Filtrează

Filtrează Filtrează

Distilate

2910,00 lei

Glenfiddich Excellence a fost îmbuteliat timp de trei decenii în sticle triunghiulare, care au devenit semnul distinctiv al gamei Glenfiddich, embosat cu litere aurii și ambalat într-o cutie, făcând din acest whisky un cadou grozav pentru adevărații gurmanzi și cunoscători ai băuturii. Glenfiddich Excellence 26 YO este un exemplu rar de whisky, ceea ce îl face o expoziție de dorit printre mulți admiratori.

in stoc
+

2626,00 lei

Alcool: 40%

Tare de provenienta: Franta

Capacitate: 700ml

in stoc
+

2200,00 lei

Zetea Crai Nou este o palinca ultra-premium a cunoscutului producator roman, conceputa printr-o metoda secreta exclusiv din fructe de padure.

in stoc
+

2024,00 lei

Îmbătrânit delicat în butoaie de stejar, Cognacul Cigar NAPOLÉON a obținut încet maturitatea necesară pentru a atinge un echilibru perfect, dand naștere unui buchet complex de fructe uscate și arome bogate picante, cu un gust îndelungat de lemn dulce.

 

in stoc
+

1824,00 lei

Cognacul Deau VSOP este rezultatul unui amestec armonios de brandy .

in stoc
+

1624,00 lei

Deau VS a fost maturat timp de minim 2 ani in butoaie de stejar frantuzesc Limousin de 350 de litri

in stoc
+

1250,00 lei

Creat de Maurice Hennessy in 1870 pentru cercul sau de prieteni, Hennessy XO a fost unul dintre primii coniacuri clasificati ca XO, sau "extra vechi", datorita procesului sau extins de imbatranire.

in stoc
+

1200,00 lei

Sortimentul este învechit cu grijă timp de 21 de ani pentru a deveni un single malt bogat şi complex, specific zonei Speyside. Însă băutura nu este îmbuteliată imediat după învechire.

in stoc
+

1125,00 lei
Istoria whisky-ului Yamazaki datează din anul 1923, atunci când Shinjiro Torii a pus bazele primei distilerii din Japonia, la periferia oraşului Kyoto. În...
in stoc
+

1000,00 lei

Romul Zacapa XO are la baza un blend din romuri distilate din cea mai dulce trestie de zahar maturate intre 6 si 25 de ani. Procesul de maturare are in loc butoaie de stejar ce au gazduit in prealabil bourbon, sherry, vin Pedro Ximenez si coniac. Rezultatul este un rom cu arome dulci, usor piperate si fructate echilibrate perfect. Aceasta editie limitata a casei Zacapa a obtinut medalia de aur la categoria super-premium in cadrul Festivalului International al Romului din anul 2000 si medalia de platina la categoria super-premium in anul 2002.

in stoc
+

960,00 lei

Rémy Martin XO este un coniac Grand Champagne creat pentru prima data in anul 1981 de catre maestrul cramei André Reira Giraud. Acesta a imbinat pana la 400 de eaux-de-vie diferite obtinute din Grand (85%) și Petite (15%) Champagne, zone viticole situate in faimoasa regiune Cognac din Franta. Actualul maestru, Baptiste Loiseau, continuă traditia pastrand stilul si excelenta specifice Remy Martin XO. Sortimentul XO este descris de catre Rémy Martin drept „Perfectiunea Coniacului Fine Champagne” și recomandă să fie servit simplu sau cu gheața.

in stoc
+

850,00 lei

Fata de cognac, armagnac-ul este distilat doar o singură dată, urmand a fi depozitat timp de 3 până la 20 de ani în butoaiele tipice de stejar negru.

Sunt trei zone de cultivare a vitei de vie  in zona de producere a armagnac-urilor : Bas Armagnac, Haut-Armagnac și Teneraze.

Armagnac 1983 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.

Bas-Armagnac este cea mai bună zonă. Locațiile de sus ale Bas-Armagnac sunt numite Grand Bas.

in stoc
+

780,00 lei

Glenmorangie 18 ani este un single malt cu totul şi cu totul inedit. Sortimentul este învechit timp de 15 ani în butoaie din lemn de stejar alb american. 30% din cantitate este transferată în butoaie de sherry Oloroso pentru a continua învechirea, în timp ce restul de 70% îşi continuă maturarea în butoaiele originale. Când băutura din ambele tipuri de butoaie a atins pragul de 18 ani de maturare, aceasta este amestecată pentru a da naştere unui single malt cu buchet amplu şi sofisticat. În ciuda perioadei lungi de învechire la care este supus sortimentul, acesta păstrează totuşi un caracter vibrant şi proaspăt.

in stoc
+

780,00 lei

Fata de cognac, armagnac-ul este distilat doar o singură dată, urmand a fi depozitat timp de 3 până la 20 de ani în butoaiele tipice de stejar negru.

Sunt trei zone de cultivare a vitei de vie  in zona de producere a armagnac-urilor : Bas Armagnac, Haut-Armagnac și Teneraze.

in stoc
+

780,00 lei

Fata de cognac, armagnac-ul este distilat doar o singură dată, urmand a fi depozitat timp de 3 până la 20 de ani în butoaiele tipice de stejar negru.

Sunt trei zone de cultivare a vitei de vie  in zona de producere a armagnac-urilor : Bas Armagnac, Haut-Armagnac și Teneraze.

Armagnac 1982 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.

Bas-Armagnac este cea mai bună zonă. Locațiile de sus ale Bas-Armagnac sunt numite Grand Bas.

in stoc
+

720,00 lei

În limba galică Laggan Mhouillin înseamnă „groapa de lângă moară”. Acolo, într-un loc ferit şi mai degrabă sălbatic din Islay, a început în secolul 18 distilarea ilegală a whisky-ului care va deveni Lagavulin. Abia în 1816, John Johnston a fondat ceea ce este astăzi una dintre cele mai importante distilerii din Scoţia, folosind cu acceptul coroanei britanice numele de Lagavulin. 

in stoc
+