Magazine
Favorite
Coșul meu
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
lei – lei
Distilat pentru prima dată la sfârșitul anilor 1700 ca tonic în Elveția, absintul a devenit un spirit extrem de popular la mijlocul anilor 1800, deoarece era o alternativă mult mai puternică la vin. Pe măsură ce mai mulți producători au intrat pe piață, spiritul a devenit unul accesibil pentru oamenii de toate clasele. Ernest Hemmingway, Pablo Picasso, Oscar Wilde, James Joyce, van Gogh și mulți alți artiști celebri au fost toți cunoscuți consumatori de absint și au fost parțial responsabili de creșterea popularității subculturii sale.
Evan Wins Single Barrel
Miros: Cereale, Miere, Caramel, Sirop de artarGust: Sirop de artar, Scortisoara, Vanilie, Fructe uscate, Caramel, Migdale prajite, Dulceag
ENSŌ este un whiskey japonez artizanal care impresionează cu tente de caramel, vanilie și în același timp arome fructate și florale.
Romul Eminente Reserva 7 YO provine din Cuba.
Aspect: Aramiu intensMiros: CacaoGust: Cafea Picanta
Ambalare: 44% vol. in sticle de 350 ml
Elijah Craig Smal batch este un bourbon premium, realizat de distileria Heaven Hill.
Gust neted si cald cu arome placute de lemn cu accente de ciocolata, vanilie, condimente, fum si nucsoara.
Diplomatico Single Vintage 2007 este o comoara distilata, ce captureaza esenta si caracterul exceptional al anului 2007.
Romul este un tip de bautura alcoolica spirtoasa obtinuta prin fermentarea si distilarea melasei sau sucului de trestie de zahar. Produsul incolor este de obicei lasat sa se invecheasca in butoaie de stejar. Sortimentele de rom de culoare aurie sunt recomnadate a fi consumate ca atare, cu gheata (“on the rocks”) sau pentru gatit, in timp ce varianta light este preferata ca baza pentru diverse cocktail-uri (Cuba Libre, Mojito, Pina Colada, Mai tai etc.).
Ginul este aromat, neted, dar dulce si acru, cu astringenta ginului clasic. Cu 43% alcool, acest gin se amesteca bine cu o gama larga de tonice. Bucurati-va de aceasta bautura cu o felie de lamaie si veti realiza de ce Ortodoxy este un clasic.
Romul Dictator 20 years este obtinut prin fermentarea mierii din trestia de zahar distilata in alambic de cupru si in coloana continua de otel pentru a obtine un rom potrivit.Maturat in butoaie de stejar pre-folosite si imbuteliat sub control de cea mai inalta calitate pentru a asigura ca toate secretele sunt incluse in aroma lichidului.
De culoare intensa de chilimbar, buchetul reda esente de caramel, miere, seminte uscate, cafea proaspat prajita si o adiere de stejar.
Savoarea de caramel, cacao si cafea fac parte din complexitatea secretelor romului DICTADOR. Varsta de pe sticla este echivalenta cu media de continut intre 8 si 16 ani vechime.
Tare de origine: Franta
Regiunea: Cognac
Litraj: 700ml
Alcool: 40%
Îmbătrânit delicat în butoaie de stejar, Cognacul Cigar NAPOLÉON a obținut încet maturitatea necesară pentru a atinge un echilibru perfect, dand naștere unui buchet complex de fructe uscate și arome bogate picante, cu un gust îndelungat de lemn dulce.
Tare de provenienta: Franta
Capacitate: 700ml
Cognacul Deau VSOP este rezultatul unui amestec armonios de brandy .
Deau VS a fost maturat timp de minim 2 ani in butoaie de stejar frantuzesc Limousin de 350 de litri
Dead Man's Fingers Spiced Rum are la bază un blend de romuri originare din Trinidad și Barbados, Caraibe, maturate timp de 3 ani.
Dead Man's Fingers Raspberry Rum, o licoare cu profil aromatic îndrăzneț, obţinută prin combinarea rețetei originale Spiced Rum cu suc proaspăt de zmeură coaptă.
Dead Man's Fingers Mango Rum încântă cu tușe exotice, tropicale, astfel că este de-a dreptul savuros sec
Dead Man's Fingers Lime Rum, o licoare cu un profil aromatic ieșit din comun, pentru care rețeta originală a licorii Spiced Rum este combinată cu suc de lămâie concentrat.
