Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Remedy Elixir - Rum Liqueur este rezultatul unei retete secrete vechi din 1923, farmacistul Farrington a inventat o bautura care trebuia sa reflecte filosofia vietii: "LIFE IS SWEET" A creat un lichior de rom rafinat, pe baza de rom din Panama vechi de 7 ani si zahar din trestie de zahar reusind sa intensifice caracterul original al romului.
Asta este gustul vietii. Dulce, puternic si intens.
Crystal Head are în compoziţie piersici şi porumb de cea mai bună calitate. După patru procese de distilare se obţine o aromă neutră, care se amestecă apoi cu apă pură din zona Newfoundland, Canada. Lichidul obţinut este filtrat de şapte ori. Trei dintre aceste procese de filtrare se realizează prin straturi de cristale semipreţioase, cunoscute sub denumirea de diamante Herkimer, despre care se spune ca ar avea proprietăţi metafizice.
Angostura este un bitter concentrat pe baza de gentiana, produs de casa Angostura din Trinidad & Tobago. Inca din anul 1824, producatorii respecta cu strictete reteta originala pastrata secreta. Bitterul aromatic este un ingredient indispensabil in baruri, fiind adaugat in cocktail-uri clasice sau moderne, precum Manhattan, Pink Gin sau Mai Tai. Angostura adauga un plus de complexitate acestor preparate intensificand aroma altor ingrediente. De asemenea, bitterul echilibreaza aciditatea si ajuta digestia. Se spune ca “un bar fara Angostura este ca o bucatarie fara sare si piper”. Sticla este usor de recunoscut dupa eticheta supradimensionata.
Acest rom are un gust foarte exclusivist, ce se deosebeste in mod clar de alte romuri, prin aromele si dulceata care aduc un echilibru perfect prin utilizarea exclusiva a ingredientelor de top.
Principalul ingredient este inflorescenta de floarea-soarelui, care este culeasa direct de pe Alpii Francezi unde flora cu frunze creste abundent. Gustul este completat de tonuri de fructe, de pere si de pasiune, care impreuna formeaza un echilibru armonios. Un lichior care se apropie de perfectiune in gust si echilibru. Sticla este proiectata elegant cu cele 8 laturi ale sale si este un tribut adus perioadei pline de viata art deco din St. Germain. Fiecare flacon este finisat cu un capac greu si numar individual cu anul de recolta. Nu se folosesc conservanti sau coloranti pentru a-si pastra gustul natural, ceea ce inseamna ca sticla poate fi pastrata numai 6 luni dupa deschidere.
De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe la cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind continu procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.
Ginul este o bautura alcoolica spirtoasa, aromata cu fructe de ienupar. In afara de ienupar poate avea arome de anason, scortisoara, coaja de portocala sau lamaie, radacini si seminte de angelica, coriandru sau prune salbatice. Concentratia de alcool variaza intre 40-45%. Este utilizat, in special, ca ingredient de baza in diverse cocteiluri cum ar fi martini.
Romul este un tip de bautura alcoolica spirtoasa obtinuta prin fermentarea si distilarea melasei sau sucului de trestie de zahar. Produsul incolor este de obicei lasat sa se invecheasca in butoaie de stejar. Sortimentele de rom de culoare aurie sunt recomnadate a fi consumate ca atare, cu gheata (“on the rocks”) sau pentru gatit, in timp ce varianta light este preferata ca baza pentru diverse cocktail-uri (Cuba Libre, Mojito, Pina Colada, Mai tai etc.).
Broker's gin este realizat după o rețetă veche de 200 de ani, având la bază alcool din grâu, distilat de 4 ori. Aroma lui este dată de 10 ingrediente diferite, principalul fiind ienupărul- de altfel planta predominantă în producția de gin. Ingredientele sunt aduse de pe trei continente și includ semințe de coriandru din Bulgaria, nucșoară din India, scorțișoară din Seychelles, coajă de lămâie și de portocală din Spania, rădăcină de angelica din Polonia și lemn dulce din Italia. Broker’s gin se remarcă prin distilarea în alambicuri, ceea ce oferă bogație aromelor și un gust catifelat.
Deau VS a fost maturat timp de minim 2 ani in butoaie de stejar frantuzesc Limousin de 350 de litri
Bautura este foarte populara in randul tinerilor datorita gustului ei fin, fructat si placut papilelor gustative datorita prezentei subtile a gustului alcoolic.Este o bautura versatila pentru cocktail-uri si este chiar recomandata servirea cu inghetata.
Cognacul Deau VSOP este rezultatul unui amestec armonios de brandy .
Broker's Gin este creat de Martin şi Andy Dawson din cele mai bune plante, condimente şi fructe selecţionate de pe teritoriul a trei continente.
Colecția Peaky Blinders a brandului Sadler’s poartă numele gangsterilor din Birmingham de la începutul secolului 20, fiecare expresie din această colecție fiind una specială.
Nikka from the Barrel este un whiskey single malt cu proveniență occidentală, din Japonia. Acesta se maturează la două dintre cele mai renumite distilerii din Japonia – Miyagikyo și Yoichi. Intensitatea băuturii este acompaniată și de o concentrație ridicată, fiind de 51,4 %.
