Glenfiddich Excellence a fost îmbuteliat timp de trei decenii în sticle triunghiulare, care au devenit semnul distinctiv al gamei Glenfiddich, embosat cu litere aurii și ambalat într-o cutie, făcând din acest whisky un cadou grozav pentru adevărații gurmanzi și cunoscători ai băuturii. Glenfiddich Excellence 26 YO este un exemplu rar de whisky, ceea ce îl face o expoziție de dorit printre mulți admiratori.
Dom Perignon Rose este considerat a fi un omagiu adus mult iubitului Pinot Noir, fiind expresia echilibrului perfect intre Chardonnay si Pinot Noir. Dupa studii ce au tinut ani intregi, s-a ajuns la culoarea romantica a acestei sampanii, culoare ce intruchipeaza echilibrul dintre tinerete si maturitate, intre excentrism si timiditate. Dom Perignon este obtinuta din struguri Pinot Noir si Chardonnay din productia aceluiasi an, fiind ulterior maturata cel putin 7 ani, aceasta maturare neafectand insa finetea gustului.
Alcool: 40%
Tare de provenienta: Franta
Capacitate: 700ml
Zetea Crai Nou este o palinca ultra-premium a cunoscutului producator roman, conceputa printr-o metoda secreta exclusiv din fructe de padure.
Îmbătrânit delicat în butoaie de stejar, Cognacul Cigar NAPOLÉON a obținut încet maturitatea necesară pentru a atinge un echilibru perfect, dand naștere unui buchet complex de fructe uscate și arome bogate picante, cu un gust îndelungat de lemn dulce.
Cognacul Deau VSOP este rezultatul unui amestec armonios de brandy .
Deau VS a fost maturat timp de minim 2 ani in butoaie de stejar frantuzesc Limousin de 350 de litri
Dom Perignon este cel mai exclusivist si mai rafinat sortiment de sampanie ce poarta amprenta casei Moet &Chandon. Sampania imbina intr-un mod atractiv inovatia cu traditia si strugurii cu caracter. Ceea ce face acest sortiment unul exclusivist este faptul ca este produs doar in anii in care strugurii ating potentialul maxim pentru obtinerea bauturii. Sampania Dom Perignon este una extrem de expresiva care isi dezvaluie eleganta prin culoare, mireasma, gust si persistenta. Cei sapte ani de invechire si procedeul minutios prin care este obtinuta, sunt detalii cheie care permit crearea unei sampanii cu caracter.
Creat de Maurice Hennessy in 1870 pentru cercul sau de prieteni, Hennessy XO a fost unul dintre primii coniacuri clasificati ca XO, sau "extra vechi", datorita procesului sau extins de imbatranire.
Sortimentul este învechit cu grijă timp de 21 de ani pentru a deveni un single malt bogat şi complex, specific zonei Speyside. Însă băutura nu este îmbuteliată imediat după învechire.
Romul Zacapa XO are la baza un blend din romuri distilate din cea mai dulce trestie de zahar maturate intre 6 si 25 de ani. Procesul de maturare are in loc butoaie de stejar ce au gazduit in prealabil bourbon, sherry, vin Pedro Ximenez si coniac. Rezultatul este un rom cu arome dulci, usor piperate si fructate echilibrate perfect. Aceasta editie limitata a casei Zacapa a obtinut medalia de aur la categoria super-premium in cadrul Festivalului International al Romului din anul 2000 si medalia de platina la categoria super-premium in anul 2002.
Rémy Martin XO este un coniac Grand Champagne creat pentru prima data in anul 1981 de catre maestrul cramei André Reira Giraud. Acesta a imbinat pana la 400 de eaux-de-vie diferite obtinute din Grand (85%) și Petite (15%) Champagne, zone viticole situate in faimoasa regiune Cognac din Franta. Actualul maestru, Baptiste Loiseau, continuă traditia pastrand stilul si excelenta specifice Remy Martin XO. Sortimentul XO este descris de catre Rémy Martin drept „Perfectiunea Coniacului Fine Champagne” și recomandă să fie servit simplu sau cu gheața.