Dead Man's Fingers Coffee Rum de exemplu, a fost gândit având în centru cremozitatea cafelei. Pentru baza acestei expresii se folosește un blend de romuri din Caraibe, care se infuzează apoi cu cafea prăjită, iar rezultatul este unul fabulos. Caracterul romului echilibrează perfect aromele de vanilie cu cele de stafide și un iz subtil de ciocolată cu portocale.
Culoare sa este aurie, calda, specifica diminetilor in care soarele rasare pe cer.Nas: Complex si puternic, straturi de citrice moi coapte, inmuiate in miere proaspata si pudrate cu condimente parfumate;Gust: cremos si bogat cu note de caramel sinote de piper, care furnica marginile limbii;Final: Super fin, calduros si moale, persistent cu note subtile de condimente.
Crystal Head are în compoziţie piersici şi porumb de cea mai bună calitate. După patru procese de distilare se obţine o aromă neutră, care se amestecă apoi cu apă pură din zona Newfoundland, Canada. Lichidul obţinut este filtrat de şapte ori. Trei dintre aceste procese de filtrare se realizează prin straturi de cristale semipreţioase, cunoscute sub denumirea de diamante Herkimer, despre care se spune ca ar avea proprietăţi metafizice.
Zetea Crai Nou este o palinca ultra-premium a cunoscutului producator roman, conceputa printr-o metoda secreta exclusiv din fructe de padure.
Courvoisier XO a fost considerat cel mai bun cognac XO din lume. Pentru ca un coniac să fie etichetat cu distinctia XO trebuie să aibă vârsta minima de 8 ani.
Courvoisier XO este un amestec unic de coniacuri fine vechi, Borderies si Grand Champagne, maturate in jur de 20-35 ani.
Este singurul coniac care a primit cel mai mare trofeu francez de excelenta - "Prestige de la France" - ca recunoastere a calitatii sale exceptionale.
Cognacul Courvoisier VSOP este un blend elegant obţinut din mai multe tipuri de cognac învechit până la zece ani, pentru care s-au folosit struguri proveniţi din cele mai bune zone ale regiunii Cognac. Cu un minim de struguri din zona Grande Champagne, combinaţi cu struguri din zona Petite Champagne, Courvoisier VSOP, poartă pe deplin drept distincţia Fine Champagne.
Cognac-ul Courvoisier VSOP are culoarea chihlimbarului si arome de mar, vanilie, caramel, note de pere combinate cu arome usoare de alune şi un indiciu de portocala.
Culoare aurie stralucitoare. Arome vibrante de crema brulee, flori, condimente dense si plante.
Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era revoluției industriale, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. Așa a început să prindă formă destinul companiei Cointreau.
Un lichior perfect clar. Atunci când este adăugat în cocktail-uri devine opalescent mulțumită concentrației mari de esență de portocală.
Produs cu aroma si gust placut, caracteristic materiilor prime din care este obtinut: sirop de coacaze negre si distilat din fructe.
Produsa la jumatatea lunii septembrie si inceputul lunii decembrie, Vodka Chopin Potato este realizata din cartofi cultivati in mod natural, fara substante chimice, pesticide sau carbohidrati , atent selectati de fermierii locali. Aproximativ 55 de tone de cartofi sunt procesate zilnic la distileria Chopin. Este nevoie de 40 de cartofi pentru a face o sticla de vodka de 750 ml.
Single Malt Feteasca Neagra are un gust de o corpolenta medie, avand arome de vanilie, stafide, banane si ananas barbeque. Carpathian este prima gama de whisky single malt produsa in Romania.
Carpathian este prima gama de whisky single malt produsa in Romania.
Aspect: Cupru rosiaticMiros: Banana, Ananas, Intens, MarGust: Miere, Vanilie
Whisky Single Malt
Aspect: ChihlimbarMiros: Piper negru, Aroma dulce de vanilie, Cuisoare, BomboaneGust: Stafide, Ananas, Banane, Aroma dulce, Aroma de vanilie, Buchet proaspat
Whiskey Single Malt Romanesc
ASPECT: Nuanță deschisă de cupru, limpede.MIROS: Condimentat și intens, cu note de stejar, piper negru, afine, bomboane.GUST: Condimentat.NOTE FINALE: Cremos, cu rotunjime dulce și persistentă a gustului.
Arhitectura este unul dintre modurile traditionale in care cunoasterea a fost transmisa de la o generatie la alta, astfel ca designul sticlei de vermut Reserva Carlo Alberto a fost inspirat din stilul arhitectural al orasului Torino.
Astfel in partea centrala a sticlei se pot observa elemente ale palatului Madama, din Torino.