Magazine
Favorite
Coșul meu
lei – lei
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii
Ambalare: 44% vol. in sticle de 350 ml
De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe la cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind continu procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.
Tip:Palinca.
Alcool:50%vol.
Angostura este un bitter concentrat pe baza de gentiana, produs de casa Angostura din Trinidad & Tobago. Inca din anul 1824, producatorii respecta cu strictete reteta originala pastrata secreta. Bitterul aromatic este un ingredient indispensabil in baruri, fiind adaugat in cocktail-uri clasice sau moderne, precum Manhattan, Pink Gin sau Mai Tai. Angostura adauga un plus de complexitate acestor preparate intensificand aroma altor ingrediente. De asemenea, bitterul echilibreaza aciditatea si ajuta digestia. Se spune ca “un bar fara Angostura este ca o bucatarie fara sare si piper”. Sticla este usor de recunoscut dupa eticheta supradimensionata.
Principalul ingredient este inflorescenta de floarea-soarelui, care este culeasa direct de pe Alpii Francezi unde flora cu frunze creste abundent. Gustul este completat de tonuri de fructe, de pere si de pasiune, care impreuna formeaza un echilibru armonios. Un lichior care se apropie de perfectiune in gust si echilibru. Sticla este proiectata elegant cu cele 8 laturi ale sale si este un tribut adus perioadei pline de viata art deco din St. Germain. Fiecare flacon este finisat cu un capac greu si numar individual cu anul de recolta. Nu se folosesc conservanti sau coloranti pentru a-si pastra gustul natural, ceea ce inseamna ca sticla poate fi pastrata numai 6 luni dupa deschidere.
Underberg este un produs natural fabricat pe baza retetei secrete a familiei Underberg inca din 1846.La obtinerea lui se folosesc plante aromatizate selectate din 43 de tari, apa naturala pura si alcool de calitate superioara.
Remedy Elixir - Rum Liqueur este rezultatul unei retete secrete vechi din 1923, farmacistul Farrington a inventat o bautura care trebuia sa reflecte filosofia vietii: "LIFE IS SWEET" A creat un lichior de rom rafinat, pe baza de rom din Panama vechi de 7 ani si zahar din trestie de zahar reusind sa intensifice caracterul original al romului.
Asta este gustul vietii. Dulce, puternic si intens.
Lichiorul produs de compania italiana Branca este un etalon al bauturilor de tip fernet, la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea.
Vecchio Amaro del Capo Caffo este un lichior pe baza de infuzie de plante medicinale, rezultatul unei rețete vechi tradiționale prelucrată și îmbunatățită.
Printre cele 29 de plante care compun infuziile amintim unele dintre cele mai raspåndite în Calabria, cum ar fi portocala amară, portocala dulce, mandarinele, mușetelul și ienupărul.
Recomandăm ca acestă băutură să fie ținută o scurtă perioadă de timp la –20° C (în congelator) înainte de a fi servită.
Obtinut din distilat de fructe si sirop de afine, lichiorul Zetea dispune paleta gustativa deosebita si o finete aromatica a afinelor care sunt atent culese si prelucrate. Contin o sursa bogata de antioxidanti, componenti care sunt recunoscuti pentru beneficiile pe care le aduc asupra metabolismului uman. Lichiorul este produs natural 100% si nu contine niciun adaos artificial. Termenul de valabilitate este nelimitat, excelent atat siimplu cat si in combinatie cu ghata sau de ce nu intr-un cocktail racoros.