Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Tamaioasa Roza 0.75l

Vinificare: Demi Dulce   Tara de provenienta: România   
99,00 lei
in stoc
+
12.5% vol.    

Strugurii s-au cules manual la un nivel de maturitate de 256 g zahar/litru si s-au desciorchinat. Bogatia de arome se gaseste in pielita boabelor si de aceea, pentru a se extrage, s-a făcut o macerare peliculara, timp de 24 de ore, la o temperatura de 8ºC - 10 ºC. In urma macerarii s-a extras si culoare. A urmat o presare usoara, iar mustul obtinut a fermentat timp de 21 zile, in cisterne de inox cu temperatură controlata, intre 15ºC - 18 ºC. Pentru a ramane cu rest de zahar nefermentat, s-a oprit fermentarea prin racirea rapida la 5-7 °C

Livrare oriunde in tara

Retur în termen de 14 zile

Comenzi telefonice 0722 430 826

Produse de calitate garantat

Specificații

Ambalaj:
Sticla
Culoare:
Rose
Producator vinuri:
Domeniul Coroanei Segarcea
Temperatură de servire:
8-10 C
Vinificare:
Demi Dulce
Tara de provenienta:
România
Gust:
Demidulce
Brand:
Segarcea
Tip:
Vin rose
Taria alcoolica:
12.5% vol.
Volum CL:
750 ml

Un soi salvat de la extinctie odată cu relansarea după 2002 a podgoriei din Segarcea, a reusit sa isi gaseasca recunoasterea internationala in doar cativa ani de existenta pe piata cucerind Medalia de Aur la Challenge International du Vin, in Bordeaux, in 2012. Realizarea este cu atat mai mare cu cat juriul, cu o inclinatie evidenta spre vinurile seci, a considerat acest vin demidulce demn de cea mai inalta distinctie.

Aromele distinctive – de piersica bine coapta, caise albe si fructe rosii de padure – construiesc un buchet delicat, dar puternic. In gust se regasesc aceleasi arome, insa finalul lasa in urma o nota lunga de petale si dulceata de trandafiri.

Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Tamaioasa Roza 0.75l

Vă recomandăm

Livrare

oriunde în țară