Gin |

Bombay Saphire 0.7l

Tara de provenienta: Anglia   
95,00 lei
in stoc
+
40 vol.    

Bombay Sapphire este un brand de gin lansat în 1987 şi distribuit de către Grupul Bacardi. Ginul Bombay este produs în Anglia, în Hampshire, la distileria construită pe locul unei mori vechi, numită Laverstoke.

Livrare oriunde in tara

Retur în termen de 14 zile

Comenzi telefonice 0722 430 826

Produse de calitate garantat

Specificații

Ambalaj:
sticla
Tara de provenienta:
Anglia
Brand:
Bombay Saphire
Tip:
Gin
Taria alcoolica:
40 vol.
Volum CL:
70

Bombay Sapphire este un produs unic, pentru că, spun producătorii, este creat cu pasiune. În timp ce sortimentele obişnuite de gin sunt produse prin fierberea plantelor direct în alcool, gustul Bombay Sapphire este obţinut printr-un proces de infuzare. Cele 10 plante sunt ţinute separat de alcool în coşuri perforate din cupru, iar atunci când vaporii fierbinţi se ridică, plantele îşi eliberează aroma. Rezultatul este un buchet aromatic complex şi perfect echilibrat. Boabele de ienupăr provin din Toscana şi se spune că sunt cele mai aromate din lume. Aceatea conferă ginului un gust special.

Note bogate de ienupăr, lămâie, piper alb şi piper negru, îmbogăţite cu arome de condimente indiene. Arome delicate de ienupăr, zeamă de lămâie şi coriandru, completate de accente iuţi şi piperate.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Bombay Saphire 0.7l

Vă recomandăm

40 vol.  | 
92,00 lei
+
Cumpără rapid
40% vol.  | 
150,00 lei
+
Cumpără rapid
43% vol.  | 
215,00 lei
+
Cumpără rapid

Livrare

oriunde în țară