Fata de cognac, armagnac-ul este distilat doar o singură dată, urmand a fi depozitat timp de 3 până la 20 de ani în butoaiele tipice de stejar negru.
Sunt trei zone de cultivare a vitei de vie in zona de producere a armagnac-urilor : Bas Armagnac, Haut-Armagnac și Teneraze.
Armagnac 1983 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Bas-Armagnac este cea mai bună zonă. Locațiile de sus ale Bas-Armagnac sunt numite Grand Bas.
Glenmorangie 18 ani este un single malt cu totul şi cu totul inedit. Sortimentul este învechit timp de 15 ani în butoaie din lemn de stejar alb american. 30% din cantitate este transferată în butoaie de sherry Oloroso pentru a continua învechirea, în timp ce restul de 70% îşi continuă maturarea în butoaiele originale. Când băutura din ambele tipuri de butoaie a atins pragul de 18 ani de maturare, aceasta este amestecată pentru a da naştere unui single malt cu buchet amplu şi sofisticat. În ciuda perioadei lungi de învechire la care este supus sortimentul, acesta păstrează totuşi un caracter vibrant şi proaspăt.
Armagnac 1982 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
În limba galică Laggan Mhouillin înseamnă „groapa de lângă moară”. Acolo, într-un loc ferit şi mai degrabă sălbatic din Islay, a început în secolul 18 distilarea ilegală a whisky-ului care va deveni Lagavulin. Abia în 1816, John Johnston a fondat ceea ce este astăzi una dintre cele mai importante distilerii din Scoţia, folosind cu acceptul coroanei britanice numele de Lagavulin.
Produs in Romania, vinarsul Miorita XO 30 ani are o frumoasa culoare de mahon si un gust bine definit, constand in arome fructate, stafide, nuci si smochine, completat de note savuroase de vanilie si nucsoara, iar maturarea timp de 30 de ani ii intareste caracterul puternic, oferind o experienta unica ori de cate ori ai placerea de a te delecta cu el.
Courvoisier XO a fost considerat cel mai bun cognac XO din lume. Pentru ca un coniac să fie etichetat cu distinctia XO trebuie să aibă vârsta minima de 8 ani.
Courvoisier XO este un amestec unic de coniacuri fine vechi, Borderies si Grand Champagne, maturate in jur de 20-35 ani.
Este singurul coniac care a primit cel mai mare trofeu francez de excelenta - "Prestige de la France" - ca recunoastere a calitatii sale exceptionale.
Botran si-a dori sa ofere clientilor sai oportunitatea de a deveni Master Blender în propria casa. Setul contine o sticla de 500 ml de Botran Gran Reserva, care a fost maturată intr-un sistem de solera de pana la 30 de ani.
Armagnac 1992 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Kurayoshi de 12 ani este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a produs aceasta distilerie.
Aspect: Auriu, Reflexii aramiiMiros: Vegetal, Mirodenii, Fructe uscateGust: Nuci prajite, Mango, Cardamon, Stafide, Malt, Vanilie, Piper, Caramel
Notele degustarii:
Armagnac 1993 Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din această zonă fără amestecuri de alte regiuni.
Aspect: Ambru stralucitor
Miros: Vegetal, Mirodenii, Fructe coapteGust: Mandarine, Mango, Nucsoara, Scortisoara, Turta dulce, Vanilie, Piper alb, Lemn dulce, Papaya
Grappa Gewürztraminer este un produs nobil si special al brandului Roner.
Depozitat in recipiente atent sablate si ermetizate de tip magnum (1,5), dobandit dintr-un soi de struguri autohtoni recunoscuti pentru proprietatile sale diferite (Merlot), acest vin este repurtat in orchestra proceselor de fabricatie neintrerupte pentru a capata arome distinse si note unice pentru degustare ( maturat in barique de stejar frantuzesc vreme de 12 luni, apoi perimat in sticle vreme de 12 luni).
Diplomatico Single Vintage 2007 este o comoara distilata, ce captureaza esenta si caracterul exceptional al anului 2007.
