplere, unde îşi petrece ultimele nouă luni de maturare
Hennessy VSOP Privilege este un coniac Grande Champagne, învechit cel puţin 4 ani în butoaie de stejar Limousin.
De mai bine de 2 secole, satul de pescari Oban a stat la granita intre zona vestica Highlands si zona Islands ca locul unde muntii intalnesc marea. Una dintre cele mai vechi distilerii din Scotia, Oban se afla intr-un golf ferit unde se pot face 2 lucruri bine: whisky si marinarie. Oban este un whsiky echilibrat cu o textura generoasa si un gust dulceag, balansat de note seci de fum si condimente. Perfect de savurat alaturi de o trufa de ciocolata. Sau doua.
Diplomatico Single Vintage 2007 este o comoara distilata, ce captureaza esenta si caracterul exceptional al anului 2007.
Grappa Gewürztraminer este un produs nobil si special al brandului Roner.
Aspect: Ambru stralucitor
Miros: Vegetal, Mirodenii, Fructe coapteGust: Mandarine, Mango, Nucsoara, Scortisoara, Turta dulce, Vanilie, Piper alb, Lemn dulce, Papaya
Sunt trei zone de cultivare a vitei de vie in zona de producere a armagnac-urilor : Bas Armagnac, Haut-Armagnac și Teneraze.
Armagnac 1993 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Bas-Armagnac este cea mai bună zonă. Locațiile de sus ale Bas-Armagnac sunt numite Grand Bas.
Kurayoshi de 12 ani este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a produs aceasta distilerie.
Aspect: Auriu, Reflexii aramiiMiros: Vegetal, Mirodenii, Fructe uscateGust: Nuci prajite, Mango, Cardamon, Stafide, Malt, Vanilie, Piper, Caramel
Fata de cognac, armagnac-ul este distilat doar o singură dată, urmand a fi depozitat timp de 3 până la 20 de ani în butoaiele tipice de stejar negru.
Armagnac 1992 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Botran si-a dori sa ofere clientilor sai oportunitatea de a deveni Master Blender în propria casa. Setul contine o sticla de 500 ml de Botran Gran Reserva, care a fost maturată intr-un sistem de solera de pana la 30 de ani.
Courvoisier XO a fost considerat cel mai bun cognac XO din lume. Pentru ca un coniac să fie etichetat cu distinctia XO trebuie să aibă vârsta minima de 8 ani.
Courvoisier XO este un amestec unic de coniacuri fine vechi, Borderies si Grand Champagne, maturate in jur de 20-35 ani.
Este singurul coniac care a primit cel mai mare trofeu francez de excelenta - "Prestige de la France" - ca recunoastere a calitatii sale exceptionale.
Produs in Romania, vinarsul Miorita XO 30 ani are o frumoasa culoare de mahon si un gust bine definit, constand in arome fructate, stafide, nuci si smochine, completat de note savuroase de vanilie si nucsoara, iar maturarea timp de 30 de ani ii intareste caracterul puternic, oferind o experienta unica ori de cate ori ai placerea de a te delecta cu el.
În limba galică Laggan Mhouillin înseamnă „groapa de lângă moară”. Acolo, într-un loc ferit şi mai degrabă sălbatic din Islay, a început în secolul 18 distilarea ilegală a whisky-ului care va deveni Lagavulin. Abia în 1816, John Johnston a fondat ceea ce este astăzi una dintre cele mai importante distilerii din Scoţia, folosind cu acceptul coroanei britanice numele de Lagavulin.
Glenmorangie 18 ani este un single malt cu totul şi cu totul inedit. Sortimentul este învechit timp de 15 ani în butoaie din lemn de stejar alb american. 30% din cantitate este transferată în butoaie de sherry Oloroso pentru a continua învechirea, în timp ce restul de 70% îşi continuă maturarea în butoaiele originale. Când băutura din ambele tipuri de butoaie a atins pragul de 18 ani de maturare, aceasta este amestecată pentru a da naştere unui single malt cu buchet amplu şi sofisticat. În ciuda perioadei lungi de învechire la care este supus sortimentul, acesta păstrează totuşi un caracter vibrant şi proaspăt.
Armagnac 1982 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Armagnac 1983 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Rémy Martin XO este un coniac Grand Champagne creat pentru prima data in anul 1981 de catre maestrul cramei André Reira Giraud. Acesta a imbinat pana la 400 de eaux-de-vie diferite obtinute din Grand (85%) și Petite (15%) Champagne, zone viticole situate in faimoasa regiune Cognac din Franta. Actualul maestru, Baptiste Loiseau, continuă traditia pastrand stilul si excelenta specifice Remy Martin XO. Sortimentul XO este descris de catre Rémy Martin drept „Perfectiunea Coniacului Fine Champagne” și recomandă să fie servit simplu sau cu gheața.
Romul Zacapa XO are la baza un blend din romuri distilate din cea mai dulce trestie de zahar maturate intre 6 si 25 de ani. Procesul de maturare are in loc butoaie de stejar ce au gazduit in prealabil bourbon, sherry, vin Pedro Ximenez si coniac. Rezultatul este un rom cu arome dulci, usor piperate si fructate echilibrate perfect. Aceasta editie limitata a casei Zacapa a obtinut medalia de aur la categoria super-premium in cadrul Festivalului International al Romului din anul 2000 si medalia de platina la categoria super-premium in anul 2002.
Sortimentul este învechit cu grijă timp de 21 de ani pentru a deveni un single malt bogat şi complex, specific zonei Speyside. Însă băutura nu este îmbuteliată imediat după învechire.
Creat de Maurice Hennessy in 1870 pentru cercul sau de prieteni, Hennessy XO a fost unul dintre primii coniacuri clasificati ca XO, sau "extra vechi", datorita procesului sau extins de imbatranire.
Deau VS a fost maturat timp de minim 2 ani in butoaie de stejar frantuzesc Limousin de 350 de litri
Cognacul Deau VSOP este rezultatul unui amestec armonios de brandy .
Îmbătrânit delicat în butoaie de stejar, Cognacul Cigar NAPOLÉON a obținut încet maturitatea necesară pentru a atinge un echilibru perfect, dand naștere unui buchet complex de fructe uscate și arome bogate picante, cu un gust îndelungat de lemn dulce.
Zetea Crai Nou este o palinca ultra-premium a cunoscutului producator roman, conceputa printr-o metoda secreta exclusiv din fructe de padure.
Alcool: 40%
Tare de provenienta: Franta
Capacitate: 700ml
Glenfiddich Excellence a fost îmbuteliat timp de trei decenii în sticle triunghiulare, care au devenit semnul distinctiv al gamei Glenfiddich, embosat cu litere aurii și ambalat într-o cutie, făcând din acest whisky un cadou grozav pentru adevărații gurmanzi și cunoscători ai băuturii. Glenfiddich Excellence 26 YO este un exemplu rar de whisky, ceea ce îl face o expoziție de dorit printre mulți admiratori.