Fata de cognac, armagnac-ul este distilat doar o singură dată, urmand a fi depozitat timp de 3 până la 20 de ani în butoaiele tipice de stejar negru.
Sunt trei zone de cultivare a vitei de vie in zona de producere a armagnac-urilor : Bas Armagnac, Haut-Armagnac și Teneraze.
Armagnac 1982 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Bas-Armagnac este cea mai bună zonă. Locațiile de sus ale Bas-Armagnac sunt numite Grand Bas.
Lansat de catre Johnny Neill (descendent direct al lui Thomas Greenall), Whitney Neill Original Gin este o bautura inedita ce contine atat plante traditionale cat si plante de origine Africana – baobab si agrise originare din sudul Africii, care dau o aroma exotica si neobisnuita acestui sortiment. In completarea paletei unice de plante aromatice vin note vibrante de coriandru, scortisoara de Cassia, iris florentin, angelica, lamaie si portocala. Calitatea unica a ginului este data de metodele traditionale de obtinere, transmise din generatie in generatie si pastrate pana in prezent, precum distilarea bauturii intr-un alambic de cupru vechi de peste 100 de ani. Varianta originala a acestui gin exceptional a castigat premiul pentru “Cel mai bun gin al anului” in 2011.
Combinaţia de plante şi concentraţia aromatică perfect dozată conturează un gin plăcut, catifelat şi blând comparativ cu majoritatea ginurilor tradiţionale.
Hennessy VSOP Privilege este un coniac Grande Champagne, învechit cel puţin 4 ani în butoaie de stejar Limousin.
Gustul pentru aventură și descoperire străbate toate cele opt generații ale arborelui genealogic Whitley Neill. Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că, la începutul secolului, Frederick Neill s-a aflat într-o călătorie prin Asia, unde a descoperit citronica parfumată și infuzată cu citrice.
Tara: Marea Britanie
Concentratie Alcool: 43%
Capacitate: 0.05L
Tare de origine: Franta
Regiunea: Cognac
Litraj: 700ml
Alcool: 40%
Armagnac 1992 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Woodford Reserve este un kentuchy bourbon autentic
Aspect: Ambru inchisMiros: Vegetal, Lemnos, CondimenteGust: Cardamon, Fagure, Stafide, Bergamota, Vanilie, Stejar, Nuci prajite, Cacao
Combinatie complexa de arome de vanilie, ananas,ciocolata alba, citrice, malt, lemn de stejar si condimente. Finish mediu cu arome fructate usor condimentate.
Tomatin 14 ani se remarca prin gustul dulceag, catifelat si fin datorat maturarii in butoaie folosite anterior pentru pastrarea vinului de porto. Se resimte prezenta fructelor rosii si a caramelului, iar finalul aduce in prim plan aroma dulce a mierii, prelungita de note de fructe si nuci coapte.
Tamdhu 12 Ani este maturat timp de 12 ani, in butoaie din lemn de stejar american si european oloroso sherry de prima si secunda umplere. Rezultatul este un single malt whisky complex si bogat, care ofera o frumoasa varietate de arome de scortisoara, fructe uscate, banane, sherry si lemn de stejar.
Single Malt Feteasca Neagra are un gust de o corpolenta medie, avand arome de vanilie, stafide, banane si ananas barbeque. Carpathian este prima gama de whisky single malt produsa in Romania.
Gustul este dominat de aromele inedite de maltului si de fructe de padure. Acestea sunt imbogatite de tonuri senzuale de unt, caramel, caise si fructe uscate. Finish-ul este impecabil, notele care domina sunt cele lemnoase. Textura acestui blend inedit este una intriganta ce stimuleaza simturile sensibile. Corpolenta lui Monkey Shoulder's este usor evidentia in cocktail-uri intrigante.
Whiskey Single Malt Romanesc
ASPECT: Nuanță deschisă de cupru, limpede.MIROS: Condimentat și intens, cu note de stejar, piper negru, afine, bomboane.GUST: Condimentat.NOTE FINALE: Cremos, cu rotunjime dulce și persistentă a gustului.
Botran si-a dori sa ofere clientilor sai oportunitatea de a deveni Master Blender în propria casa. Setul contine o sticla de 500 ml de Botran Gran Reserva, care a fost maturată intr-un sistem de solera de pana la 30 de ani.
Romul Eminente Reserva 7 YO provine din Cuba.
Aspect: Aramiu intensMiros: CacaoGust: Cafea Picanta
Glenfiddich Excellence a fost îmbuteliat timp de trei decenii în sticle triunghiulare, care au devenit semnul distinctiv al gamei Glenfiddich, embosat cu litere aurii și ambalat într-o cutie, făcând din acest whisky un cadou grozav pentru adevărații gurmanzi și cunoscători ai băuturii. Glenfiddich Excellence 26 YO este un exemplu rar de whisky, ceea ce îl face o expoziție de dorit printre mulți admiratori.
Acest rom Miracielo este creat în Guatemala după o veche rețetă de familie. Miracielo Reserva Especial îți va face cunoștință cu savoarea unei băuturi create manual cu grijă și atenție la detalii.
Evan Wins Single Barrel
Miros: Cereale, Miere, Caramel, Sirop de artarGust: Sirop de artar, Scortisoara, Vanilie, Fructe uscate, Caramel, Migdale prajite, Dulceag