De mai bine de 2 secole, satul de pescari Oban a stat la granita intre zona vestica Highlands si zona Islands ca locul unde muntii intalnesc marea. Una dintre cele mai vechi distilerii din Scotia, Oban se afla intr-un golf ferit unde se pot face 2 lucruri bine: whisky si marinarie. Oban este un whsiky echilibrat cu o textura generoasa si un gust dulceag, balansat de note seci de fum si condimente. Perfect de savurat alaturi de o trufa de ciocolata. Sau doua.
Vin rosu sec
Nu putem sa ii spunem “un vin de colectie”, asadar ii vom spune “vinul” de colectie. Pentru ca nu este un alt vin care sa ii semene. Vinul ce capata valoare cu fiecare an ce trece.
Veuve Clicquot Rose pastreaza inspiratia celui cunoscut sub numele de parintele sampaniei. In fiecare sticla ce poarta aceasta marca sunt adunate cele mai fine arome care delecteaza simturile. Sortimentul produs din cei mai fini struguri provenit de pe intinsele podgorii ale casei Veuve Clicquot este asociat de specialisti cu senzualitatea, rafinamentul si bunul gust. Caracteristicile acestei sampanii inedite sunt oferite de strictetea cu care sunt selectionati strugurii.
Whiskey invechit 12 ani în două tipuri de butoaie: este transferat din butoaie de bourbon în butoaie de sherry aflate la prima umplere, unde îşi petrece ultimele nouă luni de maturare
Hennessy VSOP Privilege este un coniac Grande Champagne, învechit cel puţin 4 ani în butoaie de stejar Limousin.
Vin nefiltrat
Cupaj din recoltele anilor 2016, 2017, 2018
Introdus pe piaţă în anul 2000, Ardbeg 10 ani este un sortiment cu aromă foarte puternică de turbă.
Gustul său este însă îmblânzit şi echilibrat de aromele dulci de fundal. Ardbeg 10 ani oferă iubitorilor de single malt ocazia să descopere gustul intens de turbă specific regiunii Islay.
Santa Sofia Amarone Della Valpolicella Classico DOCG este un vin rosu rubiniu profund, aproape de nepatruns, cu reflexe granate bine intretinute. Are un buchet puternic, dar delicat in acelasi timp, cu note rafinate de cirese coapte, coacaze negre, prune uscate. O data cu aerarea apar note blande de ciocolata cu lapte, senzatii de rubarba, note balsamice de tutun mentolat: un spectru olfactiv rafinat, armonios, elegant.
Ice Imperial, prima si singura sampanie special creata pentru a fi savurata cu gheata. O noua experienta de sampanie care combina senzatii distractive, proaspete si libere, ramanand fidela stilului Moet & Chandon, un stil care se remarca prin fructitudinea luminoasa, gustul seducator si maturitatea eleganta.
Cupaj: Cabernet Sauvignon (64%), Merlot (27%), Feteasca Neagra (9%)
Strugurii Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră care intră în compoziţia sortimentului sunt culeşi selectiv, din podgorii cu viţe de vie vechi de 37-40 de ani.
Vinificarea se face în roşu, folosind metoda clasică pe boştină, în vase din oţel inoxidabil de dimensiuni mici. Sortimentul este maturat timp de 9-10 luni în barrique-uri din lemn de stejar românesc, dintre care un procent de 88% noi si 12% aflate la a doua umplere.
Woodford Reserve este un kentuchy bourbon autentic
Aspect: Ambru inchisMiros: Vegetal, Lemnos, CondimenteGust: Cardamon, Fagure, Stafide, Bergamota, Vanilie, Stejar, Nuci prajite, Cacao
Asociere culinară: musaca dobrogeană, sarmale în foi de viță (preferabil de Fetească Neagră) și tochitură de porc.
Cu o istorie inceputa in secolul XVIII, sampania Veuve Clicqout este obtinuta dintr-un cupaj de Chardonnay, Pinot Meunier si Pinot Noir. Vinurile utilizate in prepararea acestei bauturi provin din ani diferiti si au beneficiat de o maturare de un deceniu, separat, pentru a pastra caracterul si taria fiecarui sortiment.
