Filtrează

Filtrează Filtrează

Distilate

358,00 lei

Vinarsul Miorita XO 25 de ani, rezultatul a 25 de ani de grija si rabdare, se naste in crama Paradis, din distilate de vin maturate si invechite in butoaie de stejar. Este caracterizat de culoarea ambrei si arome de cafea si ciocolata, invaluite intr-o combinatie misterioasa de tabac si vanilie.

in stoc
+

720,00 lei

În limba galică Laggan Mhouillin înseamnă „groapa de lângă moară”. Acolo, într-un loc ferit şi mai degrabă sălbatic din Islay, a început în secolul 18 distilarea ilegală a whisky-ului care va deveni Lagavulin. Abia în 1816, John Johnston a fondat ceea ce este astăzi una dintre cele mai importante distilerii din Scoţia, folosind cu acceptul coroanei britanice numele de Lagavulin. 

in stoc
+

259,00 lei

Combinatia perfecta, dupa o metoda ”Zetea”, intre trei compusi alimentari: Tuica Zetea, extract din prune, miere de albine, a dat acest produs exclusivist numit Silvoriu.

in stoc
+

1000,00 lei

Romul Zacapa XO are la baza un blend din romuri distilate din cea mai dulce trestie de zahar maturate intre 6 si 25 de ani. Procesul de maturare are in loc butoaie de stejar ce au gazduit in prealabil bourbon, sherry, vin Pedro Ximenez si coniac. Rezultatul este un rom cu arome dulci, usor piperate si fructate echilibrate perfect. Aceasta editie limitata a casei Zacapa a obtinut medalia de aur la categoria super-premium in cadrul Festivalului International al Romului din anul 2000 si medalia de platina la categoria super-premium in anul 2002.

in stoc
+

109,00 lei

Aperolul este o bautura de tipul aperitiv, ce isi are originile in Italia. Bautura a intrat in portofoliul companiei Campari in anul 2000, dar nu trebuie confundata cu bautura cu acest nume. Campari este o alta bautura aperitiv, mai inchisa la culoare si mai puternic alcoolizat (20%).

in stoc
+

130,00 lei

Jack Daniel’s este un whisky inedit din mai multe puncte de vedere. Unicitatea sortimentului se datorează în primul rând apei care intră în compoziţia sa, cunoscută pentru puritatea extraordinară. Apa este extrasă din Cave Spring Hollow, izvor care iese la suprafaţă într-o peşteră. Straturile de calcar din peşteră îmbogăţesc apa cu minerale şi elimină fierul, ceea ce este ideal în procesul de producţie a sortimentelor de whisky. Al doilea element care diferenţiază Jack Daniel’s Old No. 7 de alte sortimente de pe piaţă este filtrarea acestuia picătură cu picătură printr-o cantitate uriaşă de cărbune obţinut din lemn de arţar şi maturarea sa în butoaie lucrate manual. Degustătorii distileriei sunt cei care decid când încetează procesul de maturare, bazându-se pe instinct, la fel cum proceda şi Jack Daniel.

in stoc
+

370,00 lei

Romul Zacapa 23 ani este originar din Guatemala si este invechit ca nici un alt rom, prin metoda solera, o metoda care impreuna cu localizarea, unica prin inaltimea ei, in munti, combinata cu secrete comerciale pe care concurentii au incercat deseori sa le copieze, ofera acestuia caracteristici, care il fac cu adevarat incomparabil.

in stoc
+

313,00 lei

Romul Dictator 20 years este obtinut prin fermentarea mierii din trestia de zahar distilata in alambic de cupru si in coloana continua de otel pentru a obtine un rom potrivit.
Maturat in butoaie de stejar pre-folosite si imbuteliat sub control de cea mai inalta calitate pentru a asigura ca toate secretele sunt incluse in aroma lichidului. 

in stoc
+

711,00 lei

Produs in Romania, vinarsul Miorita XO 30 ani are o frumoasa culoare de mahon si un gust bine definit, constand in arome fructate, stafide, nuci si smochine, completat de note savuroase de vanilie si nucsoara, iar maturarea timp de 30 de ani ii intareste caracterul puternic, oferind o experienta unica ori de cate ori ai placerea de a te delecta cu el.

in stoc
+

102,00 lei

De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe la cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind continu procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.

in stoc
+

130,00 lei

Arhitectura este unul dintre modurile traditionale in care cunoasterea a fost transmisa de la o generatie la alta, astfel ca designul sticlei de vermut Reserva Carlo Alberto a fost inspirat din stilul arhitectural al orasului Torino. 

Astfel in partea centrala a sticlei se pot observa elemente ale palatului Madama, din Torino.

in stoc
+

250,00 lei

Distinctii:

  • Medalia de aur, Blended: Premium - 2015, The Scotch Whisky Masters (The Spirits Business);
  • Castigator al concursului Brown Spirits Packaging - 2015, International Wine & Spirit.
in stoc
+

710,00 lei

Courvoisier XO a fost considerat cel mai bun cognac XO din lume. Pentru ca un coniac să fie etichetat cu distinctia  XO trebuie să aibă vârsta minima de 8 ani.

Courvoisier XO este un amestec unic de coniacuri fine vechi, Borderies si Grand Champagne, maturate in jur de 20-35 ani.

Este singurul coniac care a primit cel mai mare trofeu francez de excelenta - "Prestige de la France" - ca recunoastere a calitatii sale exceptionale.

in stoc
+

220,00 lei

Acest rom este intr-o continua schimbare de gust - veti intalni arome intense de stejar, fructe si cacao, urmate de note delicate de melasa, coaja de portocala, vanilie, cafea, stejar si migdale.

in stoc
+

113,00 lei

Tuica Zetea este un produs natural, obtinut prin distalarea marcurilor de prune dupa o metoda proprie .Culoarea sa aurie este obtinuta prin invechirea minima obligatorie, fara adaos de ingredienti.Gustul deosebit si calitatea de exceptie fac din acest produs o licoare de care suntem cu adevarat mandri.

in stoc
+

127,00 lei

Temperatura de servire recomandata 18°C

in stoc
+