Filtrează

Filtrează Filtrează

Digestive, Lichior si Vermut

91,00 lei

Amaro Muntenegru este un digestiv italian creat in 1885 de Stanislao Cobianchi. Reteta este secreta, desigur, cu o varietate de 40 de plante si condimente exotice. 

in stoc
+

102,00 lei

Angostura este un bitter concentrat pe baza de gentiana, produs de casa Angostura din Trinidad & Tobago. Inca din anul 1824, producatorii respecta cu strictete reteta originala pastrata secreta. Bitterul aromatic este un ingredient indispensabil in baruri, fiind adaugat in cocktail-uri clasice sau moderne, precum Manhattan, Pink Gin sau Mai Tai. Angostura adauga un plus de complexitate acestor preparate intensificand aroma altor ingrediente. De asemenea, bitterul echilibreaza aciditatea si ajuta digestia. Se spune ca “un bar fara Angostura este ca o bucatarie fara sare si piper”. Sticla este usor de recunoscut dupa eticheta supradimensionata.

in stoc
+

109,00 lei

Aperolul este o bautura de tipul aperitiv, ce isi are originile in Italia. Bautura a intrat in portofoliul companiei Campari in anul 2000, dar nu trebuie confundata cu bautura cu acest nume. Campari este o alta bautura aperitiv, mai inchisa la culoare si mai puternic alcoolizat (20%).

in stoc
+

134,00 lei
Un exemplu remarcabil de arak, băutura națională a Libanului, Ksarak este fabricat cu cel mai bun alcool din struguri și anason din zona Al Heenah din...
in stoc
+

249,00 lei

Cardenal Mendoza este invechit in butoaie din lemn de stejar american care inainte au fost folosite pentru invechirea vinurilor Pedro Ximenez si Old Oloroso. 

Aceste butoaie din lemn de stejar apartin uneia din cele mai mari si vechi crame de brandy Solera Gran Reserva din lume, ceea ce reprezinta o garantie sigura a varstei-15 ani, si calitatii acestui brandy.

in stoc
+

111,00 lei

Vecchio Amaro del Capo Caffo este un lichior pe baza de infuzie de plante medicinale, rezultatul unei rețete vechi tradiționale prelucrată și îmbunatățită.

Printre cele 29 de plante care compun infuziile amintim unele dintre cele mai raspåndite în Calabria, cum ar fi portocala amară, portocala dulce, mandarinele, mușetelul și ienupărul.

Recomandăm ca acestă băutură să fie ținută o scurtă perioadă de timp la –20° C (în congelator) înainte de a fi servită.

in stoc
+

108,00 lei

Digestiv de provenienta Italia, este una dintre cele mai indragite bauturi in cocktail-uri sau in long drink-uri.

in stoc
+

130,00 lei

Arhitectura este unul dintre modurile traditionale in care cunoasterea a fost transmisa de la o generatie la alta, astfel ca designul sticlei de vermut Reserva Carlo Alberto a fost inspirat din stilul arhitectural al orasului Torino. 

Astfel in partea centrala a sticlei se pot observa elemente ale palatului Madama, din Torino.

in stoc
+

168,00 lei

Produs cu aroma si gust placut, caracteristic materiilor prime din care este obtinut: sirop de coacaze negre si distilat din fructe.

 

in stoc
+

144,00 lei

Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era revoluției industriale, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. Așa a început să prindă formă destinul companiei Cointreau.