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Stejar dulce și miere, cu o notă de turbă uscată (pământie).
GUST: Malțul amestecat cu note de sherry aduce primele note de stafide și scorțișoară. Urmează alune prăjite și păstăi de vanilie ce lasă un urmă o senzație de sec și amărui.
FINISH: O ultimă impresie de prospețime, lăsată de fructe și turbă cu ierburi aromatice sau flori.
Romul Zacapa 23 ani este originar din Guatemala si este invechit ca nici un alt rom, prin metoda solera, o metoda care impreuna cu localizarea, unica prin inaltimea ei, in munti, combinata cu secrete comerciale pe care concurentii au incercat deseori sa le copieze, ofera acestuia caracteristici, care il fac cu adevarat incomparabil.
Vinarsul Miorita XO 25 de ani, rezultatul a 25 de ani de grija si rabdare, se naste in crama Paradis, din distilate de vin maturate si invechite in butoaie de stejar. Este caracterizat de culoarea ambrei si arome de cafea si ciocolata, invaluite intr-o combinatie misterioasa de tabac si vanilie.
Acesta este un single malt , care a fost triplu distilat si imbatranit timp de 12 ani in butoaie de bourbon , lansat in 2013 si a avut un mare success in randul consumatorilor. Whisky-urile care intra in irlandezul 12 yo sunt provenite in mod independent din butoaiele selectate dintr-o distilarie din Irlanda de Nord.
Kavalan este un single malt cu arome de fructe proaspete (in special pere, mango si capsuni) si note de flori (orhidee). Gustul este dulceag, cu tonuri de vanilie, nuca de cocos si ciocolata cu lapte, iar finish este mediu-lung, cu o nota citrice si cuisoare.
Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 16-17 °C alături de preparate precum paste cu hribi si trufe, gulas de vita sau rulada de miel cu ierburi.
Whisky-ul nostru Nectar D'Or este îmbătrânit mai întâi în butoaiele de stejar american, pentru note netede și fructate. Apoi terminăm acest singur malț în butoaie de vin selectate manual de la Sauternes, cea mai cunoscută și antică regiune de viticultură dulce din Franța.
Romul Jeremy XXXO 26 de ani 70cl este un rom special foarte apreciat și ediție foarte limitată. Este, așadar, un amestec de rom care a îmbătrânit până la 26 de ani (față de 15 pentru clasicul XO). Bucurați-vă de un rom bun cu TCM Gourmet.
Tomatin 14 ani se remarca prin gustul dulceag, catifelat si fin datorat maturarii in butoaie folosite anterior pentru pastrarea vinului de porto. Se resimte prezenta fructelor rosii si a caramelului, iar finalul aduce in prim plan aroma dulce a mierii, prelungita de note de fructe si nuci coapte.
Incepand ca simplu viticultor, Remy Martin fondeaza compania in anul 1724 in orasul Charente, aproape de regiunea Cognac din Franta.
Pasiunea si profesionalismul sau transforma afacerea intr-una de succes , distilatele sale ajungand in scurt timp sa fie apreciate de inalta societate din acea vreme .
Elegantul sortiment Glenfiddich 15 ani este învechit folosind metoda Solera, care presupune amestecarea mai multor butoaie de băutură cu vârstă diferită într-un singur recipient.
Crystal Head are în compoziţie piersici şi porumb de cea mai bună calitate. După patru procese de distilare se obţine o aromă neutră, care se amestecă apoi cu apă pură din zona Newfoundland, Canada. Lichidul obţinut este filtrat de şapte ori. Trei dintre aceste procese de filtrare se realizează prin straturi de cristale semipreţioase, cunoscute sub denumirea de diamante Herkimer, despre care se spune ca ar avea proprietăţi metafizice.
Creat în inima Dealului Mare, dintr-o vie veche de peste 50 de ani, Apogeum este o Fetească Neagră de geniu, premiată pe trei continente.
