Castel MIMI Isterie 0.75L

Tara de provenienta: Republica Moldova   Soi vin: Cupaj Rosu   
64,00 lei
60,00 lei
Discount: 4,00 lei (6%)
in stoc
+
14.5% vol.    

Castel MIMI este un producator de vinuri din Republica Moldova, inceputurile cramei fiind in anul 1893 cand Constantin Mimi planteaza primii butasi de vie. In anul 2010 crama a fost dotata cu cele mai moderne aparate pentru producerea, imbutelierea si stocarea vinurilor. Dupa o restaurare care a durat 5 ani, in 2011 castelul si-a redeschis portile pentru vizitatori.

Livrare oriunde in tara

Retur în termen de 14 zile

Comenzi telefonice 0722 430 826

Produse de calitate garantat

Specificații

Ambalaj:
Sticla
Culoare:
Rosu
Producator vinuri:
Castel MIMI
Temperatură de servire:
16-18 °C
Tara de provenienta:
Republica Moldova
Soi vin:
Cupaj Rosu
Gust:
Sec
Tip:
Vin rosu
Taria alcoolica:
14.5% vol.
Baricat:
6 luni
Volum CL:
0,75 l
Asociere culinară:
Preparate din carne Rosie

Castel  MIMI Isterie este un vin obtinut din 7 soiuri care se imbina perfect unele cu altele, aceasta caracteristica fiind scoasa in evidenta si pe eticheta vinului pe care sunt reprezentate 7 romburi.  Strugurii sunt atent selectionati din regiunea Codru, iar soiurile sunt Rara neagra, Feteasca neagra, Malbec, Saperavi, Pinot noir, Merlot si Cabernet-Sauvignon.

Culoarea este una rubinie care aminteste de un buchet de cirese negre si prune coapte, iar gustul are nuante de mure, dude si lemn dulce. Vinul este maturat in barrique frantuzesc timp de 6 luni, corpul vinului fiind echilibrat si bine structurat, de o aciditate placuta.

Castel MIMI Isterie 0.75L

Vă recomandăm

Livrare

oriunde în țară