 Un lichior perfect clar. Atunci când este adăugat în cocktail-uri devine opalescent mulțumită concentrației mari de esență de portocală.

in stoc
+

2200,00 lei

Zetea Crai Nou este o palinca ultra-premium a cunoscutului producator roman, conceputa printr-o metoda secreta exclusiv din fructe de padure.

in stoc
+

122,00 lei
Drambuie este un blend intrigant ce transmite o serie de senzatii incredibile datorita aromelor condimentate pe care le dezvolta in cei 15 ani de maturare....
in stoc
+

131,00 lei

Ambalare: 44% vol. in sticle de 350 ml

in stoc
+

131,00 lei

Ambalare: 44% vol. in sticle de 350 ml

in stoc
+

112,00 lei

Ambalare: 44% vol. in sticle de 350 ml

in stoc
+

112,00 lei

Ambalare: 44% vol. in sticle de 350 ml

in stoc
+

111,00 lei

Ambalare: 44% vol. in sticle de 350 ml

in stoc
+

124,00 lei

Ambalare: 44% vol. in sticle de 350 ml

in stoc
+

90,00 lei

Distilat pentru prima dată la sfârșitul anilor 1700 ca tonic în Elveția, absintul a devenit un spirit extrem de popular la mijlocul anilor 1800, deoarece era o alternativă mult mai puternică la vin. Pe măsură ce mai mulți producători au intrat pe piață, spiritul a devenit unul accesibil pentru oamenii de toate clasele. Ernest Hemmingway, Pablo Picasso, Oscar Wilde, James Joyce, van Gogh și mulți alți artiști celebri au fost toți cunoscuți consumatori de absint și au fost parțial responsabili de creșterea popularității subculturii sale.

in stoc
+

66,00 lei
Cei mai buni barmani si master-Mixeri cunosc secretul unui client fericit, constand in magia adaugata in fiecare creatie. Acesta este motivul pentru care ei...
in stoc
+

71,00 lei
Cei mai buni barmani si master-Mixeri cunosc secretul unui client fericit, constand in magia adaugata in fiecare creatie. Acesta este motivul pentru care ei...
In stoc furnizor Adaugă la Favorite

67,00 lei
Cei mai buni barmani si master-Mixeri cunosc secretul unui client fericit, constand in magia adaugata in fiecare creatie. Acesta este motivul pentru care ei...
in stoc
+

66,00 lei
Cei mai buni barmani si master-Mixeri cunosc secretul unui client fericit, constand in magia adaugata in fiecare creatie. Acesta este motivul pentru care ei...
in stoc
+

66,00 lei
Cei mai buni barmani si master-Mixeri cunosc secretul unui client fericit, constand in magia adaugata in fiecare creatie. Acesta este motivul pentru care ei...
in stoc
+

68,00 lei
Cei mai buni barmani cunosc secretul unui client fericit, constand in magia adaugata in fiecare creatie. Acesta este motivul pentru care ei aleg Fee...
in stoc
+

66,00 lei
Cei mai buni barmani si master-Mixeri cunosc secretul unui client fericit, constand in magia adaugata in fiecare creatie. Acesta este motivul pentru care ei...
in stoc
+

66,00 lei
Cei mai buni barmani si master-Mixeri cunosc secretul unui client fericit, constand in magia adaugata in fiecare creatie. Acesta este motivul pentru care ei...
In stoc furnizor Adaugă la Favorite

62,00 lei
Cei mai buni barmani si master-Mixeri cunosc secretul unui client fericit, constand in magia adaugata in fiecare creatie. Acesta este motivul pentru care ei...
In stoc furnizor Adaugă la Favorite

299,00 lei

Recomandat a fi servit la o temperatură între 16-18 grade Celsius.

in stoc
+

299,00 lei

FERDINAND PALINCA BATRANA DE TESCOVINA, distilat obtinut din struguri specifici transilvaneni cu aciditate ridicata si taninuri fine. Este un produs autentic cu un bun echilibru aromatic, desavarsit in butoaie de stejar romanesc.Recomandat a fi servit la o temperatura intre 16-18 grade Celsius.

in stoc
+

80,00 lei

Lichiorul produs de compania italiana Branca este un etalon al bauturilor de tip fernet, la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea. 

in stoc
+

92,00 lei
Lichiorul Fiorente este produs de expertii de la distileria Francoli, a caror familie produce bauturi din anul 1875. Fiorente are un continut mai...
in stoc
+