Recomandăm minim două ore de decantare.
Romul Dictator 20 years este obtinut prin fermentarea mierii din trestia de zahar distilata in alambic de cupru si in coloana continua de otel pentru a obtine un rom potrivit.Maturat in butoaie de stejar pre-folosite si imbuteliat sub control de cea mai inalta calitate pentru a asigura ca toate secretele sunt incluse in aroma lichidului.
Rosé Impérial este o expresie spontană, strălucitoare, romantică a stilului Moët & Chandon, un stil remarcat prin fructul său strălucitor, gustul său seducător și maturitatea elegantă.
Un excelent cupaj din 5 soiuri produs de Crama Oprisor doar in varianta magnum.
Whiskey Single Malt Romanesc
ASPECT: Nuanță deschisă de cupru, limpede.MIROS: Condimentat și intens, cu note de stejar, piper negru, afine, bomboane.GUST: Condimentat.NOTE FINALE: Cremos, cu rotunjime dulce și persistentă a gustului.
Single Malt Feteasca Neagra are un gust de o corpolenta medie, avand arome de vanilie, stafide, banane si ananas barbeque. Carpathian este prima gama de whisky single malt produsa in Romania.
Carpathian este prima gama de whisky single malt produsa in Romania.
Aspect: Cupru rosiaticMiros: Banana, Ananas, Intens, MarGust: Miere, Vanilie
Tamdhu 12 Ani este maturat timp de 12 ani, in butoaie din lemn de stejar american si european oloroso sherry de prima si secunda umplere. Rezultatul este un single malt whisky complex si bogat, care ofera o frumoasa varietate de arome de scortisoara, fructe uscate, banane, sherry si lemn de stejar.
Recomandat a fi servit la o temperatură între 16-18 grade Celsius.
FERDINAND PALINCA BATRANA DE TESCOVINA, distilat obtinut din struguri specifici transilvaneni cu aciditate ridicata si taninuri fine. Este un produs autentic cu un bun echilibru aromatic, desavarsit in butoaie de stejar romanesc.Recomandat a fi servit la o temperatura intre 16-18 grade Celsius.
FERDINAND VINARS este recomandat a fi servit intre 16-18 grade celsius.
Quinta Ruban este expresia complexităţii specifice Glenmorangie. Sortimentul este cel mai închis la culoare şi cel mai opulent whisky din gama de single malt-uri maturate suplimentar. Glenmorangie Quinta Ruban este învechit timp de 10 ani în butoaie din lemn de stejar alb american, fiind apoi transferat în butoaie de vin de Porto, unde petrece încă 2 ani.
Laphroaig este un sortiment clasic, elegant care continua sa delecteze simturile amatorilor de bauturi fine de 75 de ani incoace. Whisky-ul ce poarta amprenta clara a regiuni Islay este o delectare chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre consumatori.
Vin rosu sec, obtinut dintr-un cupaj din 3 Fetesti Negre din 3 ani diferiti.
Whisky compus doar din malţuri Islay, printre care Ardbeg, Caol Ila, Bowmore şi Port Ellen, sortimentul nu conţine coloranţi şi nu este filtrat la rece
Tare de origine: Franta
Regiunea: Cognac
Litraj: 700ml
Ginul este o bautura alcoolica spirtoasa, aromata cu fructe de ienupar. In afara de ienupar poate avea arome de anason, scortisoara, coaja de portocala sau lamaie, radacini si seminte de angelica, coriandru sau prune salbatice. Concentratia de alcool variaza intre 40-45%. Este utilizat, in special, ca ingredient de baza in diverse cocteiluri cum ar fi martini.
Lasanta înseamnă „căldură şi pasiune” în limba galeză şi se referă la provenienţa spaniolă a butoaielor de sherry, dar şi la textura catifelată şi la aroma dulce şi prietenoasă a acestui sortiment. Single malt-ul este învechit timp de 10 ani în butoaie din lemn de stejar american, urmând ca ultimii 2 ani de maturare să îi petreacă în butoaie de sherry Oloroso şi Pedro Ximenez aduse special din Jerez, Spania.
