Oprisor Jiana Rose 0.75l

Vinificare: Sec   Tara de provenienta: România   Soi vin: Cupaj Rose   
83,00 lei
in stoc
+
13% vol.    

Vin rose sec

Jiana, cupaj de Cabernet Sauvignon (60%) si Pinot Noir (40%), cea mai recenta lansare a Cramei Oprisor, intregeste colectia dedicata Olteniei, alaturi de Rusalca Alba si Dragaica Rosie. Este produs de renumitul oenolog Liviu Grigorica in editie limitata de 9.872 sticle. Jiana este o zana a locurilor, care se “arata grabnic oamenilor insetati, ce trudesc spre avutia si rodul pamantului. Celui cu pofta de licoare, frumoasa aratare ii potoleste setea cu aceeasi apa vie care hraneste si copacul vietii, izvorul tuturor lucrurilor si protectorul fiecaruia.”

Livrare oriunde in tara

Retur în termen de 14 zile

Comenzi telefonice 0722 430 826

Produse de calitate garantat

Specificații

Ambalaj:
Sticla
Culoare:
Rose
Producator vinuri:
OPRISOR
Temperatură de servire:
6-8 °C
Vinificare:
Sec
Tara de provenienta:
România
Soi vin:
Cupaj Rose
Brand:
Crama Oprisor
Tip:
Vin linistit
Taria alcoolica:
13% vol.
Volum CL:
75 cl
Asociere culinară:
Preparate din carne Alba

Jiana, cupaj de Cabernet Sauvignon (60%) și Pinot Noir (40%), cea mai recentă lansare a Cramei Oprișor, întregește colecția dedicată Olteniei, alături de Rusalca Albă și Drăgaica Roșie. Este produs de renumitul oenolog Liviu Grigorică în ediție limitată de 9.872 sticle. Jiana este o zână a locurilor, care se “arată grabnic oamenilor însetați, ce trudesc spre avuția și rodul pământului. Celui cu poftă de licoare, frumoasa arătare îi potolește setea cu aceeași apă vie care hrănește și copacul vieții, izvorul tuturor lucrurilor și protectorul fiecăruia.” 

Este un vin de culoare roz pal, cu arome de cireșe albe, piersici și mango. Aciditatea este bine integrată într-o structură elegantă, ușor cremoasă, cu note de condimente și vanilie.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Oprisor Jiana Rose 0.75l

Vă recomandăm

Livrare

oriunde în țară