Nikka from the Barrel este un whiskey single malt cu proveniență occidentală, din Japonia. Acesta se maturează la două dintre cele mai renumite distilerii din Japonia – Miyagikyo și Yoichi. Intensitatea băuturii este acompaniată și de o concentrație ridicată, fiind de 51,4 %.
Tuica de Zetea este o bautura obtinuta exclusiv din ingrediente naturale, prin tripla distilare a marcului de prune, dupa un procedeu propriu, brevetat de familia producatorului. Culoarea se obtine prin invechire minima in butoaie de stejar romanesc. Ca structura, acest distilat are o finete particulara si prezinta echilibru perfect intre aroma identitara a fructului si etajul de alcool, 50% in cele mai dese cazuri. Finalul este marcat printr-un post gust cu durata impresionanta.
Regiune: Cognac
Romul Eminente Reserva 7 YO provine din Cuba.
Aspect: Aramiu intensMiros: CacaoGust: Cafea Picanta
Scallywag a fost creat utilizând doar cele mai fine malțuri - un amestec de malțuri Speyside, inclusiv Mortlach, Macallan și Glenrothes învechit în butoaie și îmbuteliat într-un lot mic. Îmbuteliat la 46% putere alcoolică, și nefiltrat la rece, acesta are o bogăție diferită, culoare mai întunecată/ puternică – extrasă pe perioada maturației.
FN 14 este un vin rosu, obtinut din struguri de Feteasca Neagra. FN 14 este unul din cele mai bune vinuri romanesti obtinut din soiul Feteasca Neagra.
Tip:Palinca.
Alcool:50%vol.
Un vin porto de colectie din 2002.
Combinatia perfecta, dupa o metoda ”Zetea”, intre trei compusi alimentari: Tuica Zetea, extract din prune, miere de albine, a dat acest produs exclusivist numit Silvoriu.
Whisky Single Malt
Aspect: ChihlimbarMiros: Piper negru, Aroma dulce de vanilie, Cuisoare, BomboaneGust: Stafide, Ananas, Banane, Aroma dulce, Aroma de vanilie, Buchet proaspat
De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe la cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind continu procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.
Distinctii:
ENSŌ este un whiskey japonez artizanal care impresionează cu tente de caramel, vanilie și în același timp arome fructate și florale.
Compozitie: 100% Chardonnay
Perioada de maturare: 3 ani
Culoare: auriu cutente de verzui.
O sampanie cu reflexe verzui, tipice pentru sampaniile obtinute numai din Chardonnay, cu arome puternice de citrice cu o nota finala persistenta. .
Cardenal Mendoza este invechit in butoaie din lemn de stejar american care inainte au fost folosite pentru invechirea vinurilor Pedro Ximenez si Old Oloroso.
Aceste butoaie din lemn de stejar apartin uneia din cele mai mari si vechi crame de brandy Solera Gran Reserva din lume, ceea ce reprezinta o garantie sigura a varstei-15 ani, si calitatii acestui brandy.
Evan Wins Single Barrel
Miros: Cereale, Miere, Caramel, Sirop de artarGust: Sirop de artar, Scortisoara, Vanilie, Fructe uscate, Caramel, Migdale prajite, Dulceag
Mare este un gin mediteranean aromat, cu arome intense date de 4 dintre plantele din care este distilat: busuioc, cimbru, rosmarin si, cel mai neobisnuit ingredient, masline Arbequine (cultivate in Spania). Gustul sau deosebit este completat de notele date de ienupar, citrice, ghimbir si alte plante atent alese.
Cognacul Courvoisier VSOP este un blend elegant obţinut din mai multe tipuri de cognac învechit până la zece ani, pentru care s-au folosit struguri proveniţi din cele mai bune zone ale regiunii Cognac. Cu un minim de struguri din zona Grande Champagne, combinaţi cu struguri din zona Petite Champagne, Courvoisier VSOP, poartă pe deplin drept distincţia Fine Champagne.
Cognac-ul Courvoisier VSOP are culoarea chihlimbarului si arome de mar, vanilie, caramel, note de pere combinate cu arome usoare de alune şi un indiciu de portocala.
Este un gin original care reflecta povestea sa in reteta unica de creare. Contine ienupar traditional, flori de soc, frunze de mur,iasomie, lavanda, anghelica si pomelo. Ingredientele netraditionale includ coacaze culese direct din Padurea Neagra. Datorita unei combinatii perfect echilibrate de plante, puteti simti gusturi subtile de prospetime, tonuri amare sau usor dulci,care vor fi apreciate de orice iubitor de gin.
Belvedere este o vodka cosmopolita creata in distilaria poloneza cu traditie Palmos Zyrardow. Considerata un sortiment de lux, poarta amprenta casei Luis Vuitton Moet Hennessy sub elita careia este produsa. Acest statut este unul castigat datorita caracteristicilor deosebite pe care le are: aspect limpede elegant, miros senzual de condimente si citrice, gust bogat complex de ciocolata, migdale, vanilie, fructe uscate si textura fina rafinata.
Sortimentul Glenfiddich 12 ani se numara printre cele mai bine vandute single malt-uri din lume. Este vorba despre un whisky scotian excelent, usor de baut, invechit timp de 12 ani in butoaie din lemn de stejar american si stejar european.
OPUS FABULA – Fetească Neagră
Vin rosu demidulce
Note de degustare:
Aroma: Aroma de ierburi
Gust: Gust curat,delicat
Recomandari : Se serveste cu apa tonica
Temperatura de servire: Se serveste rece,traditional
Producătorii recomandă savurarea sortimentului simplu, fără gheaţă sau apă, pentru a-i simţi din plin caracterul special şi buchetul îndrăzneţ, învăluit în accente delicate de fum. Asemeni celorlalte sortimente din gamă, Talisker 10 ani este câştigător a numeroase premii internaţionale.
Grey Goose este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de vodkă premium din lume. Mai mult de atât, este produsă de…francezi, în regiunea Cognac.
Acest whisky aduce o explozie de aer marin pe nas si o furtuna tumultuoasa oceanica pe cerul gurii. Rock Oyster Cask Strength ofera un intens iz de turba si fenoli specifici Islay, iod si praf de carbune, cu un shake de piper cu dulceata de miere distincta butoaielor Arran.
Vin rosu dulce
Taylor’s este unul dintre cei mai respectati producatori de vin de Porto Tawny de 10 ani. Acest tip de vin de Porto este maturat complet in butoaie de stejar ce sustin aproximativ 630 litri de vin. Aici, in decursul a mai multor ani de maturare obtine nuanta de chihlimbar spre aramiu si celelalte trasaturi caracteristice unui Tawny: aromele fine si structura placuta din palat.
Whisky triplu distilat şi învechit în butoaie de bourbon și în butoaie de sherry Oloroso timp de 10 ani, acest single malt are o aromă mai intensă decât celelalte sortimente irlandeze de whisky.
Whisky single malt maturat în butoaie de bourbon şi învechit final în butoaie mici din lemn de stejar american timp de 18 luni, pentru un registru aromatic mai bogat în arome de vanilie şi condimente
Culoare: rosu inchis, cu reflexii stralucitoare
Temperatura optima de consum: 16-18 ° C.
Acest rom este intr-o continua schimbare de gust - veti intalni arome intense de stejar, fructe si cacao, urmate de note delicate de melasa, coaja de portocala, vanilie, cafea, stejar si migdale.
Palinca de Zetea este o bautura obtinuta exclusiv din ingrediente naturale, prin tripla distilare a marcului de prune, dupa un procedeu propriu, brevetat de familia producatorului. Culoarea se obtine prin invechire minima in butoaie de stejar romanesc. Ca structura, acest distilat are o finete particulara si prezinta echilibru perfect intre aroma identitara a fructului si etajul de alcool, 50% in cele mai dese cazuri. Finalul este marcat printr-un post gust cu durata